Gazete Vatan Logo

iPhone 6'da şaşırtan özellik!

Apple'ın SnappyLabs adlı şirketi satın aldığı iddiaları yeni iPhone 6'nın kamerası hakkında yeni bilgilerin gelmesine neden oldu.

iPhone 6'da şaşırtan özellik!

Teknoloji devi Apple, 2014 yılını çok hızlı bir giriş yapmak için şimdiden çalışmalara başlamış.

Apple, tek kişilik fotoğraf teknolojisi SnappyLabs’ı satın aldı. SnappyLabs’ın yapımcısı olduğu SnappyCam, iPhone’lar için hızlı şekilde fotoğraf çeken kamera uygulaması olarak iTunes üzerinden kullanıcılara sunuluyordu.




Bir iPhone uygulaması olan SnappyCam, insanların tek bir tuşla art arda onlarca fotoğrafını çekerek en uygun kareyi yakalamak amacıyla oluşturulmuş. Tabi uygulamada bunun yanında farklı özellikler de bulunuyor. Bu uygulamanın arkasında ise SnappyLabs'ın kurucu ismi John Papandriopoulos bulunuyor.



SnappyCam uygulaması App Store’dan kaldırıldı. Cumartesi günü yayınlanan bir raporda, Apple’ın SnappyLabs şirketini satın aldığı söylendi. Ayrıca aynı raporda, diğer büyük teknoloji şirketlerinin de bu şirketin peşinde olduğu belirtildi.

Apple henüz bu şirketi aldığını resmen doğrulamadı ancak, haberler resmiyet kazanırsa , iPhone 6’da SnappyCam uygulaması yüklü bir şekilde geleceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı