Gazete Vatan Logo

İOS 10 tanıtıldı! İşte yeni versiyonun özellikleri

Apple'ın akıllı telefonu iPhone'da kullandığı İOS'un yeni sürümü İOS 10 tanıtıldı. Apple'ın yeni sürümü İOS 10'daki yeni özellikler dikkat çekiyor.

İOS 10 tanıtıldı! İşte yeni versiyonun özellikleri

Apple, son günlerde en çok merak edilen İOS 10'u WWDC 2016 etkinliğinde tanıttı. Apple, çok daha gelişmiş, diğer Apple ürünleriyle çok rahat senkronize olabilen bir sürüm ile karşımıza geliyor.

İŞTE EN DİKKAT ÇEKİCİ YENİLİKLER

İOS 10'da özellikle Siri, Quick Type, ve Apple Music'deki yenilikler dikkat çekiyor. Siri'ye gelen en büyük yenilik Siri'nin geliştiricilere açılması oldu. Böylece birçok oyun ve uygulama direkt siri üzerinden çalışma fırsatı yakalayacak.

Quicktype'a da çok önemli bir yenilik geldi. QuickType'ın en dikkat çekici yeniliği ise, size "Neredesin?" diye bir soru geldiğinde klavyeden size direkt olarak konum paylaşma önerisi gelecek. Bunun yanı sıra arkadaşınız ile ilgili bir program yaptığınızda aynı zamanda bunu takviminize not edebileceksiniz.

APPLE MUSİC'DE YEPYENİ ARAYÜZ

Oldukça karışık ve kullanıcılar tarafından fazlasıyla eliştirilen Apple Music artık yepyeni arayüzü ile karşımıza çıkıyor. Daha sade ve daha kullanışlı bir halde olan Apple Music, daha sade ve daha kolay erişilebilir bir deneyim vaad ediyor.

Haberin Devamı