Gazete Vatan Logo
Magazin İnadına Aşk 10.bölüm fragmanında şaşırtan ayrılık

İnadına Aşk 10.bölüm fragmanında şaşırtan ayrılık

Fox TV'nin gençlik dizisi İnadına Aşk 10.bölümün fragmanı yayınladı. İnadına 10.bölümde izleyenlerini şaşırtacak bir ayrılık bekliyor. İnadına AŞK 10.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

İnadına Aşk 10.bölüm fragmanında şaşırtan ayrılık

İnadına Aşk 10.bölümde neler yaşanacak?

Leyla son saniyede Yalın'ı, Toprak'ın elinden kurtarır ama bunun için başvurduğu yol, her ikisini de sarsar. Babaannenin ve Doruk'un onları birleştirmek için oynadığı oyunlar da bu sarsıntının üstüne eklenince ikisinin de dünyası şaşar. Yeşim Çınar'la ilişkilerini dedesine anlatır ve Çınar, Arasların evine yemeğe davet edilir. Ancak o gün Yeşim ve Çınar Toprak yüzünden çok büyük bir kavga ederler. Çınar Yeşim'e verdiği ayrılmama sözünü tutabilecek midir? Deniz ve Ezgi, arkadaş olarak iyi bir çift olmuşlardır. Ezgi, Deniz'in göründüğünden çok daha fazla bir adam olduğunu keşfetmeye başlar. Yalın ve Defne ise aşklarının en güzel, en tatlı günlerini yaşamaktadırlar. Plaza kalasının içinden şahane bir sevgili çıkmıştır. Ama Defne'nin abi korkusu, bu ilişkinin ciddi bir sınava girmesine yol açar. Defne bu sınavı atlatabilecek midir?

İNADINA AŞK 10.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İnadına Aşk son bölümde neler yaşandı?

Laz kızı Defne ve plaza yakışıklısı Yalın'ın aşkını anlatan İnadına Aşk yeni bölümünde; Yalın-Defne, Çınar-Yeşim çiftini yeni bir sürpriz bekliyor. Yayınlanan son bölümde sonunda birbirlerine aşkını itiraf eden Yalın ve Defne, bu kez Toprak'ın ortaya çıkmasıyla panik oluyor. Çınar-Yeşim çifti ise aşklarını onay vermeyen Toprak'ı karşılarında görünce ne yapacağını şaşırıyor.Yalın ve Defne aşkı öğrenilecek mi? Köşeye sıkışan Çınar-Yeşim, barıştıklarını itiraf edecek mi? Son sahne izleyiciyi şok etti. Yalın ve Defne sonunda aşk itirafını yaptılar.

Haberin Devamı

İNADINA AŞK 9.BÖLÜM TAMAMINI İZLE