İnadına Aşk

İnadına Aşk

Son dakika İnadına Aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İnadına Aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İnadına Aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnadına Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inadına aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 inadına aşk haberi bulunmuştur. Tüm inadına aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elvin Levinler yoga pozlarıyla sosyal medyada dalga konusu oldu! 'Belin kırılacak'
Elvin Levinler yoga pozlarıyla sosyal medyada dalga konusu oldu! 'Belin kırılacak' Alemin Kıralı, İnadına Aşk gibi dizilerde oynadıktan sonra ekranda pek görünmeyen ve sosyal medya fenomeni olan oyuncu Elvin Levinler verdiği yoga pozlarıyla dalga konusu oldu. Elvin Levinler'i görenler "Mesaj vereyim derken belin kırılacak" yorumlarında bulundu.
6.02.2022 Magazin
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı?
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de bir veda yaşandı. Eşini defalarca aldatmasıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem, diziye veda etti. Eren Vurdem, veda mesajını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Peki, Eren Vurdem diziden neden ayrıldı?
28.01.2021 Televizyon
Cem Belevi kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Cem Belevi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Cem Belevi, Kanal D'de yayınlanan Magazin D'ye çok özel açıklamalarda bulundu. Cem Belevi, 2016’da aşk yaşamaya başladığı oyuncu Zehra Yılmaz ile ilgili de konuştu. Magazin takipçileri de Cem Belevi'nin hayatı ve kariyerini merak ediyor. Peki, Cem Belevi kimdir? Cem Belevi kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...
6.12.2020 Gündem
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020 Gündem
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk"
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk" Atina ve Roma’nın ardından İspanya’nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Ünlü oyuncuya “Gördüğü ilgi PR başarısı mı, yoksa gerçek mi”, “Bu ilgiyi neye bağlıyor”, “Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor” gibi merak edilen tüm soruları Cengiz Semercioğlu sordu.
1.12.2019 Magazin
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir?
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Atv'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizinde 3 sezon Ateş rolünü canlandıran Eren Vurdem’in Kuruluş Osman dizisine katıldığı görüldü. Peki, Eren Vurdem kimdir, nerelidir?
26.11.2019 Yaşam
Can Yaman askere gidiyor
Can Yaman askere gidiyor Can Yaman, ‘Erkenci Kuş’ dizisinin sezon arası vermeyeceğini, tatil programlarını iptal ettiğini söyledi
30.04.2019 Magazin
Güzel oyuncu anne oldu
Güzel oyuncu anne oldu 'İnadına Aşk' dizisinde canlandırdığı karakterle adını geniş kitlelere duyuran Nilay Duru ile eşi Emrah Kıyan'ın bebekleri dünyaya geldi.
17.03.2019 Magazin
Nilay Duru anne oldu!
Nilay Duru anne oldu! 'İnadına Aşk' dizisinde canlandırdığı karakterle adını geniş kitlelere duyuran Nilay Duru, bir kız bebek dünyaya getirdi.
16.03.2019 Magazin
Can Yaman rol aldığı reklamdan 600 bin TL kazandı
Can Yaman rol aldığı reklamdan 600 bin TL kazandı Rol aldığı diziyle son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Can Yaman oynadığı reklam filminden 600 bin TL kazandı
26.10.2018 Magazin
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi?
Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi? 'Erkenci Kuş' dizisinde rol alan oyuncu Anıl Çelik bir süredir meslektaşı Açelya Topaloğlu ile aşk yaşıyordu.
28.08.2018 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe 21 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm gelişmeleri ayrıntıları işe birlikte izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kan Kardeşler” adlı sinema filmi sizlerle buluşacak. Saat 20:00’da FOX ekranlarınızdaysanız bu filmi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını seyredebilirsiniz.
21.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar 21 Ocak Pazar gününe dair FOX TV yayın akışı, 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak olaylar ve gelişmeler, ayrıntılarıyla ekranlarınızda yer alacak. Sabahın erken saatlerinde gündemden haberdar olmak istiyorsanız bülteni takip etmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı aksiyon dolu dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizi takip etmeye devam edebilirsiniz.
20.01.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe 28 Aralık Perşembe günü FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Dünya üzerinde gelişen ve Türkiye’yi ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılarıyla ekranlarınızda yansıyacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm gelişmelere dair bilgi edinmek istiyorsanız sabah haberlerini mutlaka takipte kalın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınıza yansıyacak. Sürükleyici kesitleriyle ekranlara muhteşem bir giriş yapan diziyi sakın seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar 24 Aralık Pazar günü FOX TV, 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı yayın akışıyla ekranlara gelecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ayrıntılarıyla yayında yerini alıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, trafik ve hava durumu gibi tüm konu alanlarında bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Macera ve aksiyon dolu kesitleriyle yayına başlayan diziyi seyrederken adeta ekranlarınız başına kilitli kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizi takipte kalın!
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe 21 Aralık Perşembe günü FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne merhaba diyor. Haber dünyasının en güncel ve en tarafsız gelişmelerini detaylı şekilde ele alan haber bültenini seyrederek gündeme dair tüm merak ettiğiniz konuları öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizi yayına başlayacak. Sürükleyici kesitleriyle öne çıkan yeni bölümü izleyerek keyif dolu bir perşembe akşamı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar 17 Aralık Pazar günü FOX TV yayın akışı sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasına ait son dakika gelişmelerinin detaylı şekilde ele alındığı bültenden tüm gündem ayrıntılarını öğrenebilme fırsatı bulabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı aksiyon ve macera dolu dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümüyle pazar akşamınıza hareket katabilir ve heyecanlı anları tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Kasım Perşembe 14 Kasım Perşembe günü FOX TV yayın akışı, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” haber bülteni ile güne başlıyor. Haber dünyasına ait en sıcak ve son dakika haberlerinin tümünü ekranlarınız karşısından seyredebilme imkanı bulacaksınız. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan daha pek çok konu sizlerle… Güne dolu dolu başlamak isterseniz sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sevilen dizisinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin yeni bölümünde yine aile farklı olaylar yaşıyor. Bazen komik bazen heyecan verici bazen de hüzünlendirici olaylar karşısında kilitli kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi 11 Aralık Pazartesi günü FOX TV yayın akışı, ilk olarak 07:15’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni karşınıza çıkıyor. Gündeme ait tüm sıcak ve son dakika haberleri ayrıntılı konu başlıkları ile seyircilere sunuluyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, spordan hava durumuna kadar geniş bir içerik çerçevesi ile gündemin en merak edilen konularının sabahın ilk saatlerinde FOX ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı macera ve heyecan dolu programın yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Yeni bölümü ile ekranlara gelen programı seyrederken adeta ekranlara kilitli kalacağınız kesin. Sakın seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe 7 Aralık Perşembe günü FOX TV, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışına giriyor. Gündemin en sıcak ve en son dakika haberleri ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlara aktarıyor. Seyrederken siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok alanda bilgi edinebilme şansı kazanacaksınız. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı sıcak aile dizinin yeni bölümü başlıyor. Kah güldüren kah ağlatan sürükleyici dizinin yeni bölümünü izlemeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için de haberimizi takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe 30 Kasım Perşembe günü FOX TV, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde haber dünyasını öğrenmek istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. Siyaset, sağlık, aktüel, spor, yaşam ve ekonomi gibi daha pek çok dalda ele alınan konu başlıkları ile tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise Bizim Hikaye” adlı renklli dizinin yeni bölümü başlıyor. Sevenlerinin vazgeçilmez Perşembe klasiğinde yine farklı olaylar ve gelişmeler ekranlardaki yerini alıyor. Shameless adlı diziden uyarlanan aile dizisinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 26 Kasım Pazar 26 Kasım Pazar günü FOX TV, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Hafta sonuna özel olarak yayınlanan haber bülteninde siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan geniş konu başlıkları ekranlarınıza yansıtılacak. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına geçiyor. Her kesiti aksiyon, macera ve heyecan dolu olan diziyi seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Kasım Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Kasım Perşembe 23 Kasım Perşembe günü FOX TV, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışını başlatıyor. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte yayın akışına başlayan kanalda, haberleri izleyerek güne merhaba diyebilirsiniz. Siyaset, aktüel, spor, hava durumu, ekonomi, yaşam ve sağlık gibi daha aklınıza gelebilecek pek çok konu başlıklarına dair gelişmeleri yakından takip edebiirsiniz. Akşam kuşağında ise “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranları renklendiriyor. Küçük mahallede ve aile içinde yaşananlar sizleri yine ekranlarınız karşısında kilitli bırakacak. Eğer seyretmeyi seviyorsanız yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar 12 Kasım Pazar günü FOX TV, 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Dünya gündemine dair siyasi, ekonomik, sosyal ve yaşam gibi tüm gelişmelerden sabahın ilk ışıkları ile birlikte haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Savaşçı” adlı sürükleyici dizi yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Polisiye çekişmelerin ve kıyasıya devam eden mücadelelerin sürdüğü dizide yine nefesler tutulacak. Pazar akşamı 20:00’de yeni bölümünü sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 5 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 5 Kasım Pazar 5 Kasım Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı sabah “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Saonu” yayını ile ekranlara giriş yapıyor. Hafta sonuna özel olarak hazırlanmış olan haber bülteni sayesinde gündeme dair en sıcak gelişmelerden ve son dakika haberlerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Savaşçı” adlı polisiye dizi yayın akışına geçecek. Mücadele dolu sürükleyici bir yeni bölüme hazır olun. Kanala dair olan yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnadına Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inadına aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.