Gazete Vatan Logo

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl?

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal 16 gün önce evinin otoparkında baygın halde bulunmuştu. Beyin kanaması teşhisi konulan İbrahim Erkal yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Gündemde İbrahim Erkal'ın sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte güncel bilgiler...

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl?

İbrahim Erkal ile ilgili sorular bitmek bilmiyor. İki haftadır yoğun bakımda tutulan İbrahim Erkal için iyi bir haber verilmedi. Sağlık durumunun aynı olduğu, yalan haberlere inanılmaması gerektiği duyuruldu.

İBRAHİM ERKAL'IN SON DURUMU NEDİR?

İbrahim Erkal'ın tedavi gördüğü Ulus'taki özel Liv Hospital'dan açıklama yapılmıştı. Yapılan bu açıklamada yoğun bakım servisinde tedavisi süren Erkal'ın beynindeki kanamanın durdurulmasına rağmen ödeminin devam ettiği belirtildi. Erkal'ın yapılan günlük kontrollerinde beyninde oluşan ödemin geriye gitmediği kalbinin çalışmasına rağmen makineye bağlı olarak tedavisinin sürdüğü belirtilmişti.

Dün ise sanatçının ailesi resmi Facebook sayfasından yapılan asılsız haberlere cevap verdi;

"Sevgili dostlar;
Çıkarları uğruna yalan yalnış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının... sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp 'son dakika haberi' gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır... Şu an bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz..."

Haberin Devamı