Gazete Vatan Logo
Magazin Hayat Şarkısı 15. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Şarkısı 15. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranının sevilen dizisi Hayat Şarkısı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan her yeni bölüm ile büyük beğeni toplayan Hayat Şarkısı 15. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Soluk soluğa izleyeceğiniz Hayat Şarkısı 15. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Hayat Şarkısı 15. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranının sevilen dizisi Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanları ile nefes kesmeye devam ediyor. Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Şarkısı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla) gibi usta isimlerin yer aldığı Hayat Şarkısı 15. yeni bölüm fragmanı ile 17 Mayıs salı saat 20:00'da Kanal D ekranında...

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek, lokantayı kapatarak ortadan kaybolmuştur. Hülya, ablasının kaybolduğunu duyunca hem ablasının sırlarını hem de Bahar bebeğin kime ait olduğunu öğrenmek için Nilay’ı sıkıştırmaya karar verir. Mahir ise, Melek’i bulma görevini üstlenir.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nilay’ın da bebek konusunda kendi dertleri vardır. Nilay’ın ailesi, kızlarının bir bebeği olduğunu duymuş ve Nilay’ın peşine düşmüştür. Mahir’in yaptığı araştırma sonucunda, Melek’in kaçırıldığı ortaya çıkar.

Haberin Devamı

Hülya, kardeşini kaçıranların kimliğini öğrenince Bayram’dan yardım ister. Bayram ve Kerim, Melek’i kurtarmak için birlikte yola çıkarlar. Hülya ise, kendi yöntemleri ile kaçıranlara bedel ödetmeye karar vermiştir.

HAYAT ŞARKISI GENEL HİKAYE

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Haberin Devamı