Gazete Vatan Logo
Magazin Halit Ergenç özür diledi! Kadına şiddetin...

Halit Ergenç özür diledi! Kadına şiddetin...

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanan Ozan Güven, oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Babil' dizisinden ayrılmıştı.Ergenç, Ozan Güven hakkında 'destek' olarak algılanan sözleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.Halit Ergenç, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı.

Halit Ergenç özür diledi! Kadına şiddetin...

Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiası nedeniyle tepkilerin odağında yer alıyor. Mahkemeye taşınan olay sonrası 45 yaşındaki oyuncu, başrolde yer aldığı 'Babil' dizisinden ayrılmıştı.

'Babil'in başrol oyuncusu Halit Ergenç, Güven'in 'ayrılık' kararı hakkında konuştu, "Diziden ayrılmak Ozan’ın takdiridir" dedi.

"ALNININ AKIYLA ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Halit Ergenç, "Ben Ozan'ı çok severim, çok uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Adalet neyse yerini bulacak ama alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Çünkü öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım hayatım boyunca. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Bunu da adalet çözecektir. Herkesin hakkında hayırlısı" dedi. Ünlü oyuncunun açıklaması, sosyal medyada gündem oldu.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"
Halit Ergenç, gelen tepkiler üzerine Instagram hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:
"Yargı süreci devam eden ve beni çok üzen bir konuyla ilgili, sadece bir temenni niyetiyle yaptığım açıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını çok aştı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Şiddetin hiçbir türünün yanında olmam mümkün değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mücadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum. Hak veriyorum ve özür diliyorum."

Haberin Devamı