Açıklama

Açıklama

Son dakika açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 85.867 açıklama haberi bulunmuştur. Tüm açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Yeni müfredatta ders saatleri kısalıyor mu? Ders saatleri yeni eğitim öğretim döneminde kısalacak mı?
Yeni müfredatta ders saatleri kısalıyor mu? Ders saatleri yeni eğitim öğretim döneminde kısalacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı paylaştı. Yeni müfredat bir hafta boyunca askıda kalacak, vatandaşlar tarafından incelenecek, isteyenler de görüş ve önerilerini bildirebilecek. Bu görüşler sonrası Talim Terbiye Kurulu gerekli revizeleri yapacak. Yeni müfredatın açıklanmasıyla ders saatleri kısalıyor mu, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
27.04.2024 Yaşam
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk yarışıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.
27.04.2024 Galatasaray
Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat öldü mü?
Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat öldü mü? Elif Polat öldü mü, Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Sosyal medyada paylaştığı videolarla tanınan Elif Polat isimli geç kız hakkında ortaya çeşitli iddialar atıldı. TikTok platformunda “Seleme cenemeler” diye çektiği video ünlenen Elif Polat’ın öldüğü iddia edildi. Peki, Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu, yaşıyor mu?
27.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın listelerinde bulunduğunu açıkladı.
27.04.2024 Beşiktaş
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapılmadı!
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapılmadı! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından KDV konusu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2024 Ekonomi
Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Tayvan’da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Tayvan’ın doğusunda bulunan Hualien şehrinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
26.04.2024 Dünya
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
26.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme Sezonun bitimine 5 hafta kala gelecek sezonda takımda kalacak gidecek oyuncular hakkında planlama yapan Beşiktaş iç transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah beyazlılar, Tayyip Talha'nın sözleşmesini resmen uzattığını duyurdu...
26.04.2024 Beşiktaş
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
26.04.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ve Kırgızistan arasında 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası kara yolu taşımacılığında ikili ve transit taşımalardan geçiş belgesi kotalarının kaldırılması ve serbestleştirilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.
26.04.2024 Gündem
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fernando Muslera'dan emeklilik kararı. Resmen açıklandı. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Binance CEO’su Richard Teng'den  dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor!
Binance CEO’su Richard Teng'den dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor! Dünyanın en büyük borsalarından Binance’in CEO’su Richard Teng, “Kripto varlıkların günlük hayattaki yaygınlığı Türkiye’nin kripto için gelişen bir merkez olarak yerini güçlendiriyor. Türkiye’nin kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almasının önemli bir nedeni, kripto ve blok zinciri teknolojisine yoğun ilgi gösteren genç nüfus. Türk yatırımcıların yaklaşık yüzde 40’ının kriptoya yatırım yapmalarının birincil nedeni de yüksek getiri olarak öne çıkıyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi...
Yasemin Sakallıoğlu'nun yaş günü pastası tepki çekti! Açıklama geldi... Yasemin Sakallıoğlu, 36’ncı yaşını önceki gün eşi Burak Yırtar’ın hazırlattığı pastayla kutladı.
25.04.2024 Magazin
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı Ev sahibi olmayı planlayanlara kötü haber! Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 2,2 oranında artarak 1216,0 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Ekonomi
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kritik maçın 81. dakikasında Başkent ekibinin yıldız futbolcusu Olimpiu Morutan, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rumen futbolcu, sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Başkent ekibi, gece yarısı Morutan'ın son durumunu açıkladı.
24.04.2024 Beşiktaş
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin 'atamalarla ilgili sayı önümüzdeki hafta netleşir.' ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.