Zte

Zte

Son dakika ZTE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ZTE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ZTE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zte gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 zte haberi bulunmuştur. Tüm zte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Görüntüler dehşete düşürdü! 'Böyle yapacağını hissetsem uyarmazdım'
Görüntüler dehşete düşürdü! 'Böyle yapacağını hissetsem uyarmazdım' Ankara'da trafikte tartıştığı Tolga Tosun’un kullandığı kamyonun direksiyonu üzerine kırıp çarpması sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Burak Karaağaç (26), başındaki kask sayesinde ölümden döndüğünü söyledi. Trafikte kendisini sıkıştırdığı için sürücüyü uyardığını belirten Karaağaç, "Böyle bir şey yapacağını hissetsem hiç uyarmazdım. Bakmakla yükümlü olduğum ailem, çocuklarım var. Şu an hayatta olmayabilirdim. O zaman aileme ne olacaktı?" dedi.
7.08.2021 Gündem
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Hazirandan itibaren geçerli olacak. Avrupa’da 5 mobil operatör daha sürdürülebilir özelliğe sahip cep telefonlarını belirlemek için yeni tüketici etiketini duyurdu. İlk olarak 12 tedarikçinin telefonlarını değerlendirecek olan Çevresel Derecelendirme (Eco Rating) etiketi, 2021 Haziran'dan itibaren Türkiye dahil Avrupa genelinde kullanılmaya başlanacak
25.05.2021 Ekonomi
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi
Skandal iddia! Çin'den ABD'ye 'dijital casus' darbesi ABD'li üst düzey istihbarat yetkilileri, Çin'in dev teknoloji şirketlerinin Çin istihbaratı için veri analizi yaptıklarını ileri sürdü.
24.12.2020 Dünya
Çin'den ABD'ye Huawei ve ZTE tepkisi
Çin'den ABD'ye Huawei ve ZTE tepkisi Çin hükümeti, ABD'ye Huawei ve ZTE konusunda tepki gösterdi, Batılı ülkeleri insan hakları bahanesiyle başka ülkelerin içişlerine karışmamaya çağırdı.
2.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Çin'den çok sert tepki: Sakın karışmayın
Çin'den çok sert tepki: Sakın karışmayın Çin hükümeti, ABD'ye Huawei ve ZTE konusunda tepki gösterdi, Batılı ülkeleri insan hakları bahanesiyle başka ülkelerin içişlerine karışmamaya çağırdı.
1.07.2020 Dünya
Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu
Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu Koronavirüs salgınının boyutu her geçen gün biraz daha büyürken, son olarak Facebook'un her yıl düzenlediği F8 konferansı virüs tehlikesi nedeniyle bu yıl iptal edildi.
28.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs, Mobil Dünya Kongresi'ni de vurdu
Koronavirüs, Mobil Dünya Kongresi'ni de vurdu Barselona'da düzenlenecek kongreye Güney Koreli LG katılmayacağını açıklarken, Çin firması ZTE de sınırlı iştirak kararı aldı.
5.02.2020 Sağlık
ABD'den 'savaş' çıkartacak hamle: Yasakladı
ABD'den 'savaş' çıkartacak hamle: Yasakladı ABD Federal Haberleşme Komisyonu, "güvenlik tehdidi" gerekçesiyle Çin merkezli iki şirkete ait ekipman alımına yönelik devlet finansmanını kesti.
22.11.2019 Dünya
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Oyunculara özel telefon: Red Magic 3
Oyunculara özel telefon: Red Magic 3 Nubia, oyunculara özel yeni telefonunu gün yüzüne çıkardı. Gelişmiş ekran özellikleriyle dikkat çeken Red Magic 3 oyun severlerin ilgi odağı oldu.
30.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Trump, Netanyahu'yu Çin ile ilgili uyardı
Trump, Netanyahu'yu Çin ile ilgili uyardı İsrail'in Kanal 13 televizyonu, ABD Başkanı Trump'ın İsrail Başbakanı Netanyahu'yu "Tel Aviv-Pekin hattındaki ilişkilerin ABD'nin İsrail ile yaptığı güvenlik iş birliğine zarar verebileceği konusunda uyardığını" aktardı.
15.04.2019 Dünya
"ABD İsrail'in Çin ile ilişkilerinden rahatsız"
"ABD İsrail'in Çin ile ilişkilerinden rahatsız" ABD'nin gelişen İsrail-Çin ilişkilerinden rahatsız olduğu ve Tel Aviv yönetimini sert bir şekilde uyardığı öne sürüldü.
7.01.2019 Dünya
ABD-Çin rekabeti 2019'da dünya gündemindeki yerini koruyacak
ABD-Çin rekabeti 2019'da dünya gündemindeki yerini koruyacak Pekin ve Washington'ın ticaret savaşında geçen ay başında mutabık kaldığı 90 günlük ateşkes sonucu taraflar arasında bir anlaşmaya varılamazsa, bu gerginliğin küresel ekonomi üzerindeki etkileri 2019'da derinleşebilir
2.01.2019 Dünya
Son dakika... ABD'den flaş karar! Yasak geliyor...
Son dakika... ABD'den flaş karar! Yasak geliyor... ABD'den son dakika haberi... Trump yönetiminin ocak ayında yürürlüğe koyacağı başkanlık kararnamesi ile ABD şirketlerinin Huawei ve ZTE ürünlerini satın almasını engellemeyi planladığı duyuruldu.
27.12.2018 Dünya
Huawei'ye bir darbe de Japonya'dan
Huawei'ye bir darbe de Japonya'dan Henüz resmiyet kazanmayan iddiaya göre, Japonya Huawei ve ZTE’nin hükümet ihalelerine girmesini yasaklamaya hazırlanıyor.
7.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni amiral gemisi 57 saniyede tükendi
Yeni amiral gemisi 57 saniyede tükendi ZTE’nin hem ön, hem de arka tarafında ekrana sahip olan yeni amiral gemisi modeli Nubia X, satışa sunulduktan sadece 57 saniye sonra tükendi.
6.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung da oyuncu telefonu geliştiriyor
Samsung da oyuncu telefonu geliştiriyor Ortaya atılan iddialara göre Samsung da oyuncu telefonu geliştirmek üzere kolları sıvadı.
22.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldı Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Ekonomik patlama altyapı ile mümkün
Ekonomik patlama altyapı ile mümkün Çinli teknoloji devi ZTE’nin Orta ve Doğu Avrupa Genel Müdür Yardımcısı Li Ming, “Hızla büyüyen bir yapıya sahip Türkiye’nin ekonomik patlama yapması için ulaştırma, kamu hizmetleri ve telekom alanlarında altyapısını geliştirmesi gerekiyor” dedi.
24.08.2018 Ekonomi
ABD'den teknolojik yasak! Huawei de listede
ABD'den teknolojik yasak! Huawei de listede ABD Başkanı Donald Trump'ın imzaladığı Güvenlik Yetkilendirme Yasası kapsamında Çin merkezli Huawei ve ZTE markaları hükümet kurumlarında ve hükümet kurumlarıyla çalışan şirketlerce satın alınamayacak ve kullanılamayacak. Durumun birçok kurumu etkilemesi ve teknolojilerini değiştirmeye zorlaması bekleniyor
16.08.2018 Bilim ve Teknoloji
11 milyar dolarlık yasak kalktı, hisseler uçtu
11 milyar dolarlık yasak kalktı, hisseler uçtu ABD, Çinli ZTE'nin ithalat yasağını kaldırınca hisseler fırladı.
17.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Kritik tasarı ABD Senatosu'ndan geçti!
Kritik tasarı ABD Senatosu'ndan geçti! AA'nın haberine göre, ABD Senatosu, Savunma Bakanlığına (Pentagon) 2019 mali yılı için 716 milyar dolarlık bütçe ayrılmasını öngören yasa tasarısını 10'a karşı 85 oyla kabul etti. Tasarıda F-35 savaş uçağı, Patriot hava savunma sistemleri, Chinook tipi ağır nakliye helikopteri, AH-1 tipi Kobra, H-60 Black Hawk tipi helikopterleri ile F-16 uçaklarının Türkiye'ye satılmasının bloke edilmesi 'gerektiğini öngören' bir bölüm de yer aldı.
19.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.