Zorla

Zorla

Son dakika zorla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zorla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zorla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorla gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.834 zorla haberi bulunmuştur. Tüm zorla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı 6 ilde düzenlenen Mahzen-35 operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda aralarında elebaşlarının da olduğu 46 şüphelinin yakalandığını söyledi.
30.04.2024 Gündem
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın kıran kırana mücadelesi sonucu dokunulmazlık Kırmızı Takım'ın oldu. Saliselerle rakibini 12-11 deviren Kırmızı Takım rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Yunus Emre yine ceza aldı. İki yarışmacıdan sakatlıkları nedeniyle kötü haber geldi. Survivor'da Turabi ile başlayan sakatlık elemeleri devam etti.
31.03.2024 Magazin
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım"
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" Adana’da trafik ışıklarında “cam silme” bahanesiyle sürücülere zor anlar yaşatıp zorla para alan gençler, sürücüleri rahatsız etmeye devam ediyor. Cam silen şahıslar ise günlük 100-200 lira kazandıklarını, çocuklarına dahi bu işi yaptıracaklarını söyledi.
28.03.2024 Adana
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor
Adana’da midibüsün kundaklama anı kameralara yansıdı! Çalışmalar devam ediyor Adana’da bir kişi park halindeki midibüsü kundakladığı anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gerçekleştiren kişi kaçarak kayıplara karıştı.
14.03.2024 Adana
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti olay gecesi evde olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı  Beşiktaş'tan aldığı iki müşteriyi Şişli'ye götürmek için 250 lira isteyen, ısrarlara rağmen taksimetre açmak istemeyen taksi şoförüne 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi. Taksinin çalışma ruhsatı iptal edilerek araç trafikten men edildi. Taksi şoförünün taksimetre açmak istemeyip, müşterilerden 250 lira istediği anlar cep telefonu kamerasına yansımıştı.
27.02.2024 Gündem
Arızalanan otomobilini tamirciye bıraktı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı! 'Anahtarı alıp gitti. Arabayı zorla savcılık talimatıyla aldık'
Arızalanan otomobilini tamirciye bıraktı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı! 'Anahtarı alıp gitti. Arabayı zorla savcılık talimatıyla aldık' Arıza nedeniyle tamirciye bıraktığı otomobilini, motor ustası Şaban Özdemiroğlu’nun şahsi işlerinde kendi aracıymış gibi kullandığını iddia eden Gürkan Hepkaya şikayetçi oldu. Usta Şaban Özdemiroğlu da kendisine iftira atıldığını öne sürerek Hepkaya hakkında şikayette bulundu.
26.02.2024 Gündem
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.
20.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zorla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.