Zeyno Gönenç

Zeyno Gönenç

Son dakika Zeyno Gönenç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeyno Gönenç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeyno Gönenç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeyno Gönenç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeyno gönenç gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 zeyno gönenç haberi bulunmuştur. Tüm zeyno gönenç haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış"
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış" Yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönen 51 yaşındaki usta oyuncu Tamer Karadağlı; yeni oyununu, 17 yıldır süren efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın’ı ve hayatını anlattı.
6.04.2019 Magazin
Bayülgen’den eski eşe tam destek
Bayülgen’den eski eşe tam destek Şovmen Okan Bayülgen, sevgilisi Selin Atasoy'la beraber, eski eşi Zeyno Günenç’in rol aldığı 'İkinin Biri' adlı oyununu izlemeye geldi.
31.03.2019 Magazin
Moral yemeği
Moral yemeği ‘Çocuklar Duymasın’da anne-oğlu canlandıran Zeyno Gönenç ile Alperen Khamis, önceki gün Nişantaşı’nda bir restoranda görüntülendi.
27.10.2018 Magazin
Genç oyuncuyu yıkan ölüm
Genç oyuncuyu yıkan ölüm Çocuklar Duymasın'ın Orçun karakteri Alperen Khamis'in 2 aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ve dün hayatını kaybeden annesi Nilgün Aksu, son yolculuğuna uğurlandı.
29.08.2018 Magazin
Öldü denilen Gönül'ün akıbeti belli oldu
Öldü denilen Gönül'ün akıbeti belli oldu Çocuklar Duymasın'da öldüğü söylenen Gönül, yapımcının reyting numarası çıktı. Efsane karakterin ölmediği yeni bölümde ortaya çıkacak.
3.04.2018 Magazin
Tamer Karadağlı sette o ismin aklını aldı!
Tamer Karadağlı sette o ismin aklını aldı! Pınar Altuğ Atacan, Çocuklar Duymasın setinden paylaştığı bir video ile çekimlerde ne kadar eğlendiklerini ortaya koydu.
7.02.2018 Magazin
Yok artık! 5 ay boyunca herkesi uyutmuşlar...
Yok artık! 5 ay boyunca herkesi uyutmuşlar... Çocuklar Duymasın'ın Dominant Teyze'si Zeyno Gönenç geçtiğimiz günlerde evlendi. Pınar Altuğ, "Biz kızı temmuzda verdik sizin yeni mi haberiniz oldu?" diyerek gazetecilere takıldı.
8.01.2018 Magazin
Büyük sürpriz: Biz evlendik haberiniz olmadı
Büyük sürpriz: Biz evlendik haberiniz olmadı Sevilen dizi Çocuklar Duymasın'da Gönül karakterini canlandıran Zeyno Gönenç, sonunda muradına erdi.
6.01.2018 Magazin
Evlendik!
Evlendik! Çocuklar Duymasın ekibi önceki akşam Taksim’deki Zarifi Restoran’da bir araya geldi.
5.01.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da tepki çeken sahne!
Çocuklar Duymasın'da tepki çeken sahne! Dizide TEOG'un kaldırıldığı öğrenen Gönül ve Tuna karakterlerinin abartılı sevinçleri sosyal medyada büyük tepki çekti.
2.10.2017 Televizyon
Dominant Teyze bikinili görüntülendi!
Dominant Teyze bikinili görüntülendi! 'Çocuklar Duymasın'ın 'Dominant Teyze'si Zeyno Gönenç, Bodrum tatilinde bikinili görüntü verdi.
21.08.2017 Magazin
İşte Çocuklar Duymasın'ın yayın tarihi!
İşte Çocuklar Duymasın'ın yayın tarihi! Bir dönemin sevilen dizisi 'Çocuklar Duymasın' ekranlara yeniden dönme kararı aldı. Kanal D'de yeni bölümleriyle yayınlanacak olan dizi 23 Temmuz Pazar günü başlayacak.
15.07.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'a sürpriz transfer!
Çocuklar Duymasın'a sürpriz transfer! Suzan Kardeş, 'Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. 'Çaycı Hüseyin'in annesi 'Kadriye' karakterine hayat verecek oyuncu, gelininden nefret eden bir karakterle ekranda olacak.
13.07.2017 Magazin
Çocuklar Duymasın'dan tanıtım fragmanı geldi!
Çocuklar Duymasın'dan tanıtım fragmanı geldi! Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ile ekranlara geri dönüyor. İşte dizinin ilk tanıtım fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Aşk tatili yaptılar
Aşk tatili yaptılar Zeyno Gönenç, İsviçreli sevgilisi Gilles Kanert’le beraberliğine devam ediyor.
10.06.2017 Magazin
Pınar Altuğ'un son hali şok etti!
Pınar Altuğ'un son hali şok etti! Pınar Altuğ sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Pınar Altuğ'un paylaştığı fotoğrafta yüzündeki şişlik dikkat çekti. İşte başarılı oyuncu Pınar Altuğ'un o fotoğrafı...
9.03.2017 Magazin
‘Aşk-ı Memduh’ oyunu seyirciyle buluştu
‘Aşk-ı Memduh’ oyunu seyirciyle buluştu Erhan Yazıcıoğlu'nun Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ı canlandırdığı ‘Aşk-ı Memduh’ oyununun prömiyeri yapıldı.
15.02.2017 Kültür Sanat
Zeyno Gönenç evli baletle aşk yaşıyor
Zeyno Gönenç evli baletle aşk yaşıyor Çocuklar Duymasın dizisinin ‘Dominant Teyze’si Zeyno Günenç, eski bir balet olan Gilles Kanert ile beraber. Ancak balet, 7 yıllık evli
16.11.2016 Magazin
Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?
Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Tatlı İntikam, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam dizisi yeni bölümü bu hafta ekranlarda yer alacak mı? İşte Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Çoluk çocukla işi olmaz
Çoluk çocukla işi olmaz Gonca Vuslateri-Burak Ertoğan çifti, önceki gece Yonca Evcimik ve Zeyno Gönenç ile Cihangir’deydi...
4.03.2016 Magazin
Bebek turu!
Bebek turu! Oyuncu Zeyno Gönenç, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı...
21.06.2015 Magazin
Hayranlar görmesin!
Hayranlar görmesin! Çocuklar Duymasın dizisinin iki oyuncusu Zeyno Günenç ve Pınar Altuğ’un aldığı kilolar gözlerden kaçmadı
16.06.2015 Magazin
Tekrar motosiklete binebilecek!
Tekrar motosiklete binebilecek! İznik’te motosikletiyle geçirdiği kaza sonrası ambulans helikopterle İstanbul’a getirilen Tamer Karadağlı dün kırık iki el bileği için ameliyata girdi...
12.10.2014 Magazin
Kesin karar bu defa gerçekten bitti!
Kesin karar bu defa gerçekten bitti! MinT Prodüksiyon’dan Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği FOX’ta ekranlara gelen efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın final yapıyor
26.07.2014 Magazin
Efsane dönüyor!
Efsane dönüyor! Çocuklar Duymasın'ın yeni kanalı belli oldu
6.04.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zeyno Gönenç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeyno gönenç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.