Gazete Vatan Logo

Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Tatlı İntikam, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam dizisi yeni bölümü bu hafta ekranlarda yer alacak mı? İşte Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği dizi Tatlı İntikam'ın başrollerinde ise Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç yer alıyor. Tatlı İntikam dizisi yeni bölümü ile ilgili işte tüm ayrıntılar...

Tatlı İntikam dizisi yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 13 Ağustos Cumartesi günü yayınlanmayacak.

Yaz dizisi Tatlı İntikam dizisi bu hafta kolaj bölümüyle ekrana gelecek.

Yapımcılığını D Productions’un yaptığı, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Zeyno Gönenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Hazal Türesan, Bülent Seyran ve Kerem Atabeyoğlu yer aldığı dizinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Dizinin yerine ise 20.00’da ‘Sağ Salim 2’ filmi ekrana gelecek.

‘Sağ Salim 2’ filminin ardından ise 22.15’de Tatlı İntikam dizisinin kolaj bölümü ekrana gelecek. ”Tatlı İntikam” yeni bölümüyle 20 Ağustos Cumartesi günü 20.00’da Kanal D’de!

TATLI İNTİKAM DİZİSİ 19. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM DİZİSİ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haberin Devamı

Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan, Pelin’i kaybetmemek için en sonunda annesinin karşısına geçerek Rüzgar ile çevirdikleri oyunu anlatıyor. Ardından yakışıklı adam Pelin’i sevdiğini ve onun değiştiğini belirtiyor.

Meliha Hanım ise her zamanki gibi Pelin’in bir oyun çevirdiğini söyleyerek oğluna bağırıyor.

Sinan ise ısrarlı bir şekilde Pelin’den vazgeçmeyeceğini söylüyor. Bu sözlerin ardından Meliha Hanım, Sinan’a rest çekerek “O zaman benim Sinan adında bir oğlum yok” diyor.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir; ama, Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN KONUSU

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…
Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı