Zeynep Avcı

Zeynep Avcı

Son dakika Zeynep Avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 zeynep avcı haberi bulunmuştur. Tüm zeynep avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı Türkiye'nin günlerce konuştuğu ‘Yılan bebek’ Gökdeniz davasında karar açıklandı. Uşak'ın Eşme ilçesinde nadir görülen bir deri hastalığı olan, halk arasında 'yılan bebek' denilen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla dünyaya gelen Gökdeniz T.'ye babası Musa T.'nin (32) açtığı soybağının reddi davası, 2,5 yıl sonra sonuçlandı. Dava istinaf yolu açık olmak üzere reddedilirken, anne Ela Fidan (28), "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı. Fakat endişelenmem gereken asıl konu bu değildi. Her ne kadar bu durumun canımı yaksa da beni korkutan tek şey oğlumdan alınacak kan örneğiydi. Ben, Gökdeniz'in cildi kanamasın diye saat başı kremleme işlemi yaparken, babasının acımasızca davranması çok yüreğimi yaktı" dedi.
19.06.2023 Gündem
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı 'The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan Taşçı’nın 'Yalan' şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde müzikseverlerle buluştu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.
5.06.2022 Magazin
Zeynep Avcı hayranlarına sitem etti!
Zeynep Avcı hayranlarına sitem etti! Zeynep Avcı ve Serdar Ortaç, önceki akşam birlikte sahneye çıktı. Avcı, muhabirlerin "Yalan" şarkısına çok istek olduğunu öğrendik bu duruma ne gibi çözüm buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
16.05.2022 Magazin
'O Ses Almanya'ya damga vuran Zeynep Avcı'dan sürpriz düet!
'O Ses Almanya'ya damga vuran Zeynep Avcı'dan sürpriz düet! 'O Ses Almanya' ('The Voice of Germany) yarışmasında sergilediği performansla adını duyuran Zeynep Avcı, Serdar Ortaç ile birlikte sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Avcı, hem katıldığı yarışmayla alakalı konuştu hem de yeni projesini açıkladı.
27.02.2022 Magazin
'O Ses Almanya'yı sallayan Zeynep Avcı çeyrek finalde elendi!
'O Ses Almanya'yı sallayan Zeynep Avcı çeyrek finalde elendi! Türk kökenli Zeynep Avcı, Almanya'da gösterdiği başarılı performanslarıyla Türkiye'nin gündeminde yer etmişti. Avcı, 'O Ses Almanya' çeyrek finalinde elendi.
22.12.2021 Magazin
Almanya’da çeyrek finale kalan Zeynep Avcı destek bekliyor!
Almanya’da çeyrek finale kalan Zeynep Avcı destek bekliyor! Almanya’da katıldığı O Ses Almanya (Voice Of Germany) yarışmasında çeyrek finale kalan Zeynep Avcı, pazar günü canlı yayınlanacak çeyrek finalde sevenlerinden destek beklediğini ifade ederek, “Benim bu yola başlamadan önce en fazla özen gösterdiğim kendi şarkılarımı kendi dilimde söylemek; kanıma kadar işleyen şarkılarla insanların huzuruna çıkmaktı” dedi.
1.12.2021 Magazin
O Ses Almanya'da yine Zeynep Avcı fırtınası! Jüriyi hayran bıraktı...
O Ses Almanya'da yine Zeynep Avcı fırtınası! Jüriyi hayran bıraktı... 'The Voice of Germany' yarışmasının ilk turunda seslendirdiği 'Yalan' şarkısıyla hem Almanya'nın hem de Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Avcı, yine jüriyi kendine hayran bıraktı. Avcı bu kez Zerrin Özer'in 'Kıyamam' şarkısını seslendirdi.
28.11.2021 Magazin
Zeynep Avcı kimdir? Tan Taşçı'nın Yalan şarkısıyla Voice of Germany yarışmasına katılan Zeynep Avcı gündem oldu!
Zeynep Avcı kimdir? Tan Taşçı'nın Yalan şarkısıyla Voice of Germany yarışmasına katılan Zeynep Avcı gündem oldu! Tan Taşçı'nın "Yalan" şarkısını yorumlayan Zeynep Avcı tüm Avrupa’da konuşuyor. O Ses Türkiye’nin Almanya’daki versiyonu olan Voice of Germany yarışmasına katılan Zeynep Avcı programa damga vurdu. Performansıyla jüri üyelerini büyüleyen Avcı hakkında araştırmalar da arttı. Peki, Zeynep Avcı kimdir?
9.10.2021 Gündem
Çift DNA olayında flaş gelişme! Bir baba 2 DNA taşıyan çocukların annesi konuştu...
Çift DNA olayında flaş gelişme! Bir baba 2 DNA taşıyan çocukların annesi konuştu... Tüm Türkiye'nin konuştuğu "çift DNA (kimerizm)" mağduru anne A.V., hukuk mücadelesini ve yaşadığı mağduriyeti ilk kez anlattı. Adli tıp önce A.V.'nin çocukları için "babadan değil" diye rapor vermiş, ancak ilik nakli nedeniyle babanın DNA'sının değiştiği ve birden fazla DNA'ya sahip olduğu belirlenmişti. İşte çocukların annesi A.V.'nin ağzından bir baba iki DNA olayının ayrıntıları
26.01.2021 Gündem
Dedikodular ortalığı karıştırdı! Bir baba iki DNA!
Dedikodular ortalığı karıştırdı! Bir baba iki DNA! Manisa’da anlaşmalı boşanan çift, çıkan dedikodular üzerine DNA testi yaptırdı. Adli Tıp “Çocuklar babadan değil” raporu verince hayatlarının şokunu yaşadılar. Babanın DNA’sının, ilik nakli nedeniyle değiştiği ortaya çıktı.
24.01.2021 Gündem
Feci kazada aynı aileden 9 kişi hayatı kaybetti
Feci kazada aynı aileden 9 kişi hayatı kaybetti Kahramanmaraş'ta minibüsün kamyona çarpması sonucu aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
10.02.2018 Yaşam
Hafif ticari araç şarampole uçtu: 2 ölü, 6 yaralı
Hafif ticari araç şarampole uçtu: 2 ölü, 6 yaralı Kahramanmaraş’ta aynı aileden 8 kişinin bulunduğu hafif ticari aracın şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada biri bebek 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
26.06.2017 Yaşam
'Vahşet Tanrısı' yeni sezona hazır
'Vahşet Tanrısı' yeni sezona hazır Tülin Özen, Tansu Biçer, Çetin Sarıkartal ve Roza Erdem’in birlikte oynadığı geçtiğimiz sezonun büyük beğeni toplayan oyunu 'Vahşet Tanrısı' yeni sezona 30 Ekim’de başlıyor.
20.10.2016 Magazin
Kadınların mücadelesi sahnelerde devam ediyor!
Kadınların mücadelesi sahnelerde devam ediyor! Sahneye çıkmakta türlü güçlüklerle karşılaşmış olsalar da artık sahnelerin hakimi onlar...
20.02.2015 Arşiv
Abidin mutluluğun resmini hiçbir zaman çizmedi
Abidin mutluluğun resmini hiçbir zaman çizmedi Çağdaş Türk resminin öncülerinden olan Abidin Dino sanatın birçok alanında eser verdi. Tiyatro, sinema, edebiyat hepsi Abidin Dino’yu tanımlayan kelimelerdi. Acıyı resmeden Dino’ya arkadaşı Nazım Hikmet, “Mutluluğun resmini yapabilir misin?”diye sormuştu. Acıyı resmetmesine rağmen arkasında mutlu anılar bırakan Abidin Dino’nun 700’ü aşkın eseri şimdi Sakıp Sabancı Müzesi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Serginin tasarımını yapan Metin Deniz ile 1993 yılında kaybettiğimiz eski dostu Abidin Dino’yu konuştuk
14.12.2007 Arşiv
Nevruz kutlamalarına 11 tutuklama
Nevruz kutlamalarına 11 tutuklama Bursa'da 21 Mart Nevruz kutlamaları sırasında terör örgütü PKK lehine slogan attıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 16 kişiden aralarında DTP İl Başkanı Nizam Kapan'ın da bulunduğu 11 kişi tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Çevre Tiyatrosu'ndan dört yeni oyun
Çevre Tiyatrosu'ndan dört yeni oyun Kocamustafapaşa'da kaderine terk edilmiş olan Çevre Tiyatrosu, Semaver Kumpanya ile yeniden hayat buldu
9.11.2004 Arşiv
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
2023 Survivor kadrosu kimler? Gönüllüler, ünlüler, fenomenler Survivor kadrosu 2023 isimleri…
2023 Survivor kadrosu kimler? Gönüllüler, ünlüler, fenomenler Survivor kadrosu 2023 isimleri… Survivor 2023 kadrosu merak ediliyor. Survivor’un ilk bölümü 15 Ocak Pazar günü yayınlanıyor. Acun Ilıcalı, yeni sezon başvurularının alındığı tanıtımda yaptığı açıklamada yeni sezonda daha çok akıl oyunlarının olacağını ifade etmişti. Konsept gibi bu sene kadroda da değişiklik yapıldı. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olarak üç kadro oluşturuldu. Peki, Survivor 2023 kadrosunda kimler var? Survivor gönüllüler, ünlüler, fenomenler kadrosu…
14.01.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı!
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı! Acun Ilıcalı'nın sunucusu ve yapımcısı olduğu 'Survivor', yeni formatıyla başlıyor. Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğunun ardından fenomen yarışmanın yeni sezonunda üç ayrı takım boy gösterecek. Aylarca sürecek zorlu mücadeleden ilk görüntüler geldi.
14.01.2023 Magazin
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler Survivor 2023 yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Survivor 2023 kadrosunda bu yıl influencerlar, ünlüler ve gönüllüler yer alacak. Bir adada mücadele verecek olan yarışmacılar, oyunlarda kazanmak için ter dökecek. Peki Survivor ne zaman başlayacak, Survivor yeni sezon yarışmaları kimler? İşte 2023 Survivor başlama tarihi ve yarışmacıları...
14.01.2023 Televizyon
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.