Zendaya

Zendaya

Son dakika Zendaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zendaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zendaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zendaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zendaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 zendaya haberi bulunmuştur. Tüm zendaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya 2023'ün sonlarına yaklaşırken, moda ve güzellik dünyasında 2024'te öne çıkacak trendler merak konusu haline geliyor. Yüksek moda markalarının defilelerine göre transparan detaylar, bebek mavisi tonları, hacimli omuzlara sahip ceketler gibi yeni stil unsurlarının gelecek yılın modasını belirleyeceğini gösteriyor. Ancak saç renkleri konusunda değişiklik ve yenilik bekleniyor. 2024'te öne çıkacak saç renkleri şimdiden araştırılmaya başlandı.
14.12.2023 Magazin
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda!
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda! 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle geniş kitlelerce tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.
2.08.2023 Magazin
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta Ünlü oyuncu Alina Boz, İtalya’nın başkenti Roma’da lüks otel açılışına katıldı.
14.06.2023 Magazin
Zendaya, 'Örümcek Adam' galasında herkesten rol çaldı!
Zendaya, 'Örümcek Adam' galasında herkesten rol çaldı! Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmi oyuncuları Tom Holland ve Zendaya, filmin Los Angeles galasına birlikte katıldı. Zendaya, iddialı kıyafet seçimiyle kırmızı halıda herkesten rol çaldı.
14.12.2021 Magazin
Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home (Eve Dönüş Yok) fragmanı yayınlandı!
Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home (Eve Dönüş Yok) fragmanı yayınlandı! Marvel, Spider-Man karakterinin üçüncü filmi olarak izleyicilerle buluşacak olan "Spider-Man: No Way Home" filminin ilk resmi fragmanını yayınladı. Filmin oyuncu kadrosunda Örümcek Adam karakterini canlandıran Tom Holland'ın yanı sıra Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon ve May Hala rolüyle Marisa Tomei yer alıyor. Peki, Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak?
24.08.2021 Gündem
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
14.05.2019 Magazin
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
Başrol onun!
Başrol onun! ABD’li şarkıcı ve oyuncu Zendaya (21), HBO yapımı gençlik dizisi ‘Euphoria’da başrolü kaptı.
6.06.2018 Magazin
Fotoşok!
Fotoşok! Hollywood özel sayısı hazırlayan ve kapağında dünyaca ünlü 12 isme yer veren Vanity Fair dergisi, ilginç bir photoshop skandalına imza attı
26.01.2018 Magazin
Ameliyat sonrası kırmızı halıda!
Ameliyat sonrası kırmızı halıda! Geçtiğimiz ay böbrek nakli olduğunu açıklayan Selena Gomez, davetlerde boy göstermeye başladı. Instyle Ödülleri gecesine katılan Gomez, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi
24.10.2017 Magazin
Türk modacıya yıldız yağmuru
Türk modacıya yıldız yağmuru Modacı Erdem Moralıoğlu, H&M ile yaptığı iş birliği kapsamında hazırladığı erkek koleksiyonunu önceki gece Los Angeles’ta beğeniye sundu.
19.10.2017 Magazin
Üçü bir arada
Üçü bir arada Bruno Mars, Zendaya ve Lenny Kravitz’den sürpriz proje! Bruno Mars Instagram hesabına bu pozu yükledi
6.10.2017 Magazin
Beyonce'a bayılıyor!
Beyonce'a bayılıyor! Son olarak 'Örümcek Adam-Eve dönüş' filminde 'Michelle' karakteriyle seyirci karşısına çıkan ABD'li oyuncu ve şarkıcı Zendaya (21), Glamour dergisinin kasım sayısına kapak oldu.
4.10.2017 Magazin
Örümcek Adam setinde aşk
Örümcek Adam setinde aşk ‘Örümcek Adam: Eve Dönüş’ filminin başrol oyuncuları Zendaya ve Tom Holland’ın aşk yaşadığı iddia edildi
16.07.2017 Magazin
"Örümcek Adam" geri dönüyor! Fragman yayınlandı
"Örümcek Adam" geri dönüyor! Fragman yayınlandı Çizgi romandan uyarlanan süper kahraman serisinin son filmi "Örümcek Adam: Eve Dönüş" filminin resmi fragmanı yayınlandı
28.03.2017 Dünya
Zendaya taklidi
Zendaya taklidi Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, önceki gün rengarenk Versace tasarımı pantolon ve ceketiyle New York’ta objektiflere yansıdı...
22.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zendaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zendaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.