Zdf

Zdf

Son dakika zdf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zdf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zdf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zdf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zdf gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 zdf haberi bulunmuştur. Tüm zdf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi!
Dünya Erdoğan'ın zaferini konuşuyor: Tarihteki yerini mühürledi! Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF '20 yıldır zirvede' yorumunda bulundu. CNN International 'Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı' dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan'ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.
29.05.2023 Dünya
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet
İngiltere'den muhalefet analizi: 'Çatlaklar ortaya çıkıyor!' Yunan gazeteden skandal manşet Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken CNN International 'Erdoğan kazanmaya hazır' dedi. İngiliz Middle East Eye muhalefetteki çatlağı sayfasına taşırken seçinden sonra Ankara - Atina ilişkilerinin ne yönde ilerleyeceğini analiz eden Yunan gazete ise skandal bir başlıkla okurlarının karşısına çıktı.
25.05.2023 Dünya
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim'
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim' Türkiye’de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri uluslararası alanda dakika dakika takip ediliyor. Ajanslar Türkiye'deki gelişmeleri 'son dakika' bilgisi olarak geçerken gazeteler açtıkları canlı bloklar üzerinden gelişmeleri okuyucuları ile paylaşıyor. Bugün dünya basınındaki haberlerde Türkiye seçimleri için 'Bir dönüm noktası', 'Son yılların en büyük mücadelesi', '100 yılın en önemli seçimi' ifadeleri dikkat çekti.
14.05.2023 Dünya
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Yerli otomobil Alman basınında! ‘Otomotiv devlerine rakip’
Yerli otomobil Alman basınında! ‘Otomotiv devlerine rakip’ TOGG’un üreteceği elektrikli otomobiller Alman basınında gündem oldu. ZDF televizyonu, yerli otomobili Tesla ve Volkswagen’e rakip olarak gösterirken, SUV modelin ne zaman görücüye çıkacağını açıkladı.
7.07.2021 Ekonomi
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler...
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler... Alman devlet televizyonu ZDF skandal bir belgesel yayınladı. Milyonlarca izleyicisine terör örgütü PKK propagandası yapan kanal, Almanya'da terörist elbisesi giydirilmiş çocuklara Kürtçe eğitim verildiği anlara ait görüntüleri yayınladı. Belgeselde ayrıca topraklarımızın sözde Kürt bölgesi haritasına dahil edilmesi de yer aldı.
18.12.2020 Dünya
TV programı çekiminde fenalaşan ünlü isim hayatını kaybetti
TV programı çekiminde fenalaşan ünlü isim hayatını kaybetti Almanya'da Sosyal Demokrat Partiden (SPD) Federal Meclis Başkanvekili Thomas Oppermann, bir televizyon programı çekimleri esnasında fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
26.10.2020 Dünya
Almanya'da umutlandıran aşı gelişmesi
Almanya'da umutlandıran aşı gelişmesi Almanya'da aşı ve ilaçlara onay vermede yetkili kurum olan Paul-Ehrlich Enstitüsünün Başkanı Klaus Cichutek, yeni tip corona virüse (Kovid-19) karşı bir aşının nispeten hızlı bir şekilde geliştirilmesi konusunda umutlu olduğunu belirtti.
3.08.2020 Corona Virüsü
Yüzyılın istihbarat skandalı ortaya çıktı
Yüzyılın istihbarat skandalı ortaya çıktı ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ve Alman Dış İstihbarat Teşkilatının (BND), İsviçreli bir paravan şirket kanalıyla 120'den fazla ülkeye sattıkları cihazlar üzerinden bu ülkelerin hükümet yetkililerini on yıllarca dinlediği ortaya çıktı.
11.02.2020 Dünya
Almanya'da 2030'a kadar 200 bin sağlık personeline ihtiyaç olacak
Almanya'da 2030'a kadar 200 bin sağlık personeline ihtiyaç olacak Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn, ülkede sağlık sektöründe halihazırda 80 bin bakıcı personel açığı olduğunu 2030'a kadar bu rakamın 200 bini bulacağını söyledi.
23.09.2019 Dünya
Şok üstüne şok! Almanya durdurdu
Şok üstüne şok! Almanya durdurdu Almanya Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, Suudi Arabistan için silah ihracat izni verilmeyeceğini duyurdu. Yeşiller Partisi ise Almanya ile Suudi Arabistan arasındaki stratejik ortaklığa son verilmesini talep etti.
23.10.2018 Dünya
Son dakika... Avrupa Türkiye'ye dönüyor!
Son dakika... Avrupa Türkiye'ye dönüyor! Yaz saati uygulaması milyonlarca Avrupalının saatlerini değişmek istememesinden dolayı rafa kaldırılabilir.
31.08.2018 Dünya
Son dakika... Trump'a rest! 'Biz de yaparız!'
Son dakika... Trump'a rest! 'Biz de yaparız!' Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, "Eğer Amerika otomobil vergilerini artırırsa biz de aynısını yaparız." açıklamasında bulundu.
31.08.2018 Dünya
Kampa kapattırmayız!
Kampa kapattırmayız! Almanya’da hükümette krize neden olan Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) ve Hristiyan Sosyal Birlik (CSU) arasındaki mülteci politikalarına ilişkin görüş ayrılığı giderildi.
3.07.2018 Dünya
Almanlardan skandal! Alay konusu oldular...
Almanlardan skandal! Alay konusu oldular... Güney Kore'ye 2-0 yenilip Dünya Kupası'ndan elenen Almanlar kime sataşacağını şaşırdı.
28.06.2018 Arşiv
Saldırganın amacı belirsiz
Saldırganın amacı belirsiz Almanya’nın Münster kentinde aracını kalabalığın içine sürerek iki kişiyi öldüren, ardından da intihar eden Jens R. adlı kişinin kimliğine dair bazı detaylar belli olmaya başladı. Olayın arkasındaki nedeni araştıran Alman polisinin bu doğrultudaki soruşturması ise sürüyor.
8.04.2018 Dünya
Koltuk için her şeyi verdi
Koltuk için her şeyi verdi Almanya’da dördüncü kez başbakanlık koltuğuna oturmak için yeni hükümette en önemli bakanlıkları koalisyon ortaklarına bırakan Angela Merkel, partisinin eleştiri oklarına hedef oldu
12.02.2018 Dünya
Merkel çarpıcı açıklama: Bedel ödedik!
Merkel çarpıcı açıklama: Bedel ödedik! Almanya Başbakanı ve Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Başkanı Angela Merkel, partisinin istikrarlı bir hükümetin kurulması için bedel ödediğini söyledi.
11.02.2018 Dünya
Almanya’da hakaret artık suç değil
Almanya’da hakaret artık suç değil Almanya, Ceza Kanunu'nda yabancı devlet adamlarına hakareti suç sayan 103’üncü maddeyi iptal ederek, hakareti suç olmaktan çıkardı.
1.01.2018 Dünya
'Diriliş'te flaş transfer!
'Diriliş'te flaş transfer! TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna sürpriz bir isim katıldı.
17.10.2017 Televizyon
Merkel, Türkiye'yi Dünya Bankası ve Hermes ile tehdit etti
Merkel, Türkiye'yi Dünya Bankası ve Hermes ile tehdit etti Almanya'da seçimlerin en önemli iki adayı Merkel ve Schulz canlı yayında karşı karşıya geldi. İki isim de Türkiye karşıtı söylemlerini dile getirdi. Schulz, seçilmesi durumunda Türkiye'nin AB ile müzakerelerini durduracağını vaad ederken Merkel'den üstü örtülü Türkiye tehdidi geldi. Merkel, Türkiye karşıtlığını bir adım daha ileri götürerek Türkiye'nin Hermes veya Dünya Bankası kredilerinin de gözden geçirildiğini ifade etti.
3.09.2017 Dünya
Steinmeier yaptırımları destekledi
Steinmeier yaptırımları destekledi Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, ZDF kanalına verdiği yaz söyleşisinde Alman hükümetinin geçen hafta Türkiye’ye karşı açıkladığı yaptırımları desteklediğini söyledi
23.07.2017 Dünya
Almanya'dan şok karar! Erdoğan'ın yargılattığı yasayı dün gece...
Almanya'dan şok karar! Erdoğan'ın yargılattığı yasayı dün gece... Almanya'da devlet adamlarına hakaret durumunda, savcılığın soruşturma için hükumetten onay almasını gerektiren yasa kaldırıldı. Söz konusu yasa, Almanya'yla Türkiye arasındaki şiir krizi nedeniyle gündeme gelmişti.
2.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zdf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zdf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.