Zararları

Zararları

Son dakika zararları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zararları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zararları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zararları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zararları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.481 zararları haberi bulunmuştur. Tüm zararları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Malatya’da çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Bizim literatürümüze güzel bir söz vardır. ‘Seçim biter geçim başlar’. Şimdi geçim dönemi, şimdi iş başında koşturma dönemi” dedi.
3.05.2024 Gündem
Bu hata öksürüğe ve boğaz tıkanmasına neden oluyor; Sürekli silmek zararlı
Bu hata öksürüğe ve boğaz tıkanmasına neden oluyor; Sürekli silmek zararlı Sürekli burun silmenin zararları konusunda uzmanlardan açıklama geldi. Alerji ya da soğuk algınlığı yaşıyorsanız burun silerken iki kez düşünmek gerekiyor. İşte dikkat etmeniz gereken noktalar...
2.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi Son zamanlarda sağlık sektöründe online mecralar vasıtasıyla gündeme gelen, siyah ve yeşil çay arasında bir fark yok hatta kafeinin ilaç kullanılan hastalıklara bile iyi geldiği tarzda açıklamalara Prof. Dr. Okan Yıllar’dan “Medyatik olmak adına genel geçer sağlık açıklamaları sakıncalı sonuçlar doğurabilir” uyarısı geldi.
15.02.2024 Gündem
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim'
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim' Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya tahliye edildi. Duruşmada savunma yapan Mehmet Aydın, "Kayyumlar tarafından şirketler yönetilirken ödemeler yapılabilirdi. Biz suçlu olsak bile ödemeler yapılacak" dedi.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Şap hastalığına karşı bu yıl 3 doz aşı uygulanacak! Ücretsiz olacak
Şap hastalığına karşı bu yıl 3 doz aşı uygulanacak! Ücretsiz olacak Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önceki yıllarda 2 doz olarak uygulanan aşı sayısını bu yıl 3 doza çıkarılacağını ve ilk dozu 29 Ocak-31 Mart 2024 tarihlerinde ücretsiz olarak uygulanacağını duyurdu.
7.02.2024 Adana
Tanzimat Dönemi Romanları Nelerdir? Tanzimat Dönemi Roman Yazarları Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir?
Tanzimat Dönemi Romanları Nelerdir? Tanzimat Dönemi Roman Yazarları Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? 3 Kasım 1839 tarihin Tanzimat Fermanı ilan edildi. Daha sonrasında çıkarılan Tercüman-ı Ahval adlı dergi ile birlikte edebiyatımızda Tanzimat dönemi başladı. Bu dönemde divan edebiyatının şekilciliğine karşı çıkıldı. Bununla birlikte başta roman, anı ve öykü olmak üzere, divan edebiyatında olmayan türlerde birçok eser verildi. 
4.02.2024 Gündem
Sar Değeri Nedir, Ne İşe Yarar? Sar Değerinin Yüksek Olmasının Zararları Nelerdir?
Sar Değeri Nedir, Ne İşe Yarar? Sar Değerinin Yüksek Olmasının Zararları Nelerdir? Sar açılımı Specific Absorption Rate olarak bilinmektedir. Türkçe karşılığı ise Özgül Soğurma Oranı olmaktadır. Sar değeri sahip olan cihazların insan vücuduna yaydığı radyasyon miktarını temsil etmektedir. Özellikle son birkaç yılda sar değeri ile ilgili pek çok araştırma yapılmaktadır. Sar değerine sahip cihazların kullanıcılara verdiği zararlar ise merak edilmektedir.
1.02.2024 Gündem
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var!
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var! Musluk suyunun ciddi enfeksiyon risklerini Dr. Jen Caudle aktardı. Bez bile yıkanırken dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. İşte musluk suyunda dikkat edilmesi gerekenler...
1.02.2024 Yaşam
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Kafein 63 çeşit bitkide yer alan uyarıcı bir maddedir. Yeterli miktarda tüketildiği zaman oldukça faydalıdır. Fakat kafein fazla tüketildiği zaman bası sorunlara yol açabilir. Kafeini bilerek ve haddini aşmadan tüketmek sağlığınız için önemlidir. 
30.01.2024 Gündem
İsraf İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İsraf İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İsraf İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İsraf İle İlgili Hadisi Şerifleri... İsraf etmek İslam dininde büyük günahlar arasında yer almaktadır. Müslümanlar tüketebilecekleri kadar gıda alarak bunları da israf etmemeliler. İsraf edilen her bir gıda maddesi büyük günah demektir. İsraf etmenin zararları ile ilgili pek çok hadis bulunmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, cezaevinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. 29 aydır Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan Aydın'ın 30 kilogram verdiği öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Faiz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Faiz İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Faiz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Faiz İle İlgili Hadisi Şerifleri... Faiz ve faizin zararları ile ilgili dinimizde pek çok hadis bulunmaktadır. Bu hadislerin anlamları doğru bilinirse faizden de bir o kadar uzak durulacaktır. Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Faiz yiyen, veren, yazan ve şahitlik yapanların durumu birbirine benzer." (Müslim) en bilinen hadisler arasında yer almaktadır. 
16.01.2024 Dini Bilgiler
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
Yumurtanın sarısı gitti sağlığın yarısı:  Aşırı yumurta tüketimi nelere mal oluyor?
Yumurtanın sarısı gitti sağlığın yarısı: Aşırı yumurta tüketimi nelere mal oluyor? Yumurta göz sağlığı dahil olmak üzere ihtiyacımız olan protein ve yağ asitlerini sağlar. Rafadan yahut haşlama olarak tükettiğimiz ve kahvaltı sofralarında sıkça yer verdiğimiz yumurtayı aşırı tükettiğimizde ne olur? İşte istenmeyen durumlara neden olabilecek fazla yumurta tüketimi ve zararları...
16.01.2024 Yaşam
Nerede hareket orada bereket: Hareketsiz kalmak bedel ödetiyor! İşte vücudun verdiği 5 sinyal
Nerede hareket orada bereket: Hareketsiz kalmak bedel ödetiyor! İşte vücudun verdiği 5 sinyal Bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerin başında hareketsiz kalmak geliyor. Markete bile çıkmayıp evine sipariş vermek cazip olsa da vücut bu konforun bedelini ödüyor. Bu 5 işaret kendinize bakmanın zamanının geldiğini söylüyor. İşte hareketsiz kaldığınızda beliren 5 sinyal...
13.01.2024 Yaşam
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi...
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi... Olestra bir gıda katkı maddesidir. Yoğun olarak kızartılmış ve paketlenmiş patates cipslerinde kullanılmaktadır. Olestra içeren ürünlerin uzun süre kullanımı görme bozukluklarından akciğer kanserine kadar ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
Sülfürik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Sülfürik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Sülfürik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Sülfürik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sülfürik Asit oldukça güçlü kimyasal asitler arasında yer almaktadır. Sülfürik asit günümüzde özellikle kimyasal firmaların kullandığı mineral asitler arasında yer almaktadır.
11.01.2024 Yaşam
Yatakta story izleyenlere kötü haber: Zararı ertesi sabah ortaya çıkıyor!
Yatakta story izleyenlere kötü haber: Zararı ertesi sabah ortaya çıkıyor! Cep telefonu olmadan yatağa girmeyenlerden misiniz? Günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında giren akıllı telefonları yatağa taşımak sizi daha erken yaşlandırabilir. Pek çok kişi uyumadan önce yatakta story izlemeyi alışkanlık haline getirdi. Öyle ki cebimizden çıkıp yatağımıza giren cep telefonlarını komodinin üzerine koyma vakti geldi. İşte yatakta cep telefonu kullanmanın bazı zararları...
10.01.2024 Yaşam
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi...
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi... Yapısal bir protein türü olan keratin her zaman ilgi çekmeyi başarmaktadır. Özellikle keratin denildiği zaman akla yumurta, soğan ve somon olmak üzere birçok gıda gelir. Tabi bu gıdaların alınırken yeterli seviyede olmasına dikkat edilmelidir. Yani ihtiyaca göre keratin almak daha mantıklı görülür. Ayrıca cilt, tırnak ve saç için keratin oldukça önem arz etmektedir.
4.01.2024 Sağlık
Boşa gitmesin diye kızartmasını yapanlar dikkat! Kabuğu yeşillendiyse zehir saçıyor: Bir geldi mi bir daha gitmiyor!
Boşa gitmesin diye kızartmasını yapanlar dikkat! Kabuğu yeşillendiyse zehir saçıyor: Bir geldi mi bir daha gitmiyor! Kızartması ya da haşlaması fark etmez ülkemizde en çok tüketilen besinlerin başında patates geliyor. Ancak zamanla kabuğu yeşillenen patatesi tüketmek oldukça tehlikeli durumlara neden olabilir. Solanin içeren kabuğu kusma, ishal ve karın ağrısına yol açıyor. İşte kabuğu yeşilenen patetesi tüketmenin zararları...
20.12.2023 Yaşam
Yaz kış demeden her gün duş almak bakın nelere yol açıyor!
Yaz kış demeden her gün duş almak bakın nelere yol açıyor! Kimileri için sadece terlediğinde yapılması gereken eylem olan duş almak bazen oldukça zahhmetli bir hal alıyor. Ancak her gün duş alan insanlarda görülen değişimi fark edince fikriniz değişecek.
16.12.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zararları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zararları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.