Zaman Gazetesi

Zaman Gazetesi

Son dakika zaman gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zaman gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zaman gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zaman Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zaman gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.930 zaman gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm zaman gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Türkiye ziyareti öncesi yaptığı açıklamada, terör örgütü FETÖ soruşturmasının firari şüphelisi Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesinin İsveç yargı makamları tarafından reddedilmesine değinerek, “Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal” dedi.
21.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini vermişti! İsveç, FETÖ terör örgütü üyesi Keneş'in Türkiye'ye iadesini reddetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini vermişti! İsveç, FETÖ terör örgütü üyesi Keneş'in Türkiye'ye iadesini reddetti İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ terör örgütü üyesi ve Zaman Gazetesi'nin genel yayın müdürü Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti.
19.12.2022 Dünya
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi?
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi? İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ firarisi, Today’s Zaman’ın Eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti. Peki, Bülent Keneş kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.12.2022 Gündem
Kapatılan Zaman gazetesi yazarlarına hapis cezası
Kapatılan Zaman gazetesi yazarlarına hapis cezası Kapatılan Zaman Gazetesi'nin eski yazarları hakkında 'Silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan verilen cezanın bozulması sonrası yeniden görülen davada mahkeme, "örgüte yardım etmek" suçundan 3 sanığa 2'şer yıl 6'şar ay, bir sanığa ise 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi.
28.11.2022 Yaşam
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti!
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti! Cinsel taciz skandalları sonrası askeri unvanları geri alınan Prens Andrew’ın bir Türk’ten rüşvet aldığı iddiası İngiltere'yi sarstı. FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz pasaportu için Prens’e 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülüyor.
2.04.2022 Dünya
Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) hayatını kaybetti! Hekimoğlu İsmail kimdir?
Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) hayatını kaybetti! Hekimoğlu İsmail kimdir? Hekimoğlu İsmail ismiyle tanınan, "Minyeli Abdullah" ve "Maznun" gibi kitapların yazarı Ömer Okçu hayatını kaybetti.
15.01.2022 Kültür Sanat
Kastamonu’da FETÖ'ye şafak operasyonu
Kastamonu’da FETÖ'ye şafak operasyonu Kastamonu’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik şafak vakti gerçekleştirilen operasyonda 3 kişi daha gözaltına alındı. Daha önceden düzenlenen operasyonlarda DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanının da aralarında bulunduğu 5 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.
15.01.2022 Gündem
Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarının yargılandığı davada tanık Hüseyin Gülerce dinlendi
Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarının yargılandığı davada tanık Hüseyin Gülerce dinlendi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin eski yazarları Ali Bulaç, Şahin Alpay ve Mümtazer Türköne'nin Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandığı davada tanık yazar Hüseyin Gülerce dinlendi.
11.01.2022 Gündem
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar Malatya’da 14 yıl önce biri Alman olmak üzere 3 kişinin öldürüldüğü Zirve Yayınevi Cinayeti ile ilgili FETÖ’nün iftira, hürriyetten yoksun kılma ve örgüt adına suç işleme suçlarından yargılanan 4 sanık hakkında hapis cezası kararı çıktı.
7.01.2022 Gündem
FETÖ'nün yelpazecisi tutuklandı! 'Hayranlığım olduğu için gitmiştim'
FETÖ'nün yelpazecisi tutuklandı! 'Hayranlığım olduğu için gitmiştim' İzmir'de, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in konuşması sırasında bayılmaması için elindeki gazeteyi sallayıp, hemen yanı başında oturması nedeniyle 'FETÖ'nün yelpazecisi' olarak tanınan ve farklı isimle tedavi gördüğü bir hastaneden taburcu edilmesinin hemen ardından dün polis tarafından gözaltına alınıp tutuklanan Adem Zengin'in ifadesi ortaya çıktı. Zengin'in ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip, "Yanlış hatırlamıyorsam 1990'lı yıllarda Hisar Camisi'ne gelmişti, ben de o zamanlar hayranlığım olduğu için gitmiştim. Ancak örgütle hiçbir bağım olmadı" dedi.
19.12.2021 Yaşam
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı Dünyayı sarsan ‘Pandora Belgeleri’nden, FETÖ davasından cezaevinde olan eski AK Parti milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen de çıktı. Belgeler İşbilen’in hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konmadan bir ay önce 110 milyon doları vergi cennetlerine aktardığını ortaya koydu.
6.10.2021 Gündem
FETÖ ABD'deki Türkiye davasını kaybetti! Uluslararası Yatırım Anlaşmazlıkları Çözüm Merkezi’nden ret...
FETÖ ABD'deki Türkiye davasını kaybetti! Uluslararası Yatırım Anlaşmazlıkları Çözüm Merkezi’nden ret... Gelen son dakika haberine göre; Uluslararası Yatırım Anlaşmazlıkları Çözüm Merkezi, FETÖ'nün yaklaşık 100 milyon euroluk tazminat talebini reddetti.
21.09.2021 Dünya
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
FETÖ'de 30 milyon dolarlık kavga! Dövüp çiftlikten attı
FETÖ'de 30 milyon dolarlık kavga! Dövüp çiftlikten attı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in kara kutusu Cevdet Türkyolu'nun, "30 milyon dolar mal varlığına sahip olduğundan" şikayet edilen bir mektup nedeniyle "molla" lakaplı Osman Şimşek'i darbedip Pensilvanya'daki çiftlikten atması, örgüt içinde krize dönüştü. Olayın örtbas edilmeye çalışılması örgüt tabanında tepkilere neden oldu.
16.03.2021 Gündem
MHP'li Kaşıkçı, dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi
MHP'li Kaşıkçı, dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBMM Başkanlığı'na ulaşan kendisi hakkındaki dokunulmazlık dosyasıyla ilgili, "Hakkımda hazırlanan dokunulmazlık dosyasının genel kurula gelmesi halinde 'evet' oyu kullanacağım" dedi.
4.03.2021 Siyaset
FETÖ'den aranan dernek başkanı ile eşi, gaygubet evinde yakalandı
FETÖ'den aranan dernek başkanı ile eşi, gaygubet evinde yakalandı Ankara'da, FETÖ üyeliğinden aranan örgütün kapatılan Hür ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin Başkanı Emin Erener ile eşi Nesrin Erener, saklandıkları lüks villada yakalanarak gözaltına alındı.
4.02.2021 Gündem
İstinaf Mahkemesi'nden FETÖ'nün çatı davası ile ilgili flaş karar!
İstinaf Mahkemesi'nden FETÖ'nün çatı davası ile ilgili flaş karar! İstinaf, 75 sanıklı "FETÖ çatı davası"nda 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet, 3 sanığın 10 yıl 6'şar ay hapse çarptırılmasını hukuka uygun buldu.
6.11.2020 Gündem
ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Nazmi Mete Cantürk hakkında karar
ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Nazmi Mete Cantürk hakkında karar ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Nazmi Mete Cantürk'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verildi.
27.10.2020 Gündem
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...'
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...' Adnan Oktar suç örgütüne yönelik davada elebaşı Oktar’ın bu kez, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e övgüler dizdiği video başına bela oldu. Davadaki son dakika gelişmesine göre Oktar, mahkemede izlenen videodaki sözleri için şaka yaptığını, kinayeli konuştuğunu savundu. Oktar’ın avukatı ise üzerinde 2013 tarihi olan bir video izleterek Oktar’ın bu videoda darbe girişimleri öncesinde FETÖ’yü yeren sözleri olduğunu öne sürdü. Ancak mahkeme başkanı, videoda Oktar’ın "Bak Zaman gazetesi ne hale geldi" dediğine dikkat çekerek bu videonun 17 Aralık sonrasına ait olduğuna, videonun üzerine sonradan 2013 yazılmış olabileceğine dikkat çekti.
15.10.2020 Gündem
Yargıtay'dan Mümtazer Türköne, Şahin Alpay ve Ali Bulaç hakkında karar
Yargıtay'dan Mümtazer Türköne, Şahin Alpay ve Ali Bulaç hakkında karar Yargıtay 16'ncı Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin yazarlarından tutuksuz sanıklar Şahin Alpay ve Ali Bulaç ile tutuklu sanık Mümtazer Türköne'ye 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan verilen hapis cezalarını 'eksik inceleme' nedeniyle bozdu.
24.09.2020 Gündem
Kapatılan Zaman Gazetesi binasi Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor
Kapatılan Zaman Gazetesi binasi Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor İstanbul Yenibosna'da bulunan FETÖ'nün eski Zaman Gazetesi binası, Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor. Binaya 'Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası' tabelası asıldı.
11.08.2020 Gündem
FETÖ'yü 4'e bölen kavga! Gülen'e büyük şok: Hesap ver
FETÖ'yü 4'e bölen kavga! Gülen'e büyük şok: Hesap ver FETÖ içindeki çatlak 15 Temmuz darbe girişimin ardından ortaya çıktı. Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından TSK, yargı, polis, bürokrasi içindeki kripto örgüt mensupları deşifre olmaya başladıkça bu çatlak daha da büyüdü ve ilk kavga örgütün tepe noktasında çıktı.
24.07.2020 Gündem
Bahçeli'nin Türköne çıkışının şifreleri
Bahçeli'nin Türköne çıkışının şifreleri MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Anayasa Mahkemesi’nin (AYM), eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a yönelik hak ihlali kararı ile FETÖ davasında 10 yıl 6 ay ceza alan Ülkücü şehit Mustafa Türköne’nin kardeşi eski Zaman gazetesi Yazarı Mümtaz’er Türköne’ye yönelik çıkışı kamuoyunda merak uyandırdı.
25.06.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Zaman Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zaman gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.