Zafer Çika

Zafer Çika

Son dakika Zafer Çika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zafer Çika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zafer Çika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zafer Çika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zafer çika gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 zafer çika haberi bulunmuştur. Tüm zafer çika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğuzhan Koç'tan ' Yılmaz Erdoğan' cevabı: Ayıbımı kapatacağım!
Oğuzhan Koç'tan ' Yılmaz Erdoğan' cevabı: Ayıbımı kapatacağım! Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ünlü isimleri yıllar sonra bir araya getiren 'Aydınlıkevler' tiyatro oyununun galasında gözler Oğuzhan Koç'u aramıştı. Oğuzhan Koç, Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl sonra yazdığı ilk tiyatro oyununun prömiyerinde yer almaması hakkında konuştu.
10.04.2022 Magazin
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları...
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları... Ünlü isimleri uzun yıllar sonra buluşturan 'Aydınlıkevler'in galası unutulmaz bir geceye sahne oldu. Yılmaz Erdoğan, yazarı olduğu oyunu, rahmetli Zafer Çika'ya armağan etti. 15 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, 13 Mart 2019 tarihinde Çeşme’ye seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşinin kolyesini takarken, "Zafer çok uzun zamandır istiyordu. Bu oyun ona gitsin" dedi. Cem Yılmaz, Gökçe Bahadır, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Belçim Bilgin ve Burcu Özberk de açıklamalarda bulundu.
8.04.2022 Magazin
Demet Akbağ'dan duygulandıran Zafer Çika paylaşımı
Demet Akbağ'dan duygulandıran Zafer Çika paylaşımı Usta oyuncu Demet Akbağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçtiğimiz sene trafik kazasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika'yı andı. Akbağ'ın paylaşımı sevenlerini duygulandırdı.
30.08.2020 Magazin
Ata Demirer, Zafer Çika’yı böyle andı
Ata Demirer, Zafer Çika’yı böyle andı Komedyen Ata Demirer, oyuncu Demet Akbağ'ın geçen yıl hayatını kaybeden eşi Zafer Çika'nın ölüm yıldönümünü, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla andı.
13.03.2020 Magazin
Demet Akbağ'dan aylar sonra bir ilk! Yılmaz Erdoğan açıkladı
Demet Akbağ'dan aylar sonra bir ilk! Yılmaz Erdoğan açıkladı Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ'ın aylar sonra izleyicisiyle buluşmaya hazırlandığını duyurdu.
25.10.2019 Magazin
Gün boyu güneşlendi
Gün boyu güneşlendi Geçtiğimiz martta eşi Zafer Çika’yı bir trafik kazası sonucu kaybeden Demet Akbağ, Çeşme’de tatil yapıyor.
7.08.2019 Magazin
Demet Akbağ'ın duygusal anları... Gözyaşlarını tutamadı
Demet Akbağ'ın duygusal anları... Gözyaşlarını tutamadı Demet Akbağ, dün akşam Quality ödül törenine katıldı.
13.06.2019 Magazin
En acı bayram
En acı bayram Demet Akbağ, oğlu Ali ve kardeşi Sedef İybar’la birlikte önceki gün İzmir’e gitti.
6.06.2019 Magazin
Eşi için mevlit okuttu
Eşi için mevlit okuttu Oyuncu Demet Akbağ, geçtiğimiz ay Çeşme’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika için Bebek Camii’nde kırk mevlidi okuttu.
24.04.2019 Magazin
'Dostlarımın sessizliği beni üzdü'
'Dostlarımın sessizliği beni üzdü' Arda Turan, Buket Aydın'ın sunduğu 'Buket Aydın ile 40' programının konuğu oldu.
4.04.2019 Televizyon
Demet Akbağ taziyede fenalaştı
Demet Akbağ taziyede fenalaştı Eşi Zafer Çika'yı geçtiğimiz hafta kaybeden Demet Akbağ'a İstanbul'da taziye ziyareti gerçekleşti. İzmir'de bulunan cenazeye gelemeyenleri Raffles Otel'de ağırlayan sanatçı, taziyeleri kabul etti.
20.03.2019 Magazin
Demet Akbağ'dan teşekkür mesajı
Demet Akbağ'dan teşekkür mesajı Geçen hafta eşi Zafer Çika'yı kaybeden Demet Akbağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda acısını paylaşan herkese teşekkür etti.
19.03.2019 Magazin
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu!
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! Zafer Çika'nın cenazesine katılamayan Seray Sever, gözyaşlarına hakim olamadı.
15.03.2019 Magazin
'Manevi abim' dediği Zafer Çika'nın cenaze törenine neden katılmadı? İşte sebebi...
'Manevi abim' dediği Zafer Çika'nın cenaze törenine neden katılmadı? İşte sebebi... Ünlü futbolcu Arda Turan, 'manevi abim' dediği Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın cenaze törenine katılmama sebebini 2. Sayfa programında açıkladı
15.03.2019 Magazin
Ünlüler Zafer Çika'nın cenazesine akın etti
Ünlüler Zafer Çika'nın cenazesine akın etti İzmir’in Narlıdere ilçesinde, içinde bulunduğu kamyonetin şarampole yuvarlanmasıyla hayatını kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın cenazesine ünlüler akın etti.
14.03.2019 Magazin
Zafer Çika'nın cenazesinde pes dedirten anlar!
Zafer Çika'nın cenazesinde pes dedirten anlar! Eşine son görev için gözyaşları içinde hazır bulunan Akbağ'ı dostları teselli etti. Cenaze törenine gelen ünlüleri görmek için korkuluklara tırmanan vatandaşlar ise pes dedirtti.
14.03.2019 Magazin
Demet Akbağ'ın oğlu Ali Çika'yı Yılmaz Erdoğan teselli etti
Demet Akbağ'ın oğlu Ali Çika'yı Yılmaz Erdoğan teselli etti Yıllarca aynı sahneyi paylaşan, komedinin iki usta ismi Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ, bu kez acı bir haberle bir araya geldi. Yılmaz Erdoğan, eşi Zafer Çika'yı trafik kazasında kaybeden Demet Akbağ'ı yalnız bırakmadı.
14.03.2019 Magazin
Zafer Çika'nın cenazesi camiye getirildi! Vasiyeti ortaya çıktı
Zafer Çika'nın cenazesi camiye getirildi! Vasiyeti ortaya çıktı İzmir'in Narlıdere ilçesinde, içinde bulunduğu pikapın şarampole yuvarlanmasıyla hayatını kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanacağı camiye getirildi
14.03.2019 Magazin
Zafer Çika'nın ölümüne patlayan lastik sebep oldu iddiası!
Zafer Çika'nın ölümüne patlayan lastik sebep oldu iddiası! Oyuncu Demet Akbağ’ın 20 yıllık eşi Zafer Çika’nın Çeşme yolundaki trafik kazasında can vermesi büyük üzüntüye neden oldu. İddialara göre kazanın nedeni, otomobilin patlayan lastiği...
14.03.2019 Magazin
Zafer Çika'nın naaşı yakınlarına teslim edildi
Zafer Çika'nın naaşı yakınlarına teslim edildi İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın naaşı, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.
13.03.2019 Magazin
Yıldırım'dan Demet Akbağ'a başsağlığı telefonu!
Yıldırım'dan Demet Akbağ'a başsağlığı telefonu! AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, eşinin vefatı dolayısıyla tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ'a başsağlığı diledi.
13.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demet Akbağ'a başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demet Akbağ'a başsağlığı telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyuncu Demet Akbağ'ı telefonla arayarak taziyelerini iletti.
13.03.2019 Siyaset
Zafer Çika kimdir?
Zafer Çika kimdir? Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası Zafer Çika'nın kim olduğu merak konusu oldu
13.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zafer Çika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zafer çika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.