Zafer Çağlayan

Zafer Çağlayan

Son dakika Zafer Çağlayan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zafer Çağlayan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zafer Çağlayan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zafer Çağlayan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zafer çağlayan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.424 zafer çağlayan haberi bulunmuştur. Tüm zafer çağlayan haberleri aşağıda listelenmiştir.
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
Çağlayan’ın FETÖ’ye karşı dava hamlesine ret!
Çağlayan’ın FETÖ’ye karşı dava hamlesine ret! 17-25 Aralık’ta adı geçen ve ABD’deki Sarraf davasında da aynı iddialar ortaya atılan Ekonomi eski Bakanı Çağlayan, FETÖ’nün iş dünyası davasına müdahil olmak istedi, mahkeme kabul etmedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası: 1 işadamı tahliye edildi
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası: 1 işadamı tahliye edildi FETULLAH Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik kapatılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik 21'i tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın 10. duruşması sona erdi.
29.09.2021 Gündem
Zafer Çağlayan TUSKON davasına müdahillik talebinde bulundu
Zafer Çağlayan TUSKON davasına müdahillik talebinde bulundu TUSKON davası için mahkemeye dilekçe gönderen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın davaya katılma talebinde bulunduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
"Erdoğan’ı suçla seni kurtaralım"
"Erdoğan’ı suçla seni kurtaralım" FETÖ’nün kirli işlerini yürüten ve “her taşın altından çıkan avukat” olarak bilinen H. İbrahim Koca, 17-25 Aralık’ta tutuklanan Zarrab’a açıkça, “Erdoğan’ı ‘1 Numara’ olarak göster, Zafer Çağlayan’ı ‘rüşvetçi’ diye suçla, seni kurtaralım” teklifi yaptı. Ancak olay basına yansıyınca başarılı olamadı. Senaryo bu sefer ABD’de sahneye konuldu. FETÖ’nün teklifinin aynısını Amerikalı savcılar da Zarrab’a yapmaya başladı. Cezaevi şartlarının zorluğundan, ömür boyu hapis tehdidinden korkan Zarrab da sonunda baskılara boyun eğip teklifi kabul etti ve yalanları peş peşe sıralamaya başladı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Rıza Sarraf'ın çok konuşulacak ses kaydı ortaya çıktı!
Son dakika: Rıza Sarraf'ın çok konuşulacak ses kaydı ortaya çıktı! ABD'de devam eden davada tanık olarak ifade veren Rıza Sarraf'ın dayısıyla yaptığı telefon görüşmesi mahkemenin seyrini değiştirecek. Son dakika haberine göre; Sarraf'ın dayısıyla yaptığı konuşmada, "Çıkmak için ya yalan söyleyeceksin ya da kurtulabilmek için işlemediğin suçları kabul edeceksin" dediği mahkeme tutanaklarına girdi.
29.09.2021 Gündem
‘Hapiste tehdit edildim FBI korumasına aldılar’
‘Hapiste tehdit edildim FBI korumasına aldılar’ ABD’de görülen İran yaptırım davasında ‘tanık’ olarak kürsüye çıkan Rıza Sarraf, ikinci gün duruşmaya mahkum üniforması yerine gömlek ve ceketle geldi. Sarraf, ‘New York hapishanelerinde tehdit edildiğim için FBI korumasına alındım” dedi
30.11.2017 Dünya
Rıza Sarraf davasıyla ilgili flaş karar
Rıza Sarraf davasıyla ilgili flaş karar ABD’deki Rıza Sarraf davası bu hafta görülmeyecek. Mehmet Hakan Atilla tek başına hakim karşısına çıkacak
29.09.2021 Gündem
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında açılan ve Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Zarrab davasında flaş gelişme!
Zarrab davasında flaş gelişme! New York’ta tutuklu olarak yargılanan ve hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölgesi Başsavcılığı ile işbirliği yaparak itirafçı olmayı kabul ettiği öne sürülen, İran asıllı işadamı Reza Zarrab hakkındaki dava bugünden başlayarak yeni bir döneme girecek.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün senatörlerle kışkırtıcılık planı
FETÖ’nün senatörlerle kışkırtıcılık planı Erdoğan’ın BM toplantısı için ABD’ye yapacağı ziyaret, hain örgütü de harekete geçirdi. Bağlantılı oldukları senatörler hemen devreye girdi.
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ’nün hesabına ABD yargısı alet edildi’
‘FETÖ’nün hesabına ABD yargısı alet edildi’ Hükümet Sözcüsü Bozdağ, eski bakan Çağlayan hakkında ABD’deki davayla ilgili, “17-25 Aralık sürecinde FETÖ’nün yargı yoluyla yapmak istediği ama başaramadığı darbe teşebbüsünün, ABD yargısını kullanmak suretiyle tekrarından başka bir şey değildir” dedi
11.09.2017 Siyaset
Bekir Bozdağ'dan flaş açıklamalar! Kılıçdaroğlu'na çağrı...
Bekir Bozdağ'dan flaş açıklamalar! Kılıçdaroğlu'na çağrı... Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu.
11.09.2017 Siyaset
‘ABD’de yargılanmasını içime sindiremiyorum’
‘ABD’de yargılanmasını içime sindiremiyorum’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’a partisine üye katılım törenine katıldı. Ataköy İspirtohane Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşma yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
10.09.2017 Siyaset
Çağlayan davasına tepki: Pis kokular geliyor...
Çağlayan davasına tepki: Pis kokular geliyor... ABD’de eski bakan Zafer Çağlayan’a da dava açılmasının Türkiye’ye yönelik bir adım olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
Hükümetten ABD'ye sert tepki: Bu büyük bir skandal
Hükümetten ABD'ye sert tepki: Bu büyük bir skandal Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ABD'deki davaya eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın dahil edildiği iddialarına ilişkin, "Bu iddialar aslında Türkiye'de Türk Devleti'ni ele geçirmeye çalışan FETÖ terör örgütü mensuplarınca kullanılmış, atılmış bir sakızdır. Bu sakızı alıp çiğnemeye çalışmak gerçekten hukuk devleti bakımından, hukuk açısından çok büyük bir skandaldır." dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan 'Zafer Çağlayan' açıklaması
Erdoğan'dan 'Zafer Çağlayan' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a dava açılmasına ilişkin 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik bir adım olarak değerlendiriyorum. Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor' dedi.
29.09.2021 Gündem
Aslolan Türkiye’nin menfaatleri
Aslolan Türkiye’nin menfaatleri Amerika’da savcılar, İran’a karşı Amerikan yaptırımlarının ihlal edilmesine rol oynadıkları gerekçesiyle eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Halkbank’ın eski Genel Müdürü Süleyman Aslan hakkında iddianame hazırladı ve mahkemeye sundu. Çağlayan ve Aslan yaptırımların ihlali için komplo ve iş birliği yapmakla suçlanıyor.
7.09.2017 Ekonomi
Bakan'dan Almanya'ya rest
Bakan'dan Almanya'ya rest Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Almanya'nın, Türkiye'nin planlanmış Gümrük Birliği güncellemesini engelleme hakkı olmadığını söyledi.
7.09.2017 Ekonomi
"17-25 Aralık başarılı olsaydı, Ekonomi Bakanlığına..."
"17-25 Aralık başarılı olsaydı, Ekonomi Bakanlığına..." FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gizi tanığın çarpıcı ifadeleri ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Eski bakanlarla referandum mesaisi
Eski bakanlarla referandum mesaisi Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla halk oylaması çalışmalarını masaya yatırdı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan- Fidan görüşmesinde ne konuşuldu?
Erdoğan- Fidan görüşmesinde ne konuşuldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti bu şekilde bir sıçrama gerçekleştirecektir. Tabi ki yüksek oranla başarılı olalım istiyoruz" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan: Dimdik ayakta duruyoruz
Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan: Dimdik ayakta duruyoruz Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak, "Bu kadar kumpaslar kuruldu, bu kadar zulüm yapıldı, üzerimize topla, tüfekle, tankla, helikopterle geldiler. Geldiler de ne oldu, aslanlar gibi buradayız ve dimdik ayakta duruyoruz" dedi
29.09.2021 Gündem
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı 25 Aralık iddianamesine göre, Twitter'da, Fuatavni hesabından sonra en popüler hesaplar olan Başçalan ve Haramzade hesaplarını hakimler ve savcıların kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi 25 Aralık soruşturması kapsamında dinlenen siyasetçiler ve işadamlarının şikayeti üzerine, bu soruşturmanın savcısı Muammer Akkaş ve dinleme kararlarını imzalayan dönemin hakimleri Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zafer Çağlayan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zafer çağlayan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.