Yüzyılın Anlaşması

Yüzyılın Anlaşması

Son dakika yüzyılın anlaşması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüzyılın anlaşması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüzyılın anlaşması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzyılın Anlaşması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzyılın anlaşması gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 yüzyılın anlaşması haberi bulunmuştur. Tüm yüzyılın anlaşması haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Mlletimiz bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir" dedi. Bahçeli, "Milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır" diye konuştu.
18.05.2021 Siyaset
FKÖ: Bugün, Arap rejimleri tarihinde kara bir gün
FKÖ: Bugün, Arap rejimleri tarihinde kara bir gün Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), ABD Başkanı Donald Trump'ın ev sahipliğinde İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasında imzalanan normalleşme anlaşmasına ilişkin, "kara bir gün" değerlendirmesinde bulundu.
15.09.2020 Dünya
Netanyahu: Barış karşılığı toprak ilkesi artık yok
Netanyahu: Barış karşılığı toprak ilkesi artık yok İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bölgedeki çözüm sürecinin temel aldığı "barış karşılığında toprak" ilkesinin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile imzalanan normalleşme anlaşmasıyla ortadan kalktığını belirtti.
16.08.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert uyarı: Tacizde bulunmasınlar, Yunanistan bunun karşılığını alır
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert uyarı: Tacizde bulunmasınlar, Yunanistan bunun karşılığını alır Bakan Çavuşoğlu, İsviçreli mevkidaşı Ignazio Cassis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerginlik ile ilgili yaptığı açıklamada; "Maalesef gerginlik arttı, sorumlusu Yunanistan'dır. Yunanistan'ın Mısır ile yaptığı anlaşma iyi niyetle bağdaşmaz." dedi.
14.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rejimin İdlib'deki saldırılarına sessiz kalamayız, gereğini yapıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rejimin İdlib'deki saldırılarına sessiz kalamayız, gereğini yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "3-4 gün önce Sayın Putin ile görüştüm. Gayet güzel bir görüşme oldu. Ertesi gün baktık bir açıklama; o açıklamada da Türkiye’ye ciddi manada suçlamalar yapıyorlar. Biz Sayın Putin ile yaptığımız görüşmede aramızda böyle bir şey geçmedi. Size ne oluyor? Demek ki tepe başka, alt başka. Rejimin İdlib'deki saldırılarına sessiz kalamayız, gereğini yapıyoruz" ifadelerini kullandı. İş Bankası ile ilgili tartışmalara ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok" dedi.
15.02.2020 Siyaset
Abbas, sözde barış planına karşı olduğunu yineledi
Abbas, sözde barış planına karşı olduğunu yineledi Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin sözde Orta Doğu barış planına karşı olduklarını yineledi.
6.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un FETÖ ile ilgili açıklamalarına; "Milletvekilleri olarak hepiniz dava açmalısınız. FETÖ gölgesi düşürülmeye çalışılması Meclis'e saygısızlıktır. Vesayet döneminin hevesi olan bu yaklaşımın desteklenmesinin anlaşılabilir hiçbir tarafı yoktur. Bu öyle boru göstermeye benzemez" diyerek çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, Türk bayrağını yırtan AP üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında ise "Şahsı adına yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık" dedi.
5.02.2020 Siyaset
İdlib'de hain saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki
İdlib'de hain saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'ya hareketi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan İdlib'de 4 askerin şehit olması ile ilgili, " karşılığını verdik, vermeye devam edeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, "Saat 06.15 itibarıyla 46 rejim hedefine 122 fırtına, 100 havan mühimmatıyla atış yapılmıştır." diye konuştu.
3.02.2020 Siyaset
Filistin lideri Abbas'tan Trump'ın sözlerine yanıt!
Filistin lideri Abbas'tan Trump'ın sözlerine yanıt! ABD Başkanı Trump'ın Ortadoğu planına yanıt veren Filistin lideri Abbas, "Yüzyılın Anlaşması planını reddediyorum. Tarihe Kudüs'ü satan veya vazgeçen biri olarak geçmeyeceğim" dedi.
1.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tek taraflı Ortadoğu planına yönelik yaptığı açıklamada, "Kudüs kırmızı çizgimizdir. Planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini göğsümü gere gere söylüyorum bu depremde yürütmüştür" ifadelerini kullandı.
31.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yüzyılın Anlaşması' bir işgal projesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yüzyılın Anlaşması' bir işgal projesidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 'yüzyılın anlaşması' diyorlar. Ne anlaşması ya! Bu bir işgal projesidir." dedi.
30.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Sabrımız tükeniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet etmeyecektir. Bu plan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail’in işgalini meşrulaştırma planıdır. Hangi girişim olursa olsun, bazı Arap ülkeleri sırtını dönse de biz Filistin’in ve Kudüs-ü Şerif’in hukukunu korumak için uluslararası kurumları harekete geçirmeye ve dünyaya bu meseleyi anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Erdoğan, "Şu an itibarıyla maalesef Rusya, Astana'ya da, Soçi'ye de sadık değil. Arkadaşlarımız muhataplarıyla görüşmeler yapıyorlar. Bu görüşmelerde de kendilerine 'İdlib'de bu bombalamaları vesaire durdurdunuz durdurdunuz, durdurmadığınız takdirde bizim artık sabrımız tükeniyor" açıklamasını yaptı.
29.01.2020 Siyaset
Filistin'den Trump'ın planına sert sözler
Filistin'den Trump'ın planına sert sözler Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump'ın sözde barış planını reddettiklerini açıkladı.
28.01.2020 Dünya
Hamas'tan Trump'a sert cevap
Hamas'tan Trump'a sert cevap Filistinli direniş örgütü Hamas, ABD Başkanı Donald Trump'ın sözde barış planına güçlü bir şekilde karşı çıkacaklarını açıkladı.
28.01.2020 Dünya
ABD ve İsrail 'skandal plan'ı açıkladı! Peş peşe tepkiler
ABD ve İsrail 'skandal plan'ı açıkladı! Peş peşe tepkiler ABD Başkanı Donald Trump İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile kameralar karşısına geçerek tek taraflı olarak hazırlanan "Yüzyılın Anlaşması" planını açıkladı. Trump Kudüs'ün bölünmeden İsrail'in başkenti olacağını söylerken "başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin olacak" ifadelerini kullandı. Plana göre Filistin'in bağımsız devlet olabilmesi için 4 yıllık süre öngörülüyor.
28.01.2020 Dünya
Trump 'Yüzyılın Anlaşması' planını salı gününe kadar açıklayacak
Trump 'Yüzyılın Anlaşması' planını salı gününe kadar açıklayacak ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Beyaz Saray'a salı günü gerçekleştireceği ziyaretten önce "Yüzyılın Anlaşması" planını açıklayacağını bildirdi.
24.01.2020 Dünya
Putin: Anlaşmazlığının çözümünde rol almaya hazırız
Putin: Anlaşmazlığının çözümünde rol almaya hazırız İsrail'deki temaslarının ardından Beytüllahim'e geçen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail-Filistin anlaşmazlığının çözümünde rol almaya hazır olduklarını söyledi.
23.01.2020 Dünya
'Yüzyılın Anlaşması' için bomba iddia!
'Yüzyılın Anlaşması' için bomba iddia! ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin, Filistin-İsrail sorununa "çözüm bulmak" amacıyla hazırladığı öne sürülen "Yüzyılın Anlaşması" planını İsrail'de mart ayında yapılacak seçimler öncesinde açıklayabileceği bildirildi.
15.12.2019 Dünya
ABD'den skandal karar! 40 yıl sonra yeni kriz kapıda...
ABD'den skandal karar! 40 yıl sonra yeni kriz kapıda... ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Batı Şeria’daki İsrail yerleşimleri konusunda Washington’un 40 yılı aşkın süredir benimsediği resmi görüşte değişikliğe gidildiğini açıkladı. Karar İsrail'de sevinçla karşılanırken ilhak çağrıları gelmeye başladı. AB ise politikasının değişmediğini, tüm yerleşim birimlerinin yasa dışı olduğunu kaydetti.
19.11.2019 Dünya
Son dakika! Irak'ta meclis çalışmaları askıya alınsın çağrısı
Son dakika! Irak'ta meclis çalışmaları askıya alınsın çağrısı Irak'taki Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr, göstericilerin talepleri karşılanıncaya kadar kendisine bağlı milletvekillerine meclis çalışmalarını askıya alma çağrısında bulundu.
4.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan ve kürsüden Aylan bebeğin fotoğrafını gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya Aylan bebeği çok çabuk unuttu. Unutmayın ki bir gün aynı durum sizin de başınıza gelebilir.Dünyanın bir yanı yüksek refah seviyesi, lüksle hayatını sürdürürken diğer tarafta açlığın, sefaletin, cehaletin kol gezmesi kabul edilemez. Tüm ülkeleri adalet, ahlak, vicdan esası üzerine bina ettiğimiz politikalarımıza ve girişimlerimize destek vermeye davet ediyorum.Nükleer güç ya herkese yasak ya da herkese serbest olmalıdır"dedi. İsrail'i sert dille eleştiren Erdoğan, "Birkaç gün önce masum bir Filistinli kadının İsrailli askerler tarafından öldürülmesi vicdanları harekete geçiremiyorsa artık sözün bittiği yerdeyiz demektir" ifadelerini kullandı.
24.09.2019 Siyaset
Skandal açıklama: İsrail işgal edecek
Skandal açıklama: İsrail işgal edecek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, siyasi kariyeri açısından büyük bir öneme sahip olduğu belirtilen gelecek haftaki erken seçim öncesi, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini "İsrail'e ilhak etme" vaadini yineledi.
10.09.2019 Dünya
ABD'yi şoke eden istifa
ABD'yi şoke eden istifa ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Orta Doğu Özel Temsilcisi Jason Greenblatt'ın görevinden ayrıldığını açıkladı.
5.09.2019 Dünya
"İran'la savaş ABD ve müttefikleri için korkunç olur"
"İran'la savaş ABD ve müttefikleri için korkunç olur" İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, muhtemel bir savaşta kullanmak üzere Tahran'ın "vekalet savaşı" dahil birçok araca sahip olduğunu ve savaşın ABD ile bölgedeki müttefikleri için "korkunç" olacağını söyledi.
20.08.2019 Dünya
İsrail'e sert tepki: Yüzyılın aşağılaması...
İsrail'e sert tepki: Yüzyılın aşağılaması... İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İsrail polisinin Mescid-i Aksa'da Filistinlilere saldırısına tepki göstererek İsrail'in "yüzyılın aşağılamasını" Filistinlilere dayattığını belirtti.
11.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yüzyılın Anlaşması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzyılın anlaşması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.