Yunus Günçe

Yunus Günçe

Son dakika yunus günçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunus günçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunus günçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunus Günçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunus günçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 yunus günçe haberi bulunmuştur. Tüm yunus günçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu metroya bindi, o anları takipçileri ile paylaştı
Ünlü oyuncu metroya bindi, o anları takipçileri ile paylaştı Magazin dünyasının ünlü isimleri de trafiğe takılmamak için zaman zaman toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. İşte halkın arasına karışmaktan çekinmeyen o isimlerden bazıları...
10.10.2023 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Esra Sönmezer de katıldı!
Toplu taşımaya binen ünlüler kervanına Esra Sönmezer de katıldı! Önceki gün halk otobüsüne binen 2002 Türkiye güzeli Esra Sönmezer, o anları, "Gidiyoruz. Çok zevkli!" notuyla Instagram'dan paylaştı
15.06.2022 Magazin
Bin liralık maskeyle kaldırımda spor
Bin liralık maskeyle kaldırımda spor Yunus Günçe, salgın nedeniyle parklarda spor ve yürüyüş yasaklanınca, çareyi Nişantaşı sokaklarında buldu.
20.04.2020 Magazin
Survivor'dan elenmek için ağlayarak dua ettim
Survivor'dan elenmek için ağlayarak dua ettim 2016 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu Survivor'da mücadele eden Yunus Günçe, yarışmada yaşadığı tecrübeyi ve adada geçirdiği zor günleri anlattı.
19.12.2019 Magazin
“Butik Ünlü” Yunus Günçe kahkahalarla sahnede!
“Butik Ünlü” Yunus Günçe kahkahalarla sahnede! Son zamanlarda eğlendiren aktiviteler listelerinde sıkça Stand Up gösterileri görmeye başladık. Bu, genelde tek kişilik keyifli gösterilere; yakın zamanda bir yenisi daha eklendi.
13.12.2019 Kültür Sanat
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim Başrolünü Müge Boz, Jess Molho ve Nergis Kumbasar’ın üstlendiği Erhan Baytimur yönetmenliğinde ve Cinemazadeh yapımcılığında 'Çat Kapı Aşk' filminin galası önceki akşam İstanbul’da bir AVM’de gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncularının yanı sıra Nebahat Çehre, Bülent Serttaş, Burcu Binici, Mustafa Topaloğlu ve Yunus Günçe gibi ünlü isimler de katıldı.
22.03.2019 Magazin
Yatak pozuyla dalga geçti!
Yatak pozuyla dalga geçti! Yunus Günçe, Yeliz Yeşilmen'i eşine doğum günü sürprizi olarak yatakta kahvaltı hazırlamasını tiye alarak yatakta ekmek kızartma makinesiyle poz verdi.
5.12.2018 Magazin
Yunus Günçe'den Survivor itirafı
Yunus Günçe'den Survivor itirafı Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına Yunus Günçe ve eşi Işık Selin Kuyumcu konuk oldu.
26.11.2018 Magazin
Çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz
Çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz Yunus Günçe, geçtiğimiz ay evlendiği eşi Selin Kuyumcu’yla Nişantaşı Muhit Burger’de görüntülendi.
22.10.2018 Magazin
Her şeye ‘Evet’
Her şeye ‘Evet’ Yunus Günçe (42) bir süredir birlikte olduğu tiyatrocu sevgilisi Işık Selin Kuyumcu ile önceki akşam nikah masasına oturdu.
17.09.2018 Magazin
Yunus Günçe evlendi!
Yunus Günçe evlendi! Yunus Günçe, tiyatrocu sevgilisi Işık Selin Kuyumcu ile dün akşam dünyaevine girdi.
17.09.2018 Magazin
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!"
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!" Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu fenomen Talkshow programı Kahve Sohbetleri’ nin yeni konuğu ‘Eyvallahım Var’ kitabı ile çok konuşulan Yunus Günce oldu.
7.03.2018 Magazin
Biz eskiyiz!
Biz eskiyiz! Yunus Günçe, yeni stand up gösterisi ‘Re-Yunus’ ile Karaköy İkinci Kat Sahnesi’nde seyirciyle buluştu.
9.02.2018 Magazin
Seni de biliyoruz!
Seni de biliyoruz! Radyo programcısı Yasemin Şefik önceki akşam İstanbul Komedi Festivali kapsamında BKM Mutfak Çarşı sahnesindeydi.
16.11.2017 Magazin
Ufak kazalar oldu
Ufak kazalar oldu Karadeniz insanının kıvrak zekasını, yaratıcılık ve tasarım ile buluşturan Red Bull Formulaz, bu sene de büyük bir heyecana sahne oldu.
2.09.2017 Magazin
Survivor'da aşk itirafı!
Survivor'da aşk itirafı! Survivor 2016'ya damga vuran isimlerden biri olan Yunus Günçe, geçmişte Berna Öztürk ile sevgili olduklarını itiraf etti!
21.01.2022 Magazin
Survivor'da aşk itirafı!
Survivor'da aşk itirafı! Survivor Berna Öztürk ve Yunus Günçe, geçmişte sevgili olduklarını açıkladı.
3.03.2017 Magazin
Yunus Günçe'den gözlük siparişi!
Yunus Günçe'den gözlük siparişi! Oyuncu Yunus Günçe, geçtiğimiz gün Akmerkez'de objektiflere takıldı.
1.03.2017 Magazin
'Spordan sonra şık mı olacağız?'
'Spordan sonra şık mı olacağız?' Sunucu ve oyuncu Yunus Günçe, önceki gün City's AVM'de görüntülendi.
16.02.2017 Magazin
Boz ayı!
Boz ayı! Yılın en soğuk ve en havalı havuz partisi Red Bull Jump and Freeze, Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da gerçekleşti
13.02.2017 Magazin
Müge Boz buz gibi suya atladı!
Müge Boz buz gibi suya atladı! Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen Red Bull Jump and Freeze etkinliğinde ilginç kostümler giyen yarışmacılar, eksi 11 derecede buz gibi suya atladılar.
13.02.2017 Magazin
Minik hayranları kırmadı
Minik hayranları kırmadı Geçtiğimiz yıl ‘Survivor’ yarışmasına damga vuran yarışmacılarından Yunus Günçe, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
2.02.2017 Magazin
G-Shock ile tutkulu parti
G-Shock ile tutkulu parti Güçlü ve dinamik yaşam tutkunları için bir saatin ötesinde, ayrılmaz bir parça olma özelliği taşıyan G-Shock, yeni bir yaşam stili manifestosu olan Passion-G muhteşem bir partiye imza attı.
19.01.2017 Magazin
'Efsane' geri dönüyor!
'Efsane' geri dönüyor! 1978-1981 yılları arasında yayınlanan ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan yapımı ‘Beyaz Gölge’ ikinci kez Türk televizyonlarına uyarlanıyor...
2.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Günçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunus günçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.