Toplu Taşıma

Toplu Taşıma

Son dakika toplu taşıma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu taşıma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu taşıma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu Taşıma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu taşıma gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.329 toplu taşıma haberi bulunmuştur. Tüm toplu taşıma haberleri aşağıda listelenmiştir.
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
ÜCRETSİZ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ | İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan ücretsiz konserleri 2024 nerede var? İşte 23 Nisan konserleri
ÜCRETSİZ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ | İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan ücretsiz konserleri 2024 nerede var? İşte 23 Nisan konserleri 23 Nisan ücretsiz konserleri ve etkinlikleri için yapılan aramalar hem çocuklar hem de aileleri tarafından araştırılmaya başlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Resmi tatil olan 23 Nisan’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet olacak, bunun dışında çocuklar için ücretsiz konserler ve etkinlikler düzenlenecek. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda hangi etkinlikler var? 23 Nisan ücretsiz konserler ve etkinlikler…
23.04.2024 Yaşam
OTOBÜS, METRO, METROBÜS yarın ücretsiz mi? 23 Nisan İETT bedava mı? Salı günü toplu taşıma ücretsiz mi oldu?
OTOBÜS, METRO, METROBÜS yarın ücretsiz mi? 23 Nisan İETT bedava mı? Salı günü toplu taşıma ücretsiz mi oldu? 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan'da toplu ulaşım ücretsiz olacak mı? sorusu metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro kullanacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte konu hakkında ayrıntılar...
22.04.2024 Gündem
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40), tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda çıkan kavgada bir yolcu tartıştığı kişiye biber gazı sıktı. Biber gazından vapurdaki yolcular da etkilendi.
12.04.2024 Gündem
Fatih'te firari maymun! Görenler telefonuna sarıldı
Fatih'te firari maymun! Görenler telefonuna sarıldı Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran maymun, vatandaşların dikkatini çekti. Maymunu görenler cep telefonlarıyla görüntü çekerken bazıları ise yakalamaya çalıştı.
8.04.2024 Yaşam
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir?
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim mesaisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim mitinglerine bugün önce Karabük'e ardından da Çankırı'ya gidecek. 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden biri de Ankara’da Millet Bahçesi’nde gerçekleştirecek. Peki, Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Başkent Millet Bahçesi adresi…
23.03.2024 Gündem
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu" Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024 Adana
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’un yeniden yükselişi için çalıştıklarını belirterek; "Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek; ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak" dedi.
17.02.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme Emekliye bayram ikramiyesi, elektrik, doğalgaz ve kira desteği müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024'ü "Emekliler Yılı" ilan etmesi sonrasında milyonlarca emeklinin refah düzeyini artırmak için düğmeye basıldı. Emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinin arttırılmasından, elektrik, doğalgaz, toplu taşıma ve suyu indirimli kullanmaları hatta kira desteği verilmesine kadar birçok iyileştirme gündemde. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
Karne günü otobüsler ücretsiz mi 19 Oca 2024? Bugün toplu taşıma bedava mı, öğrencilere otobüsler ücretsiz mi?
Karne günü otobüsler ücretsiz mi 19 Oca 2024? Bugün toplu taşıma bedava mı, öğrencilere otobüsler ücretsiz mi? Bugün öğrencilere otobüsler ücretsiz mi, karne günü toplu taşıma bedava mı? 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. Dönemi sona eriyor. Öğrenciler karnelerini alıp, 15 tatiline çıkacak. Öğrenciler ve veliler ise karne günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, 19 Ocak karne günü otobüsler ücretsiz mi?
19.01.2024 Gündem
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Soğuk algınlığı özellikle sonbahar ve kış döneminde kişilerin sıkça karşılaştığı rahatsızlıklardan biridir. Özellikle kapalı alanlar, toplu taşıma, kreşler ve okullarda sıkça bulaşma olasılığı vardır. Ancak bu rahatsızlık evde uygulanan bazı yöntemler ile kolay bir şekilde iyileşebilir.
17.01.2024 Sağlık
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde artış görülen üst solunun yolu enfeksiyonlarına karşı vatandaşı uyardı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda risk grubundaki kişilere seslenerek "Söz konusu gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.” dedi.
11.01.2024 Gündem
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı İzmir'de gribal enfeksiyon bulgularıyla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne başvurularda yüzde 50'den fazla artış olduğunu söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Güneş Şenol, bu başvuruların daha da artmasını beklediklerini açıkladı. Solunum yolu enfeksiyonlarına yol açan hastalıklardaki artışın normal olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şenol, "Hastaların kapalı alanda vakit geçirmesi bulaş riskini arttırıyor. Hasta kişilerin ve çocukların mümkün olduğu kadar kapalı alanlarda bulunmaması, işe ya da okula gitmemesi, sağlıklı insanlardan uzak durmaya çalışması toplumsal sorumluluğun bir gereğidir" dedi.
10.01.2024 Gündem
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi!
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında İBB bünyesindeki toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam yapılırken taksi, servis ve minibüslere yüzde 28.09 oranında zam yapıldı.
8.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Taşıma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu taşıma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.