Ypj

Ypj

Son dakika ypj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ypj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ypj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ypj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ypj gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 ypj haberi bulunmuştur. Tüm ypj haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Vahide Atalay'ı Suriye Ayn El Arab'ta düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
5.04.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin Münbiç bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü YPG/YPJ'nin sözde Münbiç sorumlusu Uman Derviş etkisiz hale getirildi.
19.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
Mit'ten nokta operasyon! Vejin Jiyan' kod adlı Hicran İcuz öldürüldü
Mit'ten nokta operasyon! Vejin Jiyan' kod adlı Hicran İcuz öldürüldü Terör örgütü PKK/YPJ'nin sözde sorumlusu "Vejin Jiyan" kod adlı Hicran İcuz, MİT'in Suriye'nin Haseke kentinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.
19.08.2023 Gündem
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Fransa büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
Fransa büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Herve Magro, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı. Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG ile kadın kolları YPJ mensuplarının Fransa Senatosu'nda ağırlanmalarının yanı sıra 'onur madalyasıyla ödüllendirilmeleri'nin kabul edilmediği, bu olayın kuvvetle kınandığı vurgulandı.
27.03.2023 Gündem
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı'na yönelik operasyonu sonucu PKK/KCK'lı teröristler Hatip Güney ve Aya Ahmet Süleyman Türkiye'ye getirildi.
14.09.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var Adana’da bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda skandal ayrıntılar da ortaya çıktı. Sözde kültür merkezinde çekilen görüntülerde terör örgütünün hedefinde 7 ila 15 arasında değişen kız çocukları var.
28.07.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
MİT duyurdu! Rodin Abdulkadir Muhammed ve Ranya Henan etkisiz hale getirildi
MİT duyurdu! Rodin Abdulkadir Muhammed ve Ranya Henan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK-YPG’nin sözde Kobani Savunma Komitesi Eş Başkanı Rodin Abdulkadir Muhammed ve terör örgütü YPJ’nin sözde Kobani Yürütme Komitesi’nde faaliyet yürüten Ranya Henan’ı düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
22.04.2022 Gündem
'Şervin' ortaya çıktı! Eylem yapması için Türkiye'ye gönderilmişti
'Şervin' ortaya çıktı! Eylem yapması için Türkiye'ye gönderilmişti Sansasyonel eylem yapması için Türkiye'ye gönderilen teröristlerden sorumlu olan, eylem yapılacak yerleri de belirleyen PYD/YPG'li örgüt mensubunun "Şervin" kod adlı Uman (İman) Derviş olduğu ortaya çıktı.
23.01.2021 Gündem
PYD/YPG'nin elebaşı Salih Müslüm'ün yeğeni teslim oldu
PYD/YPG'nin elebaşı Salih Müslüm'ün yeğeni teslim oldu Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD/YPG'nin elebaşlarından Salih Müslüm'ün yeğeni 'Viyan Şervan' kod adlı Dalya Mahmut Müslüm (21), ikna çalışmaları sonucu Mersin'de teslim oldu. Kırmızı kategoride aranan 'Esma Samur' kod adlı Gülten Alataş'ın yakın korumalığını da yapan Dalya Mahmut Müslüm'in hamile olduğu ve babası tarafından örgüte hediye edildiği öğrenildi.
18.07.2020 Gündem
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in silahlı çatışmalarda çocuk ihlalleri hakkındaki yıllık raporu yayımlandı. Birleşmiş Milletler (BM), Yemen'deki savaşta çocuk ölümlerinden sorumlu tutulan Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini ''utanç listesinden'' çıkardı.
15.06.2020 Dünya
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdular
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdular PKK/YPG’li teröristler, uluslararası kamuoyunun dikkatini Suriye’ye çekmek için sözde “Ermeni Taburu” kurdu. MİT, taşeron örgütün Kandil’den gelen teröristlerden oluşturulduğunu belirledi.
15.05.2020 Gündem
Taksim'de 1 Mayıs! İşçiler Kazancı Yokuşu'na çelenk bıraktı
Taksim'de 1 Mayıs! İşçiler Kazancı Yokuşu'na çelenk bıraktı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde işçiler 1 Mayıs 1977'deki kutlamalarda hayatını kaybedenlerin anısına Kazancı Yokuşu'na karanfil bıraktılar. Daha sonra Cumhuriyet Anıtı'na yürüyüşe geçti. Anıt önünde toplanan işçiler adına basın açıklaması okundu.
1.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul'un 8 ilçesinde miting gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kur oyunları ve terör örgütleri üzerinden Türkiye'nin bağımsızlığına kastedenler, 31 Mart sonrasında ya daha fazla pervasızlaşacaklar ya da milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar, Cumhur İttifakı karşısında mum gibi olacaklar." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Bahçeli ile İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerinin yapılacağını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener için de "Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı. 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' dedi. Ardından Aydın'a geçti, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı vatandaşlarım' ifadesini kullandı.
14.03.2019 Siyaset
Örgüt çocuk yaştaki teröristleri kalkan olarak kullanıyor
Örgüt çocuk yaştaki teröristleri kalkan olarak kullanıyor Terör örgütünde çözülmeler devam ederken, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadelerinde, terör örgütünün özellikle korunmasız küçük yaştaki çocukları ateş hattına, çatışma bölgelerine gönderdiği yer aldığı öğrenildi.
20.11.2018 Gündem
PKK Avrupa'da 25 milyon euro haraç topladı
PKK Avrupa'da 25 milyon euro haraç topladı Alman istihbaratı raporuna göre terör örgütü PKK, Avrupa’da 25 milyon euro haraç topladı. Haracın yarısını Almanya’da toplayan örgüt, buradaki haraç miktarını 10 yılda 3 kat arttırmış.
27.07.2018 Dünya
PKK'nın sözde sorumlularına büyük darbe
PKK'nın sözde sorumlularına büyük darbe Güvenlik güçleri, son 20 ayda terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik yurt içi ve dışında düzenlediği operasyonlarda, 150 teröristi etkisiz hale getirdi.
6.05.2018 Gündem
Ağar'dan çok çarpıcı açıklama
Ağar'dan çok çarpıcı açıklama Güvenlik Uzmanı Ağar, "PKK/YPG ile beraber hareket eden çok önemli bir payda var. O da yasa dışı silahlı sol terör örgütleridir. Güneydoğu Anadolu'daki alanlarda PKK, başta rol oynamak üzere Türkiye'yi 'sözde' dört ana terör alanına ayırdılar" dedi.
18.04.2018 Gündem
İngiliz siyasetçilerden teröristlere 'dayanışma' ziyareti!
İngiliz siyasetçilerden teröristlere 'dayanışma' ziyareti! İngiliz İşçi Partisi'nden yetkililer, terör örgütü PYD kontrolündeki Kamışlı'yı ziyaret etti. Terör elebaşlarıyla görüşen İngiliz lordu Glasman, "Sizinle uzun dönemli bir ilişki için buradayız" dedi.
4.04.2018 Dünya
Kandil’den, kadın teröristlere talimat: Yakalandığınızda...
Kandil’den, kadın teröristlere talimat: Yakalandığınızda... Afrin'de terör örgütüne ait dijital ve yazılı belgeler ele geçirilen bir evin bodrum katından PYD ve örgütün kadın kolu YPJ'nin başındaki isimlere gönderilmiş 15 mektup çıktı.
30.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ypj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ypj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.