Ypd

Ypd

Son dakika ypd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ypd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ypd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ypd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ypd gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 ypd haberi bulunmuştur. Tüm ypd haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Kamışlı'daki teröristlere zırhlı nöbet kulübeleri
İşte Kamışlı'daki teröristlere zırhlı nöbet kulübeleri Mardin'in Nusaybin ilçesine sınır komşusu olan Suriye’deki terör örgütü PKK/YPD denetimindeki Kamışlı kentine TIR'larla zırhlı nöbetçi kulübeleri getirildi.
20.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Operasyonun devamı gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Operasyonun devamı gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yargı Konferansı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdeoğan, "Dün akşam itibarıyla Irak'ta operasyonlarımızı yaptık. Ve sürekli sınırlarımıza tehdit oluşturan Sincar'da ve Mahmur'un etekleri Karaçar'da buralardaki atılan adımlara karşı operasyonumuzu yaptık. Durduk mu? Yok, bunun gerisi gelecektir." ifadelerini kullandı.
14.12.2018 Siyaset
Son dakika... Korkunç gelişme: PKK öldürmeye başladılar!
Son dakika... Korkunç gelişme: PKK öldürmeye başladılar! Zeytin Dalı Harekatı'nda TSK ve ÖSO’nun ilerlemesinden korkan PKK/PYD’li teröristler yollara mayın döşeyip sivilleri öldürmeye başladı. Cinderes'in doğusunda Ramadiye köyü yakınında yola mayın döşeyen PKK/YPD'li teröristler 3 kişinin ölümüne ve birkaç kişinin yaralanmasına sebep oldu.
9.03.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım rakam verdi! 35 milyar dolar...
Başbakan Yıldırım rakam verdi! 35 milyar dolar... Başbakan Binali Yıldırım, milli denizaltı projesi Murat Reis'in ilk kaynak töreninde konuştu. Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar savunma sanayimize yaptığımız yatırımlar 35 milyar doları geçmiştir. Ayrıca savunma sanayimizin ihracat kapasitesi 2 milyar doların üzerine çıkmıştır"dedi.
25.02.2018 Siyaset
PKK'nın yeni ajanı
PKK'nın yeni ajanı ABD, muhalif grupları terör örgütü PKK ile işbirliğine ikna etmek için Suriye asıllı Fedva el Uceyli’yi gönderdi.
20.12.2017 Dünya
Terör örgütü SDG sözcüsü Talal Silo, Türkiye'de sorguda
Terör örgütü SDG sözcüsü Talal Silo, Türkiye'de sorguda Terör örgütü SDG'nin, ÖSO'ya teslim olan sözcüsü Talal Silo'nun Türkiye'de sorgulanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Terör örgütünden alçak tehdit!
Terör örgütünden alçak tehdit! Terör örgütü PYD/PKK, Rakka operasyonundaki kayıplarını telafi etmek için Arap çocukları silah altına almaya başladı. Örgüt bu durumu kabul etmeyenleri ise öldürüyor.
6.07.2017 Dünya
ABD: PYD bize göre terör örgütü değil
ABD: PYD bize göre terör örgütü değil ABD, PKK’nın Suriye’deki kolu PYD’nin askeri kanadı YPG’yi terörist örgüt olarak görmediklerini ve YPG’yi desteklemeyi sürdüreceğini açıkladı.
9.02.2016 Dünya
Türkiye'yi kimin temsil edeceği belli oldu
Türkiye'yi kimin temsil edeceği belli oldu Yarın İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılacak Suriye görüşmelerinde Türkiye'yi kimin temsil edeceği belli oldu.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Baluken'den operasyon açıklaması
HDP'li Baluken'den operasyon açıklaması HDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken, Suriye'deki IŞİD unsurlarına yönelik operasyonun zamanlamasının manidar olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD'in bilinmeyenleri
IŞİD'in bilinmeyenleri Gazeteci Mehmet Ali Güller’in kaleme aldığı Kaynak Yayınları’ndan çıkan “IŞİD: Kara Terör” kitabı raflardaki yerini aldı.
30.10.2014 Yaşam
O bayrak kritik noktada!
O bayrak kritik noktada! Kobani'nin dış mahallelerinde çatışmalar devam ederken, YPG IŞİD'in kente girme ihtimaline karşı şehir savaşı için hazırlık yapıyor...
2.10.2014 Dünya
O silah PKK'nın elinde iddiası!
O silah PKK'nın elinde iddiası! Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK’nın Suriye’deki kolu olan PYD’nin Kandil’deki üst yönetimin talimatıyla Suriye’de VX adı verilen sinir gazını temin ederek K...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ypd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ypd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.