Yolcu Gemisi

Yolcu Gemisi

Son dakika yolcu gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 yolcu gemisi haberi bulunmuştur. Tüm yolcu gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda arızalanan yolcu gemisi sürüklendi! Korku dolu anlar
Çanakkale Boğazı'nda arızalanan yolcu gemisi sürüklendi! Korku dolu anlar Çanakkale Boğazı'ndan geçen Libya bayraklı 'Kevalay Queen' isimli yolcu gemisi makine arızası yaptı. Sürüklenen gemi için kurtarma çalışması başlatıldı.
28.11.2023 Gündem
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor Muğla'nın turizmde lokomotif ilçesi Bodrum'da yerli turist hareketliliği azalırken, ilçe yabancı turistlere kaldı. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 bandında doluluk oranı görünüyor" dedi.
10.09.2023 Ekonomi
İzmir'de yolcu gemisi, kıyıdaki beton duvara çarptı! Hasar oluştu
İzmir'de yolcu gemisi, kıyıdaki beton duvara çarptı! Hasar oluştu İzmir'in Karşıyaka ilçesi açıklarında arıza nedeniyle kontrolden çıkan yolcu gemisi kıyıdaki beton duvara çarptı. Yolcusu olmayan gemide küçük çaplı hasar oluştu.
1.08.2023 Yaşam
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat'
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat' Kahramanmaraş merkezli depremler, kentlerin olası bir deprem durumuna karşı ne kadar hazırlıklı olup, olmadığı konusunu gündeme getirdi. İzmir için de kent merkezi orta nokta olmak üzere 100 kilometre yarıçaplı bir dairenin içindeki her diri fayın kenti etkileyeceğini ve fayların 6.5- 7 üzerinde deprem üretme potansiyeli olduğunu dile getiren uzmanlar, sorunlu yapıların bir an önce güçlendirilmesi veya yıkılıp, binaların güvenli alanlarda yapılması gerektiğine dikkati çekti.
10.03.2023 Gündem
Lüks yolcu gemisinde sırrı çözülemeyen gizem! 284 yolcusu ve 34 mürettebat etkilendi
Lüks yolcu gemisinde sırrı çözülemeyen gizem! 284 yolcusu ve 34 mürettebat etkilendi ABD’nin Teksas eyaletinde 5 Mart’ta limana yanaşan lüks yolcu gemisi Ruby Princess’ın 284 yolcusu ve 34 mürettebatının, sebebi bilinmeyen bir sebepten hastalandığı açıklandı. Hastalanan kişilerde kusma ve ishal gibi belirtiler olduğu ifade edildi.
9.03.2023 Dünya
Lüks yolcu gemisinde 10'uncu kattan düşerek öldü
Lüks yolcu gemisinde 10'uncu kattan düşerek öldü Antalya Limanı'nda demirli kruvaziyer 'Mein Schiff 6'daki 2 bin 301 yolcu arasında bulunan Almanya vatandaşı Brigitte Liselotte Dr Wutschel-Monka (61), 10'uncu kattan 6'ncı kata düşerek yaşamını yitirdi.
15.10.2022 Yaşam
Paşabahçe Vapuru 12 yıl sonra ilk seferini yaptı
Paşabahçe Vapuru 12 yıl sonra ilk seferini yaptı Tarihi Paşabahçe Vapuru 12 yıl aradan sonra ilk seferini yaptı. Yeniden hizmete giren Paşabahçe Vapuru, Adalar'dan aldığı yolcuları Kabataş Vapur İskelesi'ne getirdi.
1.09.2022 Yaşam
Bodrum'da yabancı turist hareketliliği başladı
Bodrum'da yabancı turist hareketliliği başladı Türkiye önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz sezonuyla birlikte hareketlilik başladı. Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "2019 yılı Mayıs ayına göre bu yıl İngiltere'den toplamda 49 bine yakın turistin gelmesiyle birlikte yüzde 19,30 oranında artış gözlemlendi. Aynı döneme göre İrlanda pazarından da yüzde 105 oranında bir artış oldu. Ukrayna pazarında yüzde 95 üzerinde düşüş var. Rusya'da ise 2019 oranı hemen hemen aynı kaldı" dedi.
16.06.2022 Ekonomi
Bodrum'a sezonun 11'inci yolcu gemisi geldi
Bodrum'a sezonun 11'inci yolcu gemisi geldi Muğla'nın Bodrum ilçesine, sezonun 11'inci kruvaziyeri, 224 metre uzunluğundaki 'Seven Seas Explorer' 265 yolcu ile geldi.
17.05.2022 Yaşam
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Tam Donanımlı Köprüüstü Simülatörü törenle hizmete girdi. Kaptan adayları böylece denize açılmadan simülatör marifeti ile dünya denizlerinde, en zorlu deniz yollarında seyir edip gemilerini limanlara demirleyecekler.
5.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Yolcu gemisinde yangın çıktı! 288 kişi...
Yolcu gemisinde yangın çıktı! 288 kişi... AFP'de yer alan son dakika gelişmesine göre, 237 yolcu ve 51 mürettebatla Akdeniz'de seyreden İtalyan bayraklı yolcu gemisinde yangın çıktı. Yunanistan yolculara yardım etmek için üç römorkör ve üç devriye botunun gönderildiğini açıkladı.
18.02.2022 Dünya
Titanic'te çok konuşulacak Osmanlı detayı! 110 yıl sonra ortaya çıktı..
Titanic'te çok konuşulacak Osmanlı detayı! 110 yıl sonra ortaya çıktı.. Asla batmaz denilen ve Atlantik Okyanusu'nda batan Titanic ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi. İngiliz basınına konulan ve gemi ile ilgili doğru bilinen yanlışlara açıklık getiren tarihçi Wetterholm'un sözleri ilginç bir Osmanlı detayını ortaya çıkarttı.
24.01.2022 Dünya
ABD'de omicron alarmı! 5 bini aşan uçuş iptal edildi!
ABD'de omicron alarmı! 5 bini aşan uçuş iptal edildi! ABD’de hava yolu şirketleri, Omicron vakalarındaki artış nedeniyle hafta sonu boyunca yapılan 5 bini aşan uçuş iptalinin ardından yaklaşık 740 uçuşu daha iptal etti.
27.12.2021 Dünya
Galataport İstanbul'a bir gemi daha yanaştı
Galataport İstanbul'a bir gemi daha yanaştı Galataport İstanbul'un ikinci yolcu gemisi geldi. Yunanistan'dan gelen Viking Sky gemisi İstanbul'da 2 gün kalacak.
15.10.2021 Ekonomi
Marmaris'e 2 yıl aradan sonra deniz yoluyla turist geldi
Marmaris'e 2 yıl aradan sonra deniz yoluyla turist geldi Muğla'nın Marmaris ilçesine 2 yıl aradan sonra turist taşıyan yolcu gemisi yanaştı. Bahama bayraklı yolcu gemisinden inen turistler, kenti gezdi.
3.09.2021 Yaşam
Kadınların en özel adresi! Bu otel erkeklere yasaktı...
Kadınların en özel adresi! Bu otel erkeklere yasaktı... Yeni çıkan bir kitaba göre, Barbizon’a erkek müşteri alınmıyordu. Şöhret olma ve ‘zengin koca’ bulma hayaliyle New York’a giden kasabalı genç kadınlar, Barbizon Oteli’nde kalıyordu. Grace Kelly de otelin koridorunda üstsüz bir şekilde dans ediyordu.
12.03.2021 Dünya
Değişikliğe gidildi! Her yıl yapılacak...
Değişikliğe gidildi! Her yıl yapılacak... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, gemilerin denize elverişlilik ve su aracı uygunluk belgeleri denetimlerine ilişkin esaslarda değişiklik yaptı.
29.05.2020 Ekonomi
ABD'de Kovid-19 vaka sayısı 500'ü geçti
ABD'de Kovid-19 vaka sayısı 500'ü geçti ABD'de en fazla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının tespit edildiği New York'ta sayı 142'ye yükseldi.
9.03.2020 Dünya
Avustralya’da koronavirüsten ilk can kaybı
Avustralya’da koronavirüsten ilk can kaybı Çin’de ortaya çıktıktan sonra hızla yayılan ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) Avustralya’da ilk can kaybı yaşandı.
1.03.2020 Dünya
Koronavirüs için en yetkili isimden korkutan açıklama
Koronavirüs için en yetkili isimden korkutan açıklama Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının "hala acımasız ve karmaşık" durumda olduğunu bildirdi.
23.02.2020 Dünya
Koronavirüs bir ülkede daha ortaya çıktı!
Koronavirüs bir ülkede daha ortaya çıktı! İsrail Sağlık Bakanlığı, ülkede ilk kez bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini açıkladı.
21.02.2020 Dünya
Japonya’da yolcu gemisine korona virüsü karantinası!
Japonya’da yolcu gemisine korona virüsü karantinası! Japonya’ya yanaşan yolcu gemisinden daha önce inen bir kişide korona virüsünün tespit edilmesinin ardından, içinde 3 bin 500 yolcu ve personel bulunan gemi tedbir amaçlı karantinaya alındı.
4.02.2020 Dünya
Tarihi "Paşabahçe" gemisi ihaleyle satılacak
Tarihi "Paşabahçe" gemisi ihaleyle satılacak Beykoz sahilinde demirli "Paşabahçe" isimli şehir hatları yolcu gemisi, ihale usulüyle satışa çıkarıldı.
24.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.