Yol Çöktü

Yol Çöktü

Son dakika yol çöktü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol çöktü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol çöktü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Çöktü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol çöktü gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 yol çöktü haberi bulunmuştur. Tüm yol çöktü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü.
25.04.2024 Gündem
Maltepe’de facia ucuz atlatıldı! Yol gecekonduların üzerine çöktü
Maltepe’de facia ucuz atlatıldı! Yol gecekonduların üzerine çöktü Maltepe’de daha önce riskli olduğu gerekçesiyle önlem alınan yol, 2 gecekondunun çatısına çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çöken yol havadan görüntülendi. Gecekondularda hasar oluştu.
28.03.2024 Gündem
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Sultangazi'de ekipleri harekete geçiren koku
Sultangazi'de ekipleri harekete geçiren koku Sultangazi'de bir binanın girişindeki dükkanın zemin katından gelen ağır koku, ekipleri harekete geçirdi. Mahalle sakinlerinin 'Ceset kokusu geliyor' ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede kokunun tıkanan lağım giderinden kaynaklandı tespit edildi.
28.12.2023 Gündem
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda sabah saatlerinde çökme meydana geldi. İstinat duvarının bir bölümü inşaat alanına doğru çökmesi nedeniyle çevredeki binalarda büyük korku yaşandı. Deprem oluyor zanneden mahalle sakinleri kendilerini dışarı attı. Yetkililerin inşaat alanındaki incelemeleri sürüyor. İnşaat alanı ve çöken bölüm havadan görüntülendi.
5.08.2023 Yaşam
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda sabah saatlerinde çökme meydana geldi. İstinat duvarının bir bölümü inşaat alanına doğru çökmesi nedeniyle çevredeki binalarda büyük korku yaşandı. Deprem oluyor zanneden mahalle sakinleri kendilerini dışarı attı. Yetkililerin inşaat alanındaki incelemeleri sürüyor. İnşaat alanı ve çöken bölüm havadan görüntülendi.
5.08.2023 Haber
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama meydana geldi. Yolda çukur oluşurken, 4 araç alev alev yandı. Yangın söndürülürken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
27.01.2023 Yaşam
Avcılar’da ev ve iş yerlerini su bastı, yol çöktü
Avcılar’da ev ve iş yerlerini su bastı, yol çöktü İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Avcılar’da, bazı ev ve iş yerlerini su bastı, evin bahçe duvarı yıkıldı. Yağış nedeniyle çöken yolda İBB aracı mahsur kaldı.
15.08.2022 Yaşam
İstanbul'da yağmurda yol çöktü, otomobil çukura düştü
İstanbul'da yağmurda yol çöktü, otomobil çukura düştü İstanbul Gaziosmanpaşa’da etkili olan yağmur sonrası Validesuyu Caddesi’nde yol çöktü. Salih Osman’ın kullandığı otomobil, çukura düştü. Osman, "Burada sel akıyordu. Adımı atana kadar yol çöktü" dedi.
15.08.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi
İstanbul’u şiddetli yağmur vurdu! Yollar göle döndü, uyarılar art arda geldi Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün İstanbul ve Ankara dahil çok sayıda kentte sağanak yağış etkili olacak. AKOM ve Ankara Valiliği kuvvetli yağışlar nedeniyle peş peşe uyarılarda bulunurken, Meteoroloji'den 7 kent için sarı alarm verildi. İstanbul'da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Silivri'de sağanak yağış nedeniyle kısa sürede bazı cadde ve yollar göle döndü. Yağış nedeniyle D-100 kara yolunda da trafik yoğunluğu oluştu. İşte detaylar...
10.08.2022 Gündem
O karayolu ulaşıma kapatıldı! Yağmur fena vurdu, yol çöktü
O karayolu ulaşıma kapatıldı! Yağmur fena vurdu, yol çöktü Kastamonu-Cide kara yolu, bölgede etkili olan sağanak sonrası Sada Çayı'nın taşması nedeniyle çöktü. Kastamonu'nun Şenpazar ve Cide ilçeleriyle ulaşımı, Karayolları ekiplerince yeni açılan servis yolundan sağlanmaya başlandı.
25.06.2022 Gündem
Sevgilisi 2 hafta önce kaçırıp rezidansa kilitledi! Yoldan geçenlerden yardım istedi
Sevgilisi 2 hafta önce kaçırıp rezidansa kilitledi! Yoldan geçenlerden yardım istedi Aksaray’da sevgilisi tarafından 2 hafta önce kaçırılarak bir rezidansa kilitlenerek alıkoyulduğu iddia edilen kadın, polis ve itfaiye ekipleri tarafından balkondan kurtarıldı. Gözaltına alınan şahsın, alıkoyduğu sevgilisinin evini de ateşe vererek yaktığı belirlendi.
15.02.2022 Yaşam
Bursa'da dehşet saçan polis: Kızımın moralini düzeltmek için hediye almaya gidiyordum
Bursa'da dehşet saçan polis: Kızımın moralini düzeltmek için hediye almaya gidiyordum Bursa'da, eski eşi Yasemin Ağır'ı (45) tabancayla vurarak öldürüp yanındaki Yahya A.’yı ise ağır yaralayan polis memuru Bilal Ağır'ın (52) savcılıktaki ifadesinde, "Olay günü hediye alıp, sorunları olan kızımın moralini düzeltmek için alışveriş merkezine gidiyordum. Yolda Yasemin'in kullandığı otomobili gördüm. Aracı durdurup kızımla ilgili konuşacaktım. Yanında oturan kişinin agresif tavırları ve küfürleri sebebiyle bu olay meydana geldi. Son derece üzgün ve pişmanım" dediği öğrenildi.
15.02.2022 Yaşam
Büyükçekmece'de yol çöktü! 5 yaşındaki çocuk içine düştü
Büyükçekmece'de yol çöktü! 5 yaşındaki çocuk içine düştü İstanbul Büyükçekmece'de çöken yoldaki çukura 5 yaşındaki çocuk düştü. Ailesi ve çevredekilerin yardımıyla çukurdan çıkarılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
15.02.2022 Yaşam
Tekirdağ Çorlu’da yol çöktü, evi fareler bastı
Tekirdağ Çorlu’da yol çöktü, evi fareler bastı Tekirdağ Çorlu’da yol ortasındaki kanalizasyon kapağı çevresinde çökme meydana geldi. Lağım çevresinde yuvalanan fareler eve de girince apartman sakinleri isyan etti.
12.02.2022 Yaşam
Bartın sel felaketi! Barın hangi bölgede, nerede? Bartın Kumluca selinin bilançosu…
Bartın sel felaketi! Barın hangi bölgede, nerede? Bartın Kumluca selinin bilançosu… Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir Meteoroloji tarafından yapılıyordu. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış Bartın’da sel ve heyelana neden oldu. Yol ve köprüler çöktü, çok sayıda araç sele kapıldı. Öte yandan Bartın Valisi Sinan Güner yaptığı açıklamada Kumluca beldesinde evi yıkılan 80 yaşlarından bir kadının kayıp olduğunu ifade etti. İşte Bartın sel felaketinin detayları…
11.08.2021 Gündem
Görenler şoke oldu! Yol ortasında 22 metrelik çukur oluştu
Görenler şoke oldu! Yol ortasında 22 metrelik çukur oluştu Sivas'ta bir süre önce zemin etüt çalışmalarında altında boşluk olduğu tespit edilen yolun çökmesi sonucu 10 metre genişliğinde ve yaklaşık 22 metre derinliğinde çukur oluştu. Belediye ekiplerince çalışma başlatıldı.
14.06.2021 Yaşam
Beşiktaş'ta iki sokakta yol çöktü; iki evi su bastı
Beşiktaş'ta iki sokakta yol çöktü; iki evi su bastı İstanbul Beşiktaş'ta yağmur suyu kanalının tıkanması nedeniyle 2 evi su bastı. Suyu kendi imkanlarıyla tahliye eden ev sakinleri, bu tür baskınların sık sık yaşandığını belirterek çözüm istedi.
21.08.2020 Gündem
Bağcılar'da yol çöktü! Otobüsün lastiği çukura düştü
Bağcılar'da yol çöktü! Otobüsün lastiği çukura düştü İstanbul Bağcılar, Bağcılar Asfaltı Caddesi'nde özel halk otobüsünün geçişi sırasında yol çöktü. Otobüsün arka sağ lastiği oluşan çukura düştü. Yolcu taşıyan otobüste herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.
24.06.2020 Gündem
Esenler'de çatlaklar oluşan yol ve istinat duvarı çöktü! Korku dolu anlar...
Esenler'de çatlaklar oluşan yol ve istinat duvarı çöktü! Korku dolu anlar... İstanbul Esenler'de korku dolu anlar. Gece saatlerinde yolda çatlaklar oluştu. Çatlaklar ve kaymalar oluşan yolda sahur saatinde çökme meydana geldi.
8.05.2020 Gündem
Avcılar'da şok görüntü! Kamyonet yola saplandı
Avcılar'da şok görüntü! Kamyonet yola saplandı Avcılar'da yer altı su borularının patlaması nedeniyle yol çöktü. İSKİ kamyonetinin iki lastiği çöken yola saplandı.
27.12.2019 Gündem
Şehir sele teslim oldu! Sokaklar 1 metre su altında kaldı
Şehir sele teslim oldu! Sokaklar 1 metre su altında kaldı Adana'da kenti etkisi altına alan kuvvetli yağış, aralıksız sürüyor. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar su içinde kaldı, bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı. Evlerinde mahsur kalanlar, botlarla kurtarıldı. Merkez 4 ilçede eğitim öğretime bugün de ara verilirken, Meteoroloji, Adana'da metrekareye 182 kilogram yağışın düştüğünü açıkladı.
25.12.2019 Yaşam
Çöken yol araçları yuttu!
Çöken yol araçları yuttu! Çin'de çöken yol 3 aracı yuttu. Yolun çökmesiyle yakınlarda bulunan metro istasyonunu da su bastığı belirtildi.
13.12.2019 Dünya
Bahçelievler'de yol çöktü!
Bahçelievler'de yol çöktü! İstanbul Yenibosna'da devam eden metro inşaatının hemen önünde bulunan caddede çökme meydana geldi.
25.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Çöktü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol çöktü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.