Yol

Yol

Son dakika yol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol gelişmeleri de dahil olmak üzere 79.377 yol haberi bulunmuştur. Tüm yol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi. Kaya parçalarının düştüğü yol araç trafiğine kapandı.
27.04.2024 Yaşam
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Adana’da sıcaklar artıyor, tehlike yaklaşıyor: Kene ısırmalarına karşı dikkat! Birçok hastalığa yol açıyor!
Adana’da sıcaklar artıyor, tehlike yaklaşıyor: Kene ısırmalarına karşı dikkat! Birçok hastalığa yol açıyor! Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yaz aylarının kâbusu olan kene tehlikesi yeniden gündemde. Uzmanlar ısınan havalarla birlikte kene vakalarının çoğaldığını belirterek özellikle açık havaya çıkanlara ve kırsalda yaşayanlara karşı uyarılarda bulundu.
26.04.2024 Adana
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü.
25.04.2024 Gündem
Avcılar'da kaldırım çöktü
Avcılar'da kaldırım çöktü Avcılar'da bir binanın önündeki kaldırım ve basamakların olduğu bölüm çöktü.
25.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Ersun Yanal sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Kansere karşı yol gösteriyor! Mobil uygulama ile jinekolojik kansere farkındalık
Kansere karşı yol gösteriyor! Mobil uygulama ile jinekolojik kansere farkındalık Metropol dışında yaşayan kadınlar için jinekolojik kansere karşı yol gösterici olduğunu vurgulayan Kalkınmada Kadının Sağlık Hakkı Derneği (KADINSA) Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve Uzman Hemşire Emine Gök, hayata geçirdiği OncoHealth assistant uygulaması jinekolojik kansere karşı farkındalık kazandırdığını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Kürtün Barajı'nın gövdesine yakınında yamaçta heyelan meydana geldi. Tonlarca toprak kütlesinin hareketlenip, kara yoluna aktığı anlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Astrolog Dinçer Güner: 10 numara 5 yıldız zaman dedi, Ay'ın boşlukta olduğu gün 3 burca yol gözüktü!
Astrolog Dinçer Güner: 10 numara 5 yıldız zaman dedi, Ay'ın boşlukta olduğu gün 3 burca yol gözüktü! Astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarına 23 Nisan 2024 Salı günü de devam etti. Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ay'ın hiçbir gezegenle temas kurmadığı bugünde içe dönmenin, hazırlık yapmanın önemine işaret etti. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
23.04.2024 Astroloji
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret
Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur. Sizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız kuvvetle bu cennet vatanı daha da ileri taşıma kararlılığındayız. Ruhunuz şad olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
İtme Momentum Formülleri Nelerdir? İtme Nasıl Hesaplanır?
İtme Momentum Formülleri Nelerdir? İtme Nasıl Hesaplanır? Duran bir kutuya kuvvet uyguladığınızı düşünerek kutuyu itmeniz gerekir. Fizikteki itme kavramı ise, genellikle bu ilişkiyi anlatır. İtmenin formülünün (matematiksel modeli ya da tanımı) kuvvet ile kuvvetin uygulanma süresinin çarpımına denir. İtme ise, vektörel bir büyüklüktür. Çünkü kuvvet de vektöreldir. İtmenin yönü ise, her zaman kuvvet vektörünün yönü ile aynıdır. 
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'dan önemli 23 Nisan Ulusal Egemenlik açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'dan önemli 23 Nisan Ulusal Egemenlik açıklaması Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, '23 Nisan Ulusal Egemenlik' temalı yarışmaların ödül törenine katıldı. Kurtulmuş, " "Daha ortada henüz devlet yokken, hem milli mücadeleyi veren hem de devletin kurulmasını sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk öncülerini saygıyla yad ediyoruz, onları hürmetle anıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün uçurumdan düşüp yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
22.04.2024 Adana
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.