Yılmaz Büyükerşen

Yılmaz Büyükerşen

Son dakika Yılmaz Büyükerşen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılmaz Büyükerşen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılmaz Büyükerşen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılmaz Büyükerşen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılmaz büyükerşen gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 yılmaz büyükerşen haberi bulunmuştur. Tüm yılmaz büyükerşen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Eskişehir geldi. Eskişehir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Eskişehir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti
Gizli görüşme sonrası CHP'de Kılıçdaroğlu-İmamoğlu yüzleşmesi gerçekleşti Ekrem İmamoğlu'nun CHP'yi karıştıran gizli görüşmesinden sonra Kılıçdaroğlu ile ilk yüzleşmesi gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Partide tartışmalara neden olan çevrimiçi toplantıya başkanlık eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı. 4 saat 20 dakika süren toplantı sonrası ilk açıklama geldi.
22.07.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri? CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.
4.03.2023 Gündem
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz bu noter masasında olmayacağız" diyerek, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı göreve davet etmişti. Bu gelişmeden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi.
4.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile görüştü
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile görüştü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partili büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi.
3.10.2022 Siyaset
Suya yüzde 40 zam geldi, Eskişehirliler sıraya girdi...
Suya yüzde 40 zam geldi, Eskişehirliler sıraya girdi... Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 oranında zam yapıldı. Oy birliği ile alınan karar öncesinde eski tarifeden su almak isteyenler, su yükleme makinelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
29.07.2022 Ekonomi
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Eren Abluka-18 Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un (29) cenazesi, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Melihat Arduç, şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayarak, "Oğlum beni bıraktın ama hakkımı sana helal ettim. Dik durmak istiyorum" dedi.
24.06.2022 Gündem
Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir arada!
Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir arada! Usta oyuncular Türkan Şoray ve Kadir İnanır, uzun bir süre sonra ilk kez birlikte Eskişehir’deki Yazma Müzesi’nin açılışına katılacak. Usta sanatçıların ayrıca balmumu heykelleri de yapılacak.
25.05.2022 Magazin
Koronavirüse yakalanan Büyükerşen, taburcu oldu
Koronavirüse yakalanan Büyükerşen, taburcu oldu Eskişehir'de, Kovid-19 testi pozitif çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Şehir Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından taburcu edildi.
20.05.2022 Siyaset
Yılmaz Büyükerşen koronavirüse yakalandı!
Yılmaz Büyükerşen koronavirüse yakalandı! Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medyadan genel sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Büyükerşen, evinde tedavi görüyor.
18.05.2022 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilen projelere yönelik iddialarını yalanladı.
30.03.2022 Gündem
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimler zorlukları aşarak görev yapıyor
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimler zorlukları aşarak görev yapıyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerin bütün zorlukları aşıp büyük sorumluluk üstlenerek görev yaptığını söyledi.
30.03.2022 Siyaset
Toplu taşımaya flaş zam kararı! Yüzde 70 üzerinde...
Toplu taşımaya flaş zam kararı! Yüzde 70 üzerinde... Toplu taşımaya bir şehirde daha zam geldi. Eskişehir'de toplumu taşıma ücretlerine zam yapıldı. 20 Mart 2022 Pazar gününden itibaren geçerli olacak şekilde yolcu otobüsleri ve tramvaylarda kullanılan Eskart ücretlerine yüzde 70'in üzerinde zam gerçekleşti. Daha önce 3 lira 50 kuruş olan tam Eskart ücreti yeni düzenleme ile 6 lira olarak güncellendi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Ekonomi
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş "Belediye başkanlarımız hakkında son günlerde çok ağır sözler söylenmekte ve açıklamalar yapılmaktadır. Büyükşehir belediye başkanları olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haksızlıkların karşısında olacağız. Dayanışma içerisinde, bir bütün olarak hareket edecek, süreci yakından takip edecek ve asılsız ithamların karşısında tek vücut olarak yer almaya devam edeceğiz" dedi.
27.12.2021 Siyaset
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Üreticilere destek! Ücretsiz dağıtılıyor
Üreticilere destek! Ücretsiz dağıtılıyor Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında hizmete sunduğu Yerel Tohum Üretim Merkezi'nde çoğaltılan yerel tohumları ilçelerde düzenlediği etkinlikler ile üreticilere ulaştırıyor.
27.03.2021 Ekonomi
İçişleri 81 ile genelge göndermişti! Ve başladı, 4 gün sürecek...
İçişleri 81 ile genelge göndermişti! Ve başladı, 4 gün sürecek... İçişleri Bakanlığı, dün akşam 81 il valiliğine 'Covid-19 Denetimleri' konulu genelge gönderdi. 26­- 27­- 28­- 29 Kasım 2020 tarihlerinde tüm il ve ilçelerde, vali ve kaymakamların koordinasyonunda; halkın kalabalık şekilde bulunabildiği yerlerde denetimler yoğunlaştırılıyor. Koronavirüs denetimleri başladı. Toplu ulaşım araçları tek tek durdurularak denetlendi. Sürücü ve yolcular maske takılması ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarıldı.
26.11.2020 Gündem
Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor
Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor Memleket Hareketi'ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Ahmet Hakan'ın CNNTürk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katıldı.
12.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mansur Yavaş ne konuştu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mansur Yavaş ne konuştu? Son dönemlerin en dikkat çeken görüşmelerinden biri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı kabul etmesiydi. Erdoğan ile Yavaş görüşmesinin detayları ortaya çıktı.
3.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'in kurtuluş yıl dönümünü kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'in kurtuluş yıl dönümünü kutladı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'in kurtuluş yıl dönümünü kutladı.
2.09.2020 Siyaset
Eskişehir'deki su krizi istifa getirdi!
Eskişehir'deki su krizi istifa getirdi! Eskişehir'de, kent nüfusunun büyük bir kısmının kullandığı Kalabak Suyu'nda yaşanan dağıtım sıkıntısı nedeniyle su almak isteyen vatandaşlar, perakende satış merkezine akın etti. Ellerindeki su damacanaları ile uzun süre sıra bekleyenler, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Başkan Yılmaz Büyükerşen'in tatil dönüşü istifasını istediği Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Suat Balcı'nın görevden ayrıldığını açıkladı.
26.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! CHP'li başkanlardan ilk yanıt...
Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! CHP'li başkanlardan ilk yanıt... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel yönetimlerle ilgili yasa önerisi isteğine ilk yanıt CHP’li İstanbul, Ankara ve Eskişehir Büyükşehir belediye başkanlarından geldi.
17.01.2020 Siyaset
CHP anketinde Mansur Yavaş ilk sıraya oturdu!
CHP anketinde Mansur Yavaş ilk sıraya oturdu! Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanlarıyla ilgili yaptırdığı memnuniyet anketinde Mansur Yavaş'ın yüzde 60'lık bir oranla ilk sırada yer alması dikkat çekti. İmamoğlu ise yüzde 54'lerde kaldı.
6.12.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Vatandaşa hizmet mücadelesinin değerini herkese anlatacağız
Kılıçdaroğlu: Vatandaşa hizmet mücadelesinin değerini herkese anlatacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de 'Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Birlikte mücadele ettik. Yerel yönetimlerde ilkleri yazıyoruz. Önünüze engeller çıkabilir, önemi yok. Belediye başkanları olarak birlikte mücadelenin, vatandaşa hizmet mücadelesinin değerli olduğunu herkese anlatacağız" dedi.
22.11.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Büyükerşen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılmaz büyükerşen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.