Yıllık

Yıllık

Son dakika yıllık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıllık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıllık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıllık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıllık gelişmeleri de dahil olmak üzere 74.145 yıllık haberi bulunmuştur. Tüm yıllık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok' İstanbul'da Taksim esnafı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında Taksim’e çıkan yollar kapatıldı. İstiklal Caddesi’nde 16 yıldır esnaflık yapan Emre Öztürk, “Bizim için işçi bayramı yok, biz çalışıyoruz" dedi.
1.05.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
İstanbul'un enflasyonu belli oldu
İstanbul'un enflasyonu belli oldu İTO'nun açıkladığı verilere göre, İstanbul’da Nisan ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 4,89, yıllık bazda yüzde 78,81 arttı.
1.05.2024 Ekonomi
Klise'den camiye dönen 170 yıllık binanın 'EKG'si çekildi!
Klise'den camiye dönen 170 yıllık binanın 'EKG'si çekildi! Erzurum'un Yakutiye ilçesinin Kongre Caddesi Demirciler Çarşısı'nda bulunan 1850’lerde kilise olarak yapılan, 1998 yılında camiye dönüştürülerek 'Fetih Cami' ismi verilen tarihi binanın 'EKG'si çekildi. Erzurum Teknik Üniversitesi’nden Dr. Öğretim üyesi Dilek Okuyucu, "Hepimizin nabzı var ve bu nabız kişiye özeldir. Yapıların da aslında 'periyot' dediğimiz bir nabzı var. Bu periyot da her yapıya özel" dedi.
1.05.2024 Gündem
İlk kiraz hasadı yapıldı! 4 sonra mahsül aldı
İlk kiraz hasadı yapıldı! 4 sonra mahsül aldı Adana'nın İmamoğlu ilçesinde sezonun ilk kiraz hasadı yapıldı.
1.05.2024 Ekonomi
Küresel borsalara tatil etkisi! Fiyatlar geriledi
Küresel borsalara tatil etkisi! Fiyatlar geriledi Asya borsaları Çarşamba günü bölgedeki piyasaların çoğunun tatil nedeniyle kapalı olmasıyla düştü. Petrol fiyatları ise geriledi.
1.05.2024 Ekonomi
İstanbul'un enflasyonu belli oldu! İşte rakamlar
İstanbul'un enflasyonu belli oldu! İşte rakamlar İTO'nun açıkladığı verilere göre, İstanbul’da Nisan ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 4,89, yıllık bazda yüzde 78,81 arttı.
1.05.2024 Ekonomi
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu!
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu! Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Nisan ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 73,8 ile kuru soğan oldu. Kuru soğandaki fiyat artışını yüzde 52 ile patates takip etti” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
Osmanlı padişahlarını Adana'da ağırlayan konak 500 yıldır ayakta
Osmanlı padişahlarını Adana'da ağırlayan konak 500 yıldır ayakta Kanuni Sultan Süleyman ve IV.Murad'ın konakladığı 500 yıllık konak, Çukurova'nın göbeğinde hala dimdik zamana karşı meydan okuyor.
1.05.2024 Yerel Haberler
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor..
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor.. Adana'da Gastroenteroloji Cerrahisi Dernek Başkanı Ankara Şehir Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, ‘Kuzeyden Güneye, Doğudan Batıya Türkiye Kolon Kanseri Farkındalığı’ sempozyumunda konuştu. Bostancı, "Türkiye verilerine göre kolon kanseri 3. sırada yer alarak hem erkeklerde hem kadınlarda en sık görülen türdür" dedi.
30.04.2024 Adana
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Süper Lig
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı: Bütün birikimi 15 dakikada yok oldu Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan, adına düzenlenen ruhsata güvenip ücreti peşin yatırınca 1,5 yıllık birikiminden oldu. Satın aldığını zannettiği aracın satılık olmadığını, hatta başkasına ait olduğunu öğrenen Orhan, düzenlenen ruhsattaki plakanın tek harfinin farklı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.
29.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi!
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi! Seçim dönemi yaklaşırken Galatasaray’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, çalışmalara başladı.
28.04.2024 Şampiy10
Mahsun Kırmızıgül 17 yıllık pişmanlığını itiraf etti
Mahsun Kırmızıgül 17 yıllık pişmanlığını itiraf etti Yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu ayzdığı 'Prestij Meselesi' filminden sonra müzik kariyerine ağırlık veren Mahsun Kırmızıgül, Nişantaşı'nda kamerala yansıdı. Ünlü sanatçı, 17 yıllık pişmanlığına dair konuştu.
28.04.2024 Magazin
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız
Dursun Özbek'ten şampiyonluk sözleri: Bu sezonu taçlandıracağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk yarışıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.
27.04.2024 Galatasaray
Ölümsüzlük Kenti Misis Adana tarihine ışık tutuyor
Ölümsüzlük Kenti Misis Adana tarihine ışık tutuyor Roma döneminin önemli kentleri arasında yer aldığı belirtilen ve "Ölümsüzlük şehri" olarak bilinen Misis Antik Kenti, 7 bin yıllık geçmişi ile Adana tarihine ışık tutuyor.
27.04.2024 Adana
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi Kurban Bayramı bu yıl Haziran ayına denk geliyor. Tatilini yıllık izniyle birleştirmek isteyenler Kurban bayramı tatilinin hangi günler arasında idrak edileceğini sorgulamaya başladı. Peki, Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihte idrak edilecek? İşte Diyanet ile 2024 Kurban Bayramı tarihleri…
27.04.2024 Yaşam
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Ankara - Sivas hızlı trenine ilgi yoğun: 1 senede 1 milyon kişi kullandı
Ankara - Sivas hızlı trenine ilgi yoğun: 1 senede 1 milyon kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin önemli hızlı tren hatlarından biri olan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının 26 Nisan 2023’de hizmete açılmasından bu yana geçen 1 yıllık sürede 1 milyon kişinin seyahat ettiğini belirterek, hizmete alınan bu hızlı tren hatı ile Ankara ile Sivas arasındaki 12 saat olan seyahat süresini de 2 saate indirdiklerinin altını çizdi.
27.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yıllık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıllık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.