Yıllar

Yıllar

Son dakika yıllar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıllar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıllar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıllar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıllar gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.649 yıllar haberi bulunmuştur. Tüm yıllar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaynanaya Anneler Günü mesajı ve sözleri > Gelinden damadın annesine, damattan gelinin annesine anneler günü mesajları ve ölmüş kayınvalideye anneler günü sözleri
Kaynanaya Anneler Günü mesajı ve sözleri > Gelinden damadın annesine, damattan gelinin annesine anneler günü mesajları ve ölmüş kayınvalideye anneler günü sözleri Kayınvalideye Anneler Günü mesajları, bu özel günde eşinin annesine saygını göstermek, ona hürmetlerini sunmak isteyenler tarafından sorgulanıyor. İkinci annelerimiz Kayınvalidelere anneler günü mesajı ve güzel sözler göndermek isteyenler için Kaynanaya Anneler Günü mesajı, kısa, anlamlı kaynanaya anneler günü sözleri derledik. İşte Kayınvalideye Anneler Günü mesajı ve sözleri…
11.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.
10.05.2024 Gündem
İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi
İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Azem’i gizli gizli takip eden kişinin kızı Nehir olduğunun ortaya çıktığı bölüme, Cihan ve Nehir kavuşması damga vurdu. Abla kardeşin yıllar sonra yan yana geldiği o sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
10.05.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Yıllar sonra yan yana geldiler
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Yıllar sonra yan yana geldiler Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü yayınlandı. Azem'in kızını arayışının önüne kimin tarafından engel konulduğu ortaya çıktı. Reyyaz, Sırat'tan kalan her şeyin başına Cihan'ı geçirdi. Yıllar sonra abla kardeş yan yana geldi. İşte detaylar...
9.05.2024 Magazin
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10
Adana'da her sokak başında satılıyor, İbn-i Sina yıllar önce açıklamış, öyle faydaları var ki! Tam bir şifa kaynağı
Adana'da her sokak başında satılıyor, İbn-i Sina yıllar önce açıklamış, öyle faydaları var ki! Tam bir şifa kaynağı Adana’nın yöresel meyvelerinden olan dikenli incir bu yaz sezonunda da büyük ilgi görülmesi bekleniyor. Neredeyse her sokak başında kurulan tezgahlarda her gün binlerce dikenli incir satılıyor.
7.05.2024 Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız Türkiye’nin insani yardımlar konusunda, özellikle göçmenlerle ilgili alanda dünyada en büyük fedakarlığa katlanan ülkelerin başında geldiğini ifade eden Türkiye Büyük Milletler Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti!
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti! Ünlü oyuncu Furkan Andıç, katıldığı bir programda sevgilisi tarafından ihanete uğradığını açıkladı. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı adlı sinema filminde rol alan Furkan Andıç, Katarsis adlı programda Gökhan Çınar’ın konuğu oldu.
7.05.2024 Magazin
20 yıldır montum yok demişti! Acun Ilıcalı’nın yıllar sonra aldığı mont olay oldu!
20 yıldır montum yok demişti! Acun Ilıcalı’nın yıllar sonra aldığı mont olay oldu! “20 yıldır montum yoktu” diyen Acun Ilıcalı’nın giydiği 71 bin 900 liralık mont, sosyal medyada gündem oldu.
7.05.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak"
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak" Maltepe’de yaklaşık 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Alaattin Şahin bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. 50 yaşındaki sporcu Türkiye’yi Slovakya’da düzenlenen şampiyonada temsil edecek.
5.05.2024 Şampiy10
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi Üç sezondur Kanal D ekranında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de uzun yıllar unutulmayacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan Yargı’nın biletleri satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’ne ise yoğun ilgi devam ediyor.
5.05.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi Siyah-beyazlı kulüp, 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
4.05.2024 Beşiktaş
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor Brezilya'da Avai'deki görevinden ayrıldıktan sonra 1 yıldır boşta olan Alex de Souza'nın Süper Lig ekibiyle el sıkıştığı öğrenildi. 46 yaşındaki Brezilyalı futbol adamının, gelecek sezon Süper Lig ekibini çalıştıracağı belirtildi.
4.05.2024 Süper Lig
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir Dünya futbolunun patronu FIFA sürpriz bir kural değişikliğine gidiyor. Yeni karar Süper Lig maçlarını da etkileyebilir.
3.05.2024 Süper Lig
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Magazin
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor.
3.05.2024 Magazin
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıllar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıllar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.