Yıl Dönümü

Yıl Dönümü

Son dakika yıl dönümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıl dönümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıl dönümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıl Dönümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıl dönümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.121 yıl dönümü haberi bulunmuştur. Tüm yıl dönümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin 'atamalarla ilgili sayı önümüzdeki hafta netleşir.' ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Çocuklar 23 Nisan etkinlikleri ile eğlenirken ortaya renkli manzaralar çıktı.
23.04.2024 Gündem
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı!
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı! Antalya'nın Alanya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü kapsamında TCG Göksu (F-497) Fırkateyni, halkın yoğun ziyaretiyle açıldı.
23.04.2024 Vatan TV
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı!
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı! Antalya'nın Alanya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü kapsamında TCG Göksu (F-497) Fırkateyni, halkın yoğun ziyaretiyle açıldı.
23.04.2024 Gündem
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur. Sizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız kuvvetle bu cennet vatanı daha da ileri taşıma kararlılığındayız. Ruhunuz şad olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
TBMM 104 yaşında! Meclis'te 1071'den 2024'e mapping gösterisi düzenlendi
TBMM 104 yaşında! Meclis'te 1071'den 2024'e mapping gösterisi düzenlendi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi.
22.04.2024 Vatan TV
Meclis'te 23 Nisan Milli Egemenlik konseri!
Meclis'te 23 Nisan Milli Egemenlik konseri! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Vatan TV
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı vefatının 31'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'na mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'na mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.
12.04.2024 Gündem
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı Türk Polis Teşkilatının 179'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kozan Hükümet Konağında tören düzenlendi.
10.04.2024 Adana
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Vatan TV
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi Afyonkarahisar'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen CHP'li Burcu Köksal, törenle mazbatasını aldı. Mazbatadaki eksik bir imza nedeniyle tören 1 saat gecikmeli başladı.
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
25.03.2024 Gündem
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yaynlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çanakkale Zaferi, dönemin en modern ordularını dize getiren, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destan olmuştur." dedi.
18.03.2024 Gündem
Çanakkale Zaferi en yeni mesajlar 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi kısa, uzun ve duygusal mesajlar, sözler
Çanakkale Zaferi en yeni mesajlar 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi kısa, uzun ve duygusal mesajlar, sözler 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları için Türk milleti araştırmalara başladı. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü yaklaşırken, ülke genelinde anma etkinlikleri ve kutlamalar için hazırlıklar hız kazandı. İşte Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu şanlı zafer için resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve Şehitleri Anma sözleri...
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıl Dönümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıl dönümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.