Yerleşke

Yerleşke

Son dakika yerleşke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerleşke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerleşke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerleşke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerleşke gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 yerleşke haberi bulunmuştur. Tüm yerleşke haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti, PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği eylem akabinde Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.
26.12.2023 Gündem
MİT'ten sınır ötesi operasyon: 11 terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten sınır ötesi operasyon: 11 terörist etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç'te düzenlediği operasyonla PKK/KCK-PYD/YPG'li 11 teröristi etkisiz hale getirdi.
26.06.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu Beylikdüzü'nde sahte sıvı deterjan ve gıda ürünleri üretilen işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı
19.06.2023 Gündem
Deprem sonrası düşük bütçeli hızlı kurulabilen yaşam alanı üretildi
Deprem sonrası düşük bütçeli hızlı kurulabilen yaşam alanı üretildi Deprem sonrası ortaya çıkan barınma sorununa çözüm için harekete geçen Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyelerince üretilen hızlı kurulabilen yaşam üniteleri deprem bölgesine gönderilmeye başladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan EDU Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Didem Akyol, “Geliştirilen yaşama birimi mevcut konteynerlar ile kıyaslandığında daha düşük bütçe ile üretilebiliyor. Yaşam biriminin en önemli avantajı ise sökülüp takılabilir olması ve bu nedenle taşıma maliyetini düşürmesi.” diye konuştu.
5.04.2023 Gündem
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor?
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda uzman çavuş olarak görev yapanların 2022 maaşları ile 2023 yılı zam oranları araştırılan konuların başında geliyor. Uzman çavuş maaşları, memur maaşlarına yapılan zam oranına göre belirleniyor. Peki, En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Uzman çavuş maaşına zam gelecek mi? 2023’te uzman çavuş maaşı ne kadar olacak? İşte 2023 uzman çavuş maaşı zammı hesaplama!
21.12.2022 Çalışma Hayatı
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı Gaziantep ve Kilis'e yönelik peş peşe düzenlenen roketli saldırılar sonrası sınır hattında tedbirler artırıldı. Güvenlik güçleri teyakkuza geçerken, teröristlere ait mevziler ateş altına alındı.
21.11.2022 Gündem
Karum Nedir, Ne İçin Kullanılır? Tarihte İlk Karum Ne Zaman, Nerede Kurulmuştur?
Karum Nedir, Ne İçin Kullanılır? Tarihte İlk Karum Ne Zaman, Nerede Kurulmuştur? Karum, çok eski tarihlere dayanan bir sözcüktür. Asurlular döneminde görülen Karum, ticaret açısından önem arz eden bir kelime olup ticaret merkezi anlamına gelmektedir. Aynı zamanda ticaret kolonileri olarak da bilinir. Ticaret, insanlığın var olduğu günden bugüne gelişerek devam etmiştir. Tarih boyunca ticari aktivitelerin gerçekleştiği farklı yerler kurulmuştur. Bu mekanlar da zaman zaman yeni isimler almıştır. Karum da bu mekanlardan biridir.
12.11.2022 Eğitim
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda İçki ve sigara satışına yeni düzenleme geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hazırladığı yönetmelik taslağına göre; kültür, eğitim ve öğretim, spor hizmeti ve sağlık hizmeti verilen yerlerde sigara satılamamasıyla ilgili düzenleme genişletilecek.
8.11.2022 Gündem
Bakan Kurum: Her türlü maddi, manevi desteği vereceğiz
Bakan Kurum: Her türlü maddi, manevi desteği vereceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yeşil Kampüs ve Sürdürülebilirlik Protokolü İmza Töreni'nde açıklamalarda bulundu.
4.10.2022 Ekonomi
Selfie yaparken sınavı kaçırıyordu
Selfie yaparken sınavı kaçırıyordu Edirne'de, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS), girecek olan adaylar sabah erken saatlerde sınavların yapılacağı binalara gelerek giriş yaparken, bazıları da geç kalınca koşarak son anda yetişti. Sınava girecek bir kadın, arkadaşı ile selfie yaparken görevlilerin geç kalacağı uyarısıyla son anda salona girdi.
31.07.2022 Yaşam
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesişim noktası Türkiye, bugün artık yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri konumunda" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir FETÖ terör örgütünün tamamen yok edene dek mücadele edeceklerini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir. Bugüne kadar 334 bin 378 gözaltı yaptık. 101 bin tutuklama, 104 bin de adli kontrol kararı verildi. Halen cezaevlerinde 18 bin 892 tutuklu bulunmaktadır. 23 bin 927 kişi de firaridir” dedi.
15.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu tarih vererek duyurdu: Suriye’de 240 bin ev yapacağız
Bakan Soylu tarih vererek duyurdu: Suriye’de 240 bin ev yapacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib’de yapılan evlerin bu yılsonuna kadar tamamlanacağını belirterek, “Suriye’de toplamda 240 bin evi yapıp tamamlayacağız. Dönmeyi kabul ettikleri anda o evlerde yaşayacaklar. Belli bir süre yaşadıktan sonra o evler kendi evleri olacak. Biz İngiltere, Amerika, Hollanda değiliz. Biz 1960’a kadar insanları kategorize eden ve öldürmeyi kendine hak gören Belçika da değiliz. Gittiğimiz yeri sömürmek için değil ecdat yadigarını bırakmak için gideriz. Kimse endişe etmesin” dedi.
26.06.2022 Siyaset
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı Çiftçinin vahşeti yıllar sonra ortaya çıkınca ülkede şok etkisi yarattı. İngiltere'de 40 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan kadının cesedi hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir yerde bulundu. Cinayeti işlediğini kabul etmeyen koca, suçu seri katile yıkmaya çalışsa da gerçekler teker teker gün yüzüne çıkıyor.
16.06.2022 Dünya
Bakan Kurum'dan toplu konut müjdesi! Teslim tarihi belli oldu
Bakan Kurum'dan toplu konut müjdesi! Teslim tarihi belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çay Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan evlerin 2 ay sonra vatandaşlara teslim edileceğini belirterek, "Mersin tarihinin en büyük dönüşüm süreci yürütülmektedir" dedi.
20.05.2022 Siyaset
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor Rusya ile Ukrayna savaşı devam ederken, bölgede var olduğu iddia edilen gönüllü savaşçılarla ilgili dikkat çeken bir tartışma yaşanıyor. Rusya hepsini tek tek tespit etti, anında vuruyor. İngiliz resmi makamları Ukrayna topraklarında askerlerinin bulunmadığını duyurdu ama Rusya’nın hamlesi tüm gözleri, İngiliz Özel Kuvvetleri’ne çevirdi. Güvenlik uzmanları Rusya'nın bu mobil verileri kullanmasının önemli bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Yapılan son uyarıda, “Daha önce SAS ve SBT yerleşkeleri çevresinde telefonunuz teknik takibe takıldıysa Ukrayna’da risk altındasınız. Rus ordusu bunu anında tespit edebilir” ifadelerine yer verildi.
20.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan kur açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan kur açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ekonomik gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay, 'Kur dalgalanmaları Türkiye’nin kaderi olamaz, olmayacaktır.' dedi.
14.12.2021 Siyaset
ASELSAN 'Yeşil Dünya Elçisi' oldu
ASELSAN 'Yeşil Dünya Elçisi' oldu Şirket, İngiltere’de gerçekleştirilen "Uluslararası Green Apple Çevre Ödülleri"nde gümüş ödül aldı.
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi!
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi! YÖK, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yüz yüze eğitimlerin başlatılacağı 2021-2022 eğitim öğretim döneminde, üniversite kampüslerinde uygulanacak önlemlere ilişkin rehber ile eğitim ve öğretim süreçlerine dair 2 ayrı rehber hazırlandı.
3.09.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'kolları sıvadık' dedi ve duyurdu: Büyük kazanç olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'kolları sıvadık' dedi ve duyurdu: Büyük kazanç olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıtay Yeni Hizmet Binası ve 2021-2022 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ankara'ya şanına ve tarihine yakışır bir adliye binası kazandırmakta kararlıyız. Proje çalışmaları bitmek üzere, inşallah yıl bitmeden temeli atılacak." müjdesini paylaştı. Yeni bir yargı paketi konusuna da değinen Erdoğan, "Kolları sıvadık. Arkadaşlarımız en kısa zamanda bu yeni paketi Meclisin gündemine getirecekler." dedi.
1.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın televizyon programındaki saatte '09.05' detayı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın televizyon programındaki saatte '09.05' detayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen televizyon programında arkasında bulunan ve 09.05'te durmuş şekilde görünen antika saatin Atatürk'ün vefat zamanını simgelediği öğrenildi.
2.06.2021 Siyaset
2021 YKS kılavuzunda değişiklik! YÖK açıkladı!
2021 YKS kılavuzunda değişiklik! YÖK açıkladı! 2021 YKS kılavuzu ile ilgili flaş değişiklik... YÖK YKS kılavuzu ile ilgili yazı gönderdi. YÖK harekete geçti ve değişiklik yapılması gereken koşulları tek tek açıkladı. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), YKS kılavuzunda aranılan koşullarla ilgili bir takım yeni kararlar aldı. YÖK tarafından 'İvedi' koduyla gönderilen 2021 YKS kılavuzu koşul değişiklikleri konulu yazıda, "YKS kılavuzunda aynı isimli programlarda farklı koşulların arandığını ve bazı koşulların eğitim hakkını engellemeyecek türden anlaşılması üzerine bir takım yeni kararlar aldı." ifadelerine yer verildi. Buna göre, atamalarda bile yer almayan koşulların başvuruda istenemeyeceğini, kişilerin eğitim hakkının engellenemeyeceği ve şartların YKS kılavuzunda yer almaması gerektiğine karar veren YÖK, kılavuzda yer alan sağlık programları, denizcilik programları, özel güvenlik ve koruma görevlisi programları ile sivil havacılık ve burs koşullarında istenen şartların düzenlenmesi gerektiğini belirtti.
20.02.2021 Eğitim
Terör örgütü PKK'ya destek veren 17 iş adamı deşifre oldu! 20 yıllık arşiv ele geçirildi...
Terör örgütü PKK'ya destek veren 17 iş adamı deşifre oldu! 20 yıllık arşiv ele geçirildi... Gelen son dakika haberine göre, Diyarbakır’ın Lice İlçesinde 3 Ekim’de düzenlenen hava harekâtında üç korumasıyla öldürülen PKK’nın sözde Amed Eyaleti Özel Güç sorumlusu Doktor Amara kod adlı Müzeyyen Aydınlı’nın üzerinde ve barındığı sığınakta terör örgütü PKK’nın 20 yıllık arşivi ele geçirildi. Dijital ortamda muhafaza edilen ve şifreleri istihbarat birimlerince kırılan arşivden kamu kurum ve kuruluşlarına ait yerleşke krokileri, bölgede görev alan üst düzey bürokratlar, terör örgütüne lojistik ve eleman temini sağlayan işbirlikçilerin tek tek isimleri çıktı. Arşivdeki 40 kişi düzenlene son dakika operasyonuyla yakalandı!
2.12.2020 Gündem
Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor
Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün yapılacak törenle hizmete açılacak.
26.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT'in yeni hizmet binası açılış törenine katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT'in yeni hizmet binası açılış törenine katılacak Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle bugün açılıyor.
26.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yerleşke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerleşke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.