Yerebatan Sarnıcı

Yerebatan Sarnıcı

Son dakika Yerebatan Sarnıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yerebatan Sarnıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yerebatan Sarnıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerebatan Sarnıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerebatan sarnıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 yerebatan sarnıcı haberi bulunmuştur. Tüm yerebatan sarnıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu Bayramda müzeler açık mı, , 9-12 Nisan’da müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin açık olup olmadığı, bunun dışında müzelerin ücretsiz olup olmadığı bayram tatilin müze gezmelerine ayıracaklar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Bayram tatilinin 10 güne uzatılmasıyla beraber vatandaşlar müzeler için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, bayramda müzeler de tatil mi, müzeler bayramda ücretli mi ücretsiz mi?
11.04.2024 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz
Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak yerli ziyaretçiler bugünden itibaren 100 gün boyunca Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi'ni sabah 11.00'e kadar ücretsiz ziyaret edebilecekler.
2.10.2023 Kültür Sanat
Yerebatan Sarnıcı’nda 'derinden gelen sesler'
Yerebatan Sarnıcı’nda 'derinden gelen sesler' İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlandıktan sonra ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Yerebatan Sarnıcı’nda, “Derinden Gelen Sesler: Handel’den Tanbûri Mustafa Çavuş’a” etkinliği 14 Nisan’da başlıyor.
12.04.2023 Kültür Sanat
Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı?
Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı? 29 Ekim 2022 Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı kutlanıyor. Cumhuriyet Bayramı tatili 28 Ekim Cuma saat 13.00’te başlıyor, 29 Ekim Cumartesi 00.00’da sona erecek. 1 buçuk günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar “Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı?” sorularına yanıt aranıyor.
27.10.2022 Gündem
Ekrem İmamoğlu Esenyurt'ta kütüphane açılışına katıldı
Ekrem İmamoğlu Esenyurt'ta kütüphane açılışına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Esenyurt Kıraç Şehitler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, "Gülten Akın Kütüphanesi"nin resmi açılışını gerçekleştirdi.
5.08.2022 Gündem
Restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı törenle açıldı
Restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı törenle açıldı İBB tarafından restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı yapılan törenle açıldı. Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul'un sırtında bir hançer var. O hançeri çıkarmak için büyük bir fedakarlıkla, özveriyle çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız var." dedi.
22.07.2022 Kültür Sanat
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar?
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Uzun süredir restorasyon çalışması yürütülen Yerebatan Sarnıcı’nda sona gelindi. Bir süredir ziyarete kapalı olan Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Türkiye’nin UNESCO’daki en iyi eseri seçilen Yerebatan Sarnıcı açılıyor. Peki, Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Yerebatan Sarnıcı nerede? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, şehirler arasında "iyi niyet protokülü" imzaladı.
19.03.2021 Gündem
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili flaş plan! Gizli depo...
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili flaş plan! Gizli depo... Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, büyük bir İstanbul depreminde hasar görecek müzelerdeki tarihi hazinelerin işgal döneminde olduğu gibi gizli depolara taşınacağını açıkladı.
22.12.2020 Gündem
Yerebatan Sarnıcı'nda korkutan tespit: Bir saniye bile bekleyecek zamanımız yok
Yerebatan Sarnıcı'nda korkutan tespit: Bir saniye bile bekleyecek zamanımız yok Yerebatan Sarnıcı'nın restorasyonu sırasında sütun başlarında gergi boşlukları belirlenirken çökme riski tespit edildi. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel, "Bizim şu an itibarıyla bir saniye bile bekleyecek zamanımız yok" dedi.
10.12.2020 Gündem
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler Türkiye’de en çok özel müzenin bulunduğu İstanbul, yaklaşık 60’ın üzerindeki müze ile ziyaretçilerini karşılıyor. Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirmek isteyenler internette sıklıkla şehrin simge yerleri ve müzeleri ile ilgili aramalar gerçekleştiriyor. Peki, Bayramda müzeler açık mı? İstanbul'da gezilebilecek müzeler...
31.07.2020 Gündem
İstanbullulara güzel haber! Ücretsiz olacak
İstanbullulara güzel haber! Ücretsiz olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB'ye bağlı tüm toplu taşıma araçları bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek. Bayramın ilk 3 günü İSPARK'a ait tüm yol üstü otoparklar ücretsiz olacak. Kent genelinde tam kapasiteyle su verilecek.
31.05.2019 Gündem
Toldo: Kariyerimdeki tek golü bana Emre attırdı
Toldo: Kariyerimdeki tek golü bana Emre attırdı Eski İtalya milli takımı kalecisi Francesco Toldo ile Inter'den takım arkadaşı Emre Belözoğlu tam 14 yıl sonra ilk kez İstanbul'da bir araya geldi.
16.04.2019 Süper Lig
İstanbul çocuk filmi ile anlatılacak
İstanbul çocuk filmi ile anlatılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür A.Ş. ve Neher Prodüksiyon ortak yapımı "İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi" adlı çocuk filminin galası yapıldı.
4.10.2018 Kültür Sanat
Bu kez de İstanbul’da
Bu kez de İstanbul’da Hollywood yıldızı Megan Fox, geçen hafta Troia Savaşı’nı anlatan bir belgesel çekimi için Çanakkale’ye gelmişti. Fox, yapımın devamı için önceki gün de Yerebatan Sarnıcı’ndaydı
7.07.2018 Magazin
Otel gibi hosteller
Otel gibi hosteller Seyahat tutkunları için dünyanın her köşesinde ekonomik konaklama imkanı sunan hostellerin en iyileri seçildi. Otel konforu sunan hostellerden biri de Sultanahmet’te.
2.03.2018 Arşiv
Türkiye’nin en lezzetli müzesi
Türkiye’nin en lezzetli müzesi Tonlarca çikolatadan yapılan, Osman Hamdi Bey’den Eyfel Kulesi’ne 100’den fazla sembolik objenin yer aldığı bir müze... Pelit Çikolata Müzesi Türkiye’de alanında bir ilke imza atıyor.
7.12.2017 Arşiv
Okullar ne zaman açılacak? MEB 2017 2018 takvimini açıkladı!
Okullar ne zaman açılacak? MEB 2017 2018 takvimini açıkladı! Okullar ne zaman açılacak sorusu öğrenciler ve tatil planı yapmak isteyen veliler tarafından oldukça merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı takvimini açıkladı. İşte Okullar ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Yerebatan Sarnıcı tarihinde ilk kez
Yerebatan Sarnıcı tarihinde ilk kez İSTANBUL Sultanahmet'teki tarihi Yerebatan Sarnıcı, yaklaşık 1500 yıllık tarihinde ilk kez kapsamlı bir restorasyona girdi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'a 'Cehennem'den turist gelecek!
İstanbul'a 'Cehennem'den turist gelecek! Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği, bazı sahneleri İstanbul’da çekilen “Cehennem” bugün gösterime girdi. Filmin, İstanbul’a olan ilgiyi artıracağı tahmin ediliyor.
14.10.2016 Magazin
İstanbul fragmanda
İstanbul fragmanda ABD’li yazar Dan Brown’un aynı adı taşıyan eserinden Inferno’nun (Cehennem) yeni fragmanı yayınlandı...
12.08.2016 Magazin
İstanbul Boğazı'nda rekor atlayış!
İstanbul Boğazı'nda rekor atlayış! Alman motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı'nda ilginç bir rekora imza attı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Medusa gelen hırsızları korkutur
Medusa gelen hırsızları korkutur Yerebatan Sarnıcı‘nda bulunan ve gelenleri ürkütmeyi başaran “medusa”, Yunan mitolojisinde yeraltı dünyasının dişi canavarı olan üç Gorgona’dan biri.
16.04.2016 Arşiv
Canlı bomba, 6 nokta ve kiliselerde keşif yapmış
Canlı bomba, 6 nokta ve kiliselerde keşif yapmış Sultanahmet bombacısına ait kırık tabletin hafıza kartında, keşif sırasında çektiği fotoğraflara ulaşıldı
29.09.2021 Gündem
Oyun sayesinde intihardan vazgeçenler oldu!
Oyun sayesinde intihardan vazgeçenler oldu! Dünyanın en popüler oyunu Operadaki Hayalet İstanbul’a geldi...
11.04.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Yerebatan Sarnıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerebatan sarnıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.