Yer

Yer

Son dakika yer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yer gelişmeleri de dahil olmak üzere 261.471 yer haberi bulunmuştur. Tüm yer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek Milli Eğitim Bakanlığı, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle yer değiştiren öğretmenlere önceki görev yerlerine dönüş hakkı tanıyacak.
29.04.2024 Gündem
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu!
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu! Konya'nın Çumra ilçesinde 3 farklı bölgede, Çarşamba Çayı’nın tabanında irili ufaklı 10’un üzerinde obruk ve yer yarıkları oluştu. Bölgede inceleme başlatan Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, Apa Barajı’ndan ovaya aktarılan 54 metreküplük su çıkışını 15 metreküpe indirerek, obruk oluşan bölgelere verilen suyu başka bir kanala aktarıldığını söyledi.
29.04.2024 Gündem
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldı
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uçak bileşenlerinin yerli üretimi için Türk Hava Yolları, Airbus ve Rolls-Royce firmalarının gerçekleştirdiği iş birliği protokolünün imza törenine katıldı. Sivil havacılık sektörünün; özellikle son yıllarda gerçekleştirilen yatırım ve projelerle kalite odaklı hizmet anlayışını tüm dünya ile buluşturduğunu belirten Bakan Kacır, “Havacılık sanayimizi, ana ve alt yükleniciler, KOBİ’ler, araştırma kuruluşları ve üniversitelerle Türkiye’nin yüksek teknolojide öncü sektörü hâline getiriyoruz.” dedi.
29.04.2024 Ekonomi
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması!
Adalet Bakan Tunç'tan 'yeni anayasa' açıklaması! Türkiye Adalet Akademisi tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Hakim Savcı Adayları Mezuniyet ve Yeni Eğitim Dönemi Açılış Töreni'nde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır" dedi
29.04.2024 Gündem
Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler
Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler İBN Haldun Üniversitesi Ramazan Bülbül Misafirhanesi temel atma töreni Başakşehir'de yapıldı. Törende konuşma yapan İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, "Burada konaklayacak araştırmacılarımız, hocalarımız hem Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler hem de sosyal bilimlere büyük katkılar yapacaklar" dedi.
29.04.2024 Gündem
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor! Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refiye Şenesen, “Türk Kültüründe Dede Korkut Kitabı” adlı konferansında Dede Korkut hikayelerindeki kadının konum ve önemine değindi.
29.04.2024 Adana
Kızıl Goncalar dizisi hangi ilçede çekiliyor? NOW TV Kızıl Goncalar nerede, hangi ilde çekiliyor?
Kızıl Goncalar dizisi hangi ilçede çekiliyor? NOW TV Kızıl Goncalar nerede, hangi ilde çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi hangi ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şu sıralar tüm sosyal medyayı etkisi altına alan Now TV dizisi Kızıl Goncalar daha önce Fatih ilçesinde çekilmekteydi. Ancak alınan karar gereği çekim yerleri yer değiştirdi. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolünde olduğu Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?
29.04.2024 Magazin
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi TikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Yargı yine zirvede! Ilgaz, yolun sonuna mı geldi?
Yargı yine zirvede! Ilgaz, yolun sonuna mı geldi? Kanal D’nin, Emmy ödüllü dizisi Yargı’da büyük final öncesi nefesler tutuldu. Dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü iki kategoride zirvede yer alırken; sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi. Kullanıcılardan binlerce mesaj alan dizi, #Yargı etiketi ile TT listesinin zirvesinde yer aldı.
29.04.2024 Magazin
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
İzzet Yıldızhan sosyal medyadan hakareti affetmedi! Cezası belli oldu
İzzet Yıldızhan sosyal medyadan hakareti affetmedi! Cezası belli oldu İzzet Yıldızhan’a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Gürhan Soğukpınar (45) para cezasına çarptırıldı.
29.04.2024 Magazin
15 bin TL'ye kiralık IBAN! Bakanlık harekete geçti, inceleme başlatıldı
15 bin TL'ye kiralık IBAN! Bakanlık harekete geçti, inceleme başlatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı tüm işletmelerin hesaplarına IBAN yoluyla gelen transferleri incelemeye başladı. Ödemeyi banka hesabından alıp fiş vermeyen işletmelere her bir fiş için 3.400 TL, fatura vermeyen işletmelere ise belgede yer alması gereken tutarın yüzde 10'u oranında özel usulsüzlük cezası kesilecek.
29.04.2024 Ekonomi
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Bilindiği üzere geçen hafta Kırmızı takımda yer alan Merve, Mavi takımın kadrosuna geçmişti. Bu değişiklikle dengeler değişmiş oldu. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
29.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'de sakatlık depremi
Fenerbahçe'de sakatlık depremi Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynadığı derbide sakatlanarak oyuna devam edemeyen Milli yıldız İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu. İşte detaylar...
28.04.2024 Şampiy10
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'milliyet farkı' ücretine ilişkin açıklama
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'milliyet farkı' ücretine ilişkin açıklama Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da bir otel tarafından alınan "Milliyet Farkı" ücretine ilişkin gerekli denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuata göre cezai işlem uygulanacağını duyurdu.
28.04.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi... Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024 Magazin
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları Yunanistan'ı harekete geçirdi. Yunanistan'ın Türkiye'nin askeri takviyesine "mantıklı bir tepki" vermesi gerektiğini söyleyen Savunma Bakanı Nikos Dendias, 2 milyar Euro'luk adımı açıkladı.
28.04.2024 Gündem
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor Adana, zengin bitki örtüsü ve verilen desteklerle bal üretiminde üst sıralardaki yerini koruyor. Kentte yaklaşık 2 bin 470 arıcının 495 bin kovanda bal üretimi yapılmasıyla geçen yıl 12 bin 280 ton bal üretildi. Adana bölgesindeki arıcılar yılın ilk balını da peteklerden sağmaya başladı.
28.04.2024 Adana
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak Gökyüzü oldukça hareketli. Mars'ın Koç burcuna geçmesiyle 12 burcun da hayatı değişecek. Peki bu süreçte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunun hayatı nasıl değişecek? Para kimlere akacak? Seyahat etmekten başı dönecek burç şaşırttı. Kimileri ise neye elini atsa başarılı olacak. Yeni işlere başlamak için en uygun zaman olacak.
28.04.2024 Astroloji
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi!
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi! Seçim dönemi yaklaşırken Galatasaray’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, çalışmalara başladı.
28.04.2024 Şampiy10
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Derbi öncesi Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz karar! Dzeko ilk kez yedek...
Derbi öncesi Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz karar! Dzeko ilk kez yedek... Süper Lig'in 34. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Edin Dzeko'ya ilk 11'de yer vermedi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.