Yeniden Yapılanma

Yeniden Yapılanma

Son dakika yeniden yapılanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeniden yapılanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeniden yapılanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniden Yapılanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniden yapılanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.271 yeniden yapılanma haberi bulunmuştur. Tüm yeniden yapılanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti OECD, Türkiye için 2024 yılında büyüme beklentisini yüzde 2,9'dan yüzde 3,4'e yükseltti.
2.05.2024 Ekonomi
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic’e, Ajax’ta forma giyerken Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da saldıran ve soygun girişiminde bulunan iki kişiden Muhammed F., 12 ay hapis cezasına çarptırıldı. Muhammed F.'nin suç ortağı Muhammed El K. da geçen yıl Şubat ayında kamusal şiddet suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
3.01.2024 Fenerbahçe
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
Fidan ve Lavrov'dan tahıl koridoru mesajı
Fidan ve Lavrov'dan tahıl koridoru mesajı Rusya'nın başkenti Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya gelen Hakan Fidan kritik görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında konuştu.
31.08.2023 Gündem
Deprem bölgesi için kredi kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Deprem bölgesi için kredi kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında afet bölgesi ilan edilen yerlerde esnaf ve sanatkarlara Halkbank tarafından kullandırılan kredilerin ödemeleri faizsiz 6 ay daha ertelenmesine yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu’nda, ‘Ek Bütçe’ Teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu’nda, ‘Ek Bütçe’ Teklifi kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, 'Ek Bütçe' teklifi kabul edildi. Bütçeye 1 trilyon 119.5 milyar TL eklenmesi öngörülüyor.
14.07.2023 Ekonomi
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl rakibimiz CHP genel başkanı değil rehavettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl rakibimiz CHP genel başkanı değil rehavettir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Gaziantep’te önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta Cumhur İttifakına verdiğiniz destek için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanlığında da bu sefer herhalde yüzde 60 değil de mi, yüzde 70'e hazır mıyız? Türkiye genelinde 27 milyonu aşkın oyla sistem gereği ikinci tura kaldı. Sizlerden tek bir fire vermeden sandığa gitmenizi bekliyorum. Bizim asıl rakibimiz CHP genel başkanı değil rehavettir. Ben bu muhteşem katılımda zafer sarhoşlu görmüyorum, azim görüyorum." dedi.
21.05.2023 Gündem
Montella teklif aldığı takımı açıkladı! Fenerbahçe dediler ama...
Montella teklif aldığı takımı açıkladı! Fenerbahçe dediler ama... Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan İtalyan teknik adam Montella, Yunan devi Olympiakos'tan teklif aldığını açıkladı.
16.05.2023 Adana DemirSpor
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör!
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör! Anadolu Efes'te Ergin Ataman dönemi sona eriyor. Lacivert-beyazlılarla iki EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, Panathinaikos ile iki yıllığına anlaşma sağladı. Ergin Ataman'ın ayrılığı sonrası Anadolu Efes'te yeni başantrenör netlik kazanmaya başladı.
31.10.2023 Basketbol
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular Japon, Türk ve Polonyalı gönüllülerden oluşan ekip, toplu alanlarda depremzedelerin mahremiyetini sağlamak ve sahra hastanelerinde doktorların daha sağlıklı bir muayene yapabilmesi için Japonya’da uygulanan ‘karton bölme sistemi’ kurdu.
26.03.2023 Gündem
DSÖ’nün olağanüstü gündemi; Türkiye
DSÖ’nün olağanüstü gündemi; Türkiye Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı ve Ulusal Ağ Koordinatörleri, “Türkiye’de Yaşanan Deprem ve Mevcut Durum” konusuyla olağanüstü toplandı. Online toplantıda konuşan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bölgede hayat normale dönene kadar her türlü ayni ve nakdi desteğe açık olduklarını vurguladı.
24.03.2023 Gündem
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı İzmir merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen 'Gazi Turgut Arslan' operasyonunda, örgüte finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri belirlenen 47 şüpheli gözaltına alındı.
18.03.2023 Gündem
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriyeli mevkidaşı Beşar Esad’ın bugün gerçekleştireceği görüşmede, Suriye-Türkiye ilişkilerinin ele alınacak konulardan biri olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Dünya
Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracak
Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracak Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracağını açıkladı.
15.03.2023 Bilim ve Teknoloji
2 yıl geri ödemesiz, düşük faizli kredi! Riskli bölgelerde yaşayanlar dikkat
2 yıl geri ödemesiz, düşük faizli kredi! Riskli bölgelerde yaşayanlar dikkat Depremden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Doç. Dr. Serpil Kahraman, deprem bölgelerinin yanı sıra riskli bölgelerdeki vatandaşların da yararlanabileceği 'Bina Güçlendirme Kredisi'ni hatırlatarak, düşük faiz oranıyla 2 sene geri ödemesiz ve 10 yıla kadar vadelerle alınabileceğine dikkat çekti. Öte yandan banka bazında değişmekle birlikte 6 aya varan vadelerde geri ödemesiz kredi paketleri oluşturuldu.
21.02.2023 Ekonomi
Güney Kore Devlet Başkanı Yoon'dan hükümete talimat: Türkiye'ye deprem desteği için tüm kaynakları seferber edin
Güney Kore Devlet Başkanı Yoon'dan hükümete talimat: Türkiye'ye deprem desteği için tüm kaynakları seferber edin Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol hükümete Türkiye'ye mümkün olan en fazla deprem desteğinin sağlanması için mevcut tüm kaynakları seferber etme talimatı verdi.
13.02.2023 Dünya
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı  Adana merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 75 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
21.11.2022 Gündem
Fenerbahçe'den ayrıldı değerine değer kattı! En iyi 10 stoper arasında...
Fenerbahçe'den ayrıldı değerine değer kattı! En iyi 10 stoper arasında... Fenerbahçe'ye 18 milyon euro kazandırıp Napoli'ye transfer olan ve Serie A'da oynadığı futbolla resmen ayakta alkışlanan Kim Min Jae four-four-two'ya göre dünyanın en iyi 10 stoperi arasında yer aldı.
1.11.2022 Fenerbahçe
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti? Credit Suisse’in 5 yıllık CDS’lerinin cuma günü 10 yılın en yüksek seviyesine tırmandı.  Financial Times’ın haberine göre, bankanın yöneticileri hafta sonu büyük müşterilerine, sözleşme taraflarına ve yatırımcılara likidite ve sermaye pozisyonlarına dair güven vermeye çalıştı. Financial Times’ın haberinin ardından, Credit Suisse’in hisseleri Avrupa’nın sabah seansında yaklaşık yüzde 10 düştü. Söz konusu gelişmenin ardından “Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.10.2022 Ekonomi
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, Ermenistan'ın yapıcı bir şekilde karşılık vereceğini ve müzakerelere gerçekten dahil olacağını umuyoruz
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, Ermenistan'ın yapıcı bir şekilde karşılık vereceğini ve müzakerelere gerçekten dahil olacağını umuyoruz Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, “Ermenistan'ın yapıcı ve samimi bir şekilde müzakerelere katılmasını umuyoruz” dedi.
24.09.2022 Dünya
Mihail Gorbaçov kimdir? SSCB'nin son lideri Mihail Sergeyeviç Gorbaçov hayatını kaybetti!
Mihail Gorbaçov kimdir? SSCB'nin son lideri Mihail Sergeyeviç Gorbaçov hayatını kaybetti! Dünya siyasetine yön veren devlet adamlarından Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin (SSCB) son lideri Mihail Gorbaçov 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gorbaçov, Soğuk Savaş'ın sona ermesindeki rolü nedeniyle Nobel Barış Ödülü'ne layık görülmüştü. Peki, Mihail Sergeyeviç Gorbaçov neden öldü? Mihail Gorbaçov kimdir, kaç yaşında? İşte Mihail Gorbaçov biyografisi!
31.08.2022 Dünya
Türkiye ve Ukrayna arasında Altyapı İyileştirmeye İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı
Türkiye ve Ukrayna arasında Altyapı İyileştirmeye İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı Türkiye ve Ukrayna arasında, Ukrayna'nın savaş sonrası yeniden inşası için Altyapı İyileştirmeye İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı.
18.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika kararları açıkladı. Enflasyonla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, "Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle, bu istismarcıların kötü niyetlerini ellerinde patlatmakta kararlıyız. Fiyatlarda durulma eğilimi başlamıştır." dedi. Erdoğan ayrıca, ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlara da müjde verdi.
1.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeniden Yapılanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniden yapılanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.