Yeniçağa

Yeniçağa

Son dakika yeniçağa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeniçağa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeniçağa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniçağa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniçağa gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 yeniçağa haberi bulunmuştur. Tüm yeniçağa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Jandarma Uzman Çavuş Musab Hacıömer Elmas için başsağlığı diledi.
16.12.2023 Gündem
Bolu canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bolu Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bolu hangi parti kazandı?
Bolu canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bolu Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bolu hangi parti kazandı? Bolu seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanacak. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak açılan sandık sayısı, partilen oy oranları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları canlı olarak yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldıkları oy sayıları Bolu seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanacak. Oy verme işleminin bitmesi ve seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte Bolu ilçe seçim sonuçları da açıklanacak. Peki Bolu hangi parti kazandı? Bolu canlı açılan sandık sayısı ve parti oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Kolonicilik Nedir? Tarihte Kolonicilik Faaliyetleri Nelerdir, Nasıl Başlamıştır?
Kolonicilik Nedir? Tarihte Kolonicilik Faaliyetleri Nelerdir, Nasıl Başlamıştır? Kolonicilik, bir devletin başka devlet ya da toplumları ekonomik ve siyasal olarak egemenliği altına alması demektir. Kolonicilik kolonyalizm, sömürgecilik veya müstemlekecilik olarak da bilinir.
15.11.2022 Eğitim
Müftü Ahmet Dilek kimdir? Şırnak müftüsü Ahmet Dilek nereli, nerelerde görev aldı?
Müftü Ahmet Dilek kimdir? Şırnak müftüsü Ahmet Dilek nereli, nerelerde görev aldı? Bartın, Van, Gümüşhane, Ankara, Adana, Adıyaman, Şırnak, Mersin, Kırklareli ve Kars illerinin müftüleri değişti. Müftüler kararnamesine göre Şırnak İl Müftülüğüne Ahmet Dilek atandı. Peki, müftü Ahmet Dilek kimdir?
7.06.2022 Gündem
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Bolu'da cip ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 yaralı
Bolu'da cip ile hafif ticari araç çarpıştı: 4 yaralı Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde, cip ile hafif ticari aracın kavşakta çarpıştığı kazada, 4 kişi yaralandı.
7.04.2022 Yaşam
Evde sağlık raporu uygulaması ülke genelinde yaygınlaşıyor
Evde sağlık raporu uygulaması ülke genelinde yaygınlaşıyor Sağlık Bakanlığı'nca yatağa bağımlı hastaların sağlık kurulu raporlarının evlerinde görüntülü görüşme ile düzenlenmesine imkan sağlayan uygulama, ülke genelinde yaygınlaştırılıyor. 
11.03.2022 Gündem
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu Karayolları Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yol durumuna yeni ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 12 noktada ulaşımın durduğu belirtildi. Öte yandan Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu ve İstanbul - Ankara Otoyolu her iki yönde kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
19.01.2022 Gündem
Lastik değiştirirken kamyonet çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Lastik değiştirirken kamyonet çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Bolu'da TEM Otoyolu'nda hafif ticari aracın patlayan lastiğini değiştiren 2 kişiye arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
26.09.2021 Gündem
Patlayan lastiği değiştirmek isterken feci şekilde can verdi!
Patlayan lastiği değiştirmek isterken feci şekilde can verdi! Anadolu Otoyolu'nun Yeniçağa kesiminde aracının patlayan lastiğini değiştirmek isteyen sürücü kamyonetin çarpması sonucu öldü, 2 kişi yaralandı.
25.09.2021 Yaşam
Bolu'da feci kaza! Araç takla atarak devrildi, çok sayıda yaralı var
Bolu'da feci kaza! Araç takla atarak devrildi, çok sayıda yaralı var Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.
26.07.2021 Gündem
Kuzeninin düğününe giden imamdan kahreden haber!
Kuzeninin düğününe giden imamdan kahreden haber! Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde, kontrolden çıkarak TEM yolunda şarampole devrilen cipin sürücüsü Muhammed Saim Keskintepe (26), hayatını kaybetti. Keskintepe'nin İstanbul'da imam olduğu ve Gerede ilçesindeki kuzeninin düğününe gittiği öğrenildi.
2.07.2021 Yaşam
Uydu görüntüsünde ortaya çıktı! Türkiye üzerinde bulut olmayınca...
Uydu görüntüsünde ortaya çıktı! Türkiye üzerinde bulut olmayınca... Meteoroloji uzmanı Melik Ahmet Taştan’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı uydu görüntüsü dikkat çekti. Bugün Türkiye üzerinde bulut olmaması nedeniyle kar örtüsü uydu görüntülerine de çok net yansıdı.
21.02.2021 Gündem
Jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahaları ihale edilecek
Jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahaları ihale edilecek Bolu'da jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ile kum-çakıl işletme ruhsat sahaları ihaleye çıkarıldı.
1.02.2021 Gündem
Meteoroloji'den Türkiye geneline kritik uyarı!
Meteoroloji'den Türkiye geneline kritik uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika hava durumu raporuna göre Artvin çevreleri hariç yurt geneli yağışlı geçecek. Meteoroloji çok sayıda kentimize sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunurken, kıyım kesimler ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji Ankara'nın kuzeyi ve birçok bölge için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. İzmir, Aydın, Çanakkale çevrelerine kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapılırken, Antalya’nın doğusu ve Mersin il genelinde çok kuvvetli yağışlar bekleniyor.
30.01.2021 Yaşam
Paramparça oldu! Karı-kocayı ayıran korkunç kaza
Paramparça oldu! Karı-kocayı ayıran korkunç kaza Bolu'da, TEM yolunda otomobilin arkadan çarptığı hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa E. (77) hayatını kaybetti, Emine E. ise yaralandı. Takla atan otomobilin sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.
27.12.2020 Yaşam
Danıştay Başkanlığı'na Zeki Yiğit seçildi
Danıştay Başkanlığı'na Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na, görev süresi dolan Zerrin Güngör'ün yerine 8. Daire Üyesi Zeki Yiğit seçildi.
7.05.2020 Gündem
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
Kar yağışı tüm yurdu esir aldı! Kritik uyarı
Kar yağışı tüm yurdu esir aldı! Kritik uyarı Karadeniz ve Doğu Anadolu'yu etkisi altına alan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşatıyor... Öte yandan Meteoroloji, yağış, buzlanma ve don uyarısında bulundu.
23.01.2020 Yaşam
Balık tutmak için gittiği gölete giren kişi boğuldu
Balık tutmak için gittiği gölete giren kişi boğuldu Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde, balık tutmaya gittikleri gölete giren Rafet Turgut (38), boğuldu. Turgut'un cesedi ekiplerin 3 saatlik arama çalışması sonucu bulundu. Turgut'un babası Memiş Turgut ise arama çalışmalarını göl kenarındaki bir taşa oturarak izledi.
7.08.2019 Yaşam
Bolu Dağı geçişi TIR ve kamyonlara kapatıldı
Bolu Dağı geçişi TIR ve kamyonlara kapatıldı Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu geçişi yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle TIR ve kamyonların geçişine kapatıldı.
6.01.2019 Yaşam
Buldukları gibi bakanlığa haber verdiler!
Buldukları gibi bakanlığa haber verdiler! Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde belediyenin su temin etmek için yaptığı sondaj çalışmasında açılan kuyuda, gaz bulunduğu bildirildi.
29.12.2018 Gündem
MHP 12 ilde belediye başkan adayını açıkladı!
MHP 12 ilde belediye başkan adayını açıkladı! Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 12'si il olmak üzere 152 belediye başkan adayını daha açıkladı.
9.12.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeniçağa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniçağa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.