Yeni Türkü

Yeni Türkü

Son dakika Yeni Türkü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni Türkü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni Türkü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Türkü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni türkü gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 yeni türkü haberi bulunmuştur. Tüm yeni türkü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama Eskişehir Valiliği’nin, kentte 15 günlük süreyle alınan etkinlik yasağı kararına müzik festivali yapmayı planlayan organizasyon şirketinin yaptığı itiraz üzerine mahkemeye verdiği yazılı savunmada, Bursa'daki terör saldırısının örnek gösterilip, Anadolu Fest'in güvenlik riski taşıdığının belirtildiği ifade edildi.
12.05.2022 Gündem
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar Babalar Günü heyecanı devam ediliyor. 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk gelecek Babalar Günü’nde çocuklar babalarına anlamlı sürprizler yapılacak ve onlara hediyeler verecek. Babalar Günü arifesinde hediyeler, şiirler, mesajlar sorgulanırken Babalar Günü’ne özel şarkılar da aranıyor. Biz de Babalar Günü için şarkı paylaşmak isteyenler için Babalar Günü şarkılarını derledik!
19.06.2021 Gündem
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor!
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor! Ankara’nın en büyük konser, etkinlik ve eğlence mekânı olma özelliğine sahip Milyon Performance Hall popüler sanatçıları sizler için sahnelerinde ağırlıyor.
15.01.2020 Kültür Sanat
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Yeni Türkü'den 40. yıl konseri!
Yeni Türkü'den 40. yıl konseri! Vadi Açıkhava, 29 Eylül Pazar akşamı uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir geceye ev sahipliği yaptı. Müziğimizin en uzun soluklu gruplarından Yeni Türkü, bol konuklu ve sürprizli 40. Yıl konseri ile İstanbul seyircisini 40 yıla yayılan bir yolculuğa çıkardı.
30.09.2019 Kültür Sanat
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak.
23.09.2019 Kültür Sanat
Akdeniz'de caz rüzgarı
Akdeniz'de caz rüzgarı Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de bu yıl ilk kez gerçekleşecek.
2.08.2019 Kültür Sanat
Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de!
Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de! Kaş Caz Festivali, 6 - 7 - 8 Eylül’de bu yıl ilk kez gerçekleşecek.
23.07.2019 Kültür Sanat
Kaş Caz Festivali'nin programı belli oldu
Kaş Caz Festivali'nin programı belli oldu Kaş Caz Festivali, 6-7-8 Eylül’de Setur Marina ev sahipliğinde gerçekleşecek festivalin müzik programını açıkladı.
26.06.2019 Kültür Sanat
Kahve eşliğinde 24 konser
Kahve eşliğinde 24 konser Dünyaca bilinen etkinlik İstanbul Coffee Festival, bu yıl 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park‘ta düzenleniyor. Onbinlerce kahveseveri ağırlamaya hazırlanan festivalin Coffee & More alanında ziyaretçiler, müzik festivallerini aratmayan bir atmosferde 24 canlı müzik performansına katılabilecek.
18.09.2018 Kültür Sanat
Sonbaharda festival coşkusu
Sonbaharda festival coşkusu Milyon Fest Bu hafta sonu Kilyos’taki Milyon Beach’te düzenlenecek Milyon Fest, ‘Yüzdeyüz müzik ve eğlence’ sloganı ile müzikseverlerle buluşuyor, gece geç saatlere kadar DJ setlerinin de eşlik edeceği festivalde bugün Athena, Selda Bağcan, Özge Fışkın, Fatma Turgut ve Baba Zula sahne alacak...
14.09.2018 Arşiv
Yağmur, çamur  engel olmadı
Yağmur, çamur engel olmadı Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği Türkiye’nin üç şehirde eş zamanlı gerçekleşecek ilk festivali City Fest, önceki gün başladı.
12.05.2018 Magazin
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler Bu hafta sonu evde oturmayın. Memleketin dört bir köşesinde harika festivaller ve etkinlikler var.
6.04.2018 Arşiv
Kıştan sonra yazdan önce...
Kıştan sonra yazdan önce... Resmi olarak bahar geldi, şimdi sokağa çıkma, kırlara uzanma, hafta sonlarında sosyalleşme zamanı. Biz de 2018 ilkbaharını unutulmaz kılacak etkinlikler listesi hazırladık..
30.03.2018 Arşiv
Kahve tutkunları
Kahve tutkunları Yeni Türkü grubunun solisti Derya Köroğlu, eşi Ayşe Özgür ile Küçükçiftlik Park İstanbul’da gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival etkinliğine katıldı.
24.09.2017 Magazin
'Arkama hayatı sakladım'
'Arkama hayatı sakladım' Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu ile eşi Ayşe Köroğlu, tatil için Kaş'ı tercih etti.
12.08.2017 Magazin
İstanbul Boğazı'nda müzik şöleni
İstanbul Boğazı'nda müzik şöleni "Müzik Boğaz'dan Gelir" projesi kapsamında ünlü sanatçılar, İstanbul Boğazı'nda müzikseverlerle buluşacak.
3.07.2017 Kültür Sanat
Yeni Türkü, ABD turnesine çıkıyor
Yeni Türkü, ABD turnesine çıkıyor Türk müziğinin efsane gruplarından Yeni Türkü, 1-11 Haziran tarihleri arasında ABD'de 6 konser verecek.
29.05.2017 Kültür Sanat
Derya Köroğlu, Yeni Türkü'nün başarısını anlattı
Derya Köroğlu, Yeni Türkü'nün başarısını anlattı Akasya Kültür Sanat’da hayranları ile buluşan Yeni Türkü unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
28.02.2017 Kültür Sanat
'Sevgiye her gün ihtiyacımız var'
'Sevgiye her gün ihtiyacımız var' Özgün müziğin öncü grubu Yeni Türkü, Sevgililer Günü'nde Trump Cadde'de konser verdi.
16.02.2017 Kültür Sanat
Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Yeni Türkü konseri
Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Yeni Türkü konseri Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) tarafından 27’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Yeni Türkü konseri düzenlendi.
30.01.2017 Kültür Sanat
Yeni Türkü'ye dakikalarca alkış
Yeni Türkü'ye dakikalarca alkış Yalova Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Yeni Türkü, sevilen şarkılarını Yalovalılar için seslendirdi.
26.01.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Türkü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni türkü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.