Yeni Pozlar

Yeni Pozlar

Son dakika yeni pozlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni pozlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni pozlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Pozlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni pozlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 yeni pozlar haberi bulunmuştur. Tüm yeni pozlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Erçel, rengini değiştirdiği saçlarıyla yeni karelerini yayınladı.
28.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Magazin
Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı!
Funda Eryiğit 39'uncu yaşını kutladı! Oyuncu Funda Eryiğit, rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisi ve ‘Cici’ filminin yönetmeni Berkun Oya (46) ile geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturmuştu. Evlendikten kısa bir süre sonra çift çocuklarını kucağına almıştı. Eryiğit’ten yeni pozlar geldi.
7.11.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar! 'Derdoyken bile güzel’
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar! 'Derdoyken bile güzel’ Tatil sezonunu erken kapatarak setlere dönen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın reklam çekiminden yeni pozları olay oldu. Özel hayatı ve fiziğiyle sergilediği paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, bu defa reklam çekimi öncesi paylaşımlarıyla gündeme geldi.
2.09.2023 Magazin
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman'
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman' Haber sunumuyla adını duyuran Defne Samyeli’nin kariyerini oyunculuk, ardından şarkıcılık aldı. Görüntüsü ve düzgün fiziğiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli’nin yeni pozları genç kızlara taş çıkardı.
23.08.2023 Magazin
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı Popçu Gülşen'in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.
15.08.2023 Magazin
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı
Doğum için gün sayan Ezgi Mola'dan yeni pozlar geldi! Kahkahaları plajda yankılandı Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu, eşiyle plajda bol kahkahalı bir gün geçirdi.
15.08.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar geldi, sosyal medya yıkıldı
Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar geldi, sosyal medya yıkıldı Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı dizinin sezon finali yapması sonrası dinlenmeye çekildi. Arkadaşlarıyla birlikte yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atan oyuncu, son pozlarıyla adından söz etti. Sarıkaya, uzun delikli çizmelerini, mini siyah bir elbiseyle kombinledi.
9.06.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı Bebeğini kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı, Instagram hesabından yeni pozlar paylaştı. Sosyetik güzelin takipçilerinin yorum yağmuruna tuttuğu karnı burnunda pozlarına bir yorum da eşi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan geldi.
25.05.2023 Magazin
Elçin Sangu sezonu açtı! "Bahar kadar güzel"
Elçin Sangu sezonu açtı! "Bahar kadar güzel" Sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu Elçin Sangu, köpeğiyle çektiği yeni pozlarını yayınladı. Ünlü oyuncunun kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına yorum yağdı.
17.04.2023 Magazin
İrem Derici ve Atakan Işıktutan'dan Amsterdam pozu! Aşkını bir kez daha ilan etti
İrem Derici ve Atakan Işıktutan'dan Amsterdam pozu! Aşkını bir kez daha ilan etti Şarkıcı İrem Derici yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile tatile çıktı. Cem Belevi'den ayrıldıktan sonra aşkı eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıkttutan'da bulan İrem Derici, Amsterdam tatilinden yeni pozlar paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi! Oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, geçen yaz Muğla tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan ikili, bu yıl da tekne tatiline gitmek istedi ancak kira ücretini fazla geldi. Özdemir de çareyi tekne almakta buldu.
1.02.2023 Magazin
Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’da onur konuğu oldu!
Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’da onur konuğu oldu! Ünlü oyuncular Demet Özdemir ve Engin Akyürek geçen akşam Suudi Arabistan’da gerçekleşen Joy Awards ödül töreni’ne onur konuğu olarak katıldı.
23.01.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan yeni pozlar!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan yeni pozlar! Yaklaşık 5 ay önce nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri devam eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden güzel oyuncu; aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından eşiyle yeni fotoğraflarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı karelerle kısa sürede büyük ilgi gören ünlü isim, sosyal medyada gündem oldu.
21.01.2023 Magazin
Aslı Enver sırt dekolteli pozlar paylaştı! Takipçilerinden yorum yağdı
Aslı Enver sırt dekolteli pozlar paylaştı! Takipçilerinden yorum yağdı Aslı Enver, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Nikahtan günler sonra hamile olduğunu öğrenen 38 yaşındaki oyuncudan yeni fotoğraflar geldi.
13.12.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği görenleri şaşkına çevirdi!
İpek Filiz Yazıcı ile kardeşinin benzerliği görenleri şaşkına çevirdi! Oyuncu İpek Filiz Yazıcı uzun süredir aşk yaşadığı şarkıcı sevgilisi Ufuk Beydemir'den geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi almıştı. Ünlü çift İtalya'da mutluluğa evet dedi. İpek Filiz Yazıcı son olarak sosyal medya hesabından kız kardeşiyle çektirdiği fotoğrafları paylaştı. İki kardeşin birbirine olan benzerliği karşısında şaşkına dönen kullanıcılar, "Hangisinin İpek olduğunu anlayamadım" yorumu yaptı.
15.11.2022 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni pozlar! 'Hasta olmadan yazı bitirmeyeceksin gibi'
Zeynep Bastık'tan yeni pozlar! 'Hasta olmadan yazı bitirmeyeceksin gibi' Şarkıcı Zeynep Bastık, aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Mutlulukları uzun sürmeyen ünlü çift, tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Bastık, dikkat çeken karelerine bir yenisini daha ekledi.
30.10.2022 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'in nikahından yeni pozlar geldi!
İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir'in nikahından yeni pozlar geldi! Yaklaşık iki yıldır birlikte olan İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir İtalya'da dünyaevine girdi. Çift, sürpriz nikah törenlerinden yeni fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.
26.10.2022 Magazin
Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden yeni paylaşım! "Bakarken filtreye gerek yok"
Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden yeni paylaşım! "Bakarken filtreye gerek yok" Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman Temmuz 2022'de mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Son olarak 'Destan' adlı dizide rol alan ve NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'da forma giyen eşiyle birlikte ABD'ye giden Şahin'den yeni pozlar geldi. Cleveland'da gezen ünlü çiftten güzel oyuncu, eşiyle çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
2.10.2022 Magazin
Gökçe Bahadır, Venedik pozlarıyla ilgi odağı oldu!
Gökçe Bahadır, Venedik pozlarıyla ilgi odağı oldu! Gökçe Bahadır müzisyen Emir Ersoy ile şubat ayında Alaçatı'da dünyaevine girmişti. Oyunculuktaki başarısını şarkıcılıkta da kanıtlayan Gökçe Bahadır, müzisyen eşi Emir Ersoy'la verdiği konserlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel oyuncu son olarak Venedik pozlarıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu
14.09.2022 Magazin
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan dikkat çeken yeni pozlar!
Sinem Kobal'dan dikkat çeken yeni pozlar! Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile iki çocuklu mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, yaklaşık üç ay önce ikinci kez anne olmuştu. Kızlarına Leyla adını veren çiftten güzel oyuncudan yeni fotoğraflar geldi. Siyah uzun elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü ismin kısa sürede eski formuna kavuşması dikkatlerden kaçmadı.
2.08.2022 Magazin
Seda Bakan'dan karnı burnunda yeni pozlar!
Seda Bakan'dan karnı burnunda yeni pozlar! Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Seda Bakan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu, karnı burnunda pozlarıyla adından söz ettirdi.
8.07.2022 Magazin
Meryem Uzerli kızlarına kavuştu! Yeni pozlar
Meryem Uzerli kızlarına kavuştu! Yeni pozlar Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem karakterini canlandıran ve adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz haftalarda yüzü olduğu mücevher firmasının daveti için Türkiye'ye gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Berlin'e dönen güzel oyuncu, kızlarına kavuştu.
4.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Pozlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni pozlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.