Yeni Görüntüler

Yeni Görüntüler

Son dakika yeni görüntüler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni görüntüler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni görüntüler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Görüntüler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni görüntüler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.560 yeni görüntüler haberi bulunmuştur. Tüm yeni görüntüler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış..
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış.. Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Kontrol odasında otomasyon amirinin teleferiği durdurup yeniden çalıştırması arasındaki 25 saniye olan zaman dilimi, kaynağından 23 saniye olarak düzeltildiği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
31.03.2024 Dünya
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
AK Partili  Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı K Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
12.02.2024 Vatan TV
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni görüntü ortaya çıktı
AK Parti programına saldırıda yeni görüntü ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Vatan TV
Sakarya kazasından can alıcı fotoğraflar: Katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Sakarya kazasından can alıcı fotoğraflar: Katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen feci kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı. Yoğun sis nedeniyle gerçekleşen kazaya 7 araç karıştı. Sakarya kazasından gelen yeni görüntüler de yürekleri dağladı. Zincirleme kazadan gelen fotoğraflarda kazanın boyutları ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı! Böyle saldırmışlar
Dilan Polat ve Engin Polat'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı! Böyle saldırmışlar Haklarında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Dilan Polat, 21 Eylül'de katıldığı bir programda altın tozlu kahve içip günde 750 bin lira harcadığı yönünde açıklamalar yaptı. Dilan Polat'ın bu ifadelerinin ardından MASAK'ın radarına girdiği öğrenildi. Ünlü fenomenin, hakkında inceleme talimatı verildiği gün ise gözyaşları içinde "Alın teriyle çalışıyoruz, her şeyimiz şeffaf" diyerek video çekip paylaşım yaptığı öğrenildi. Öte yandan Dilan Polat ile Engin Polat’ın Çekmeköy’deki doğum günü partisinde komşularıyla yaşadığı park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
12.11.2023 Gündem
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış Kütahya'da bir baba 17 yaşındaki kızını sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak satılığa çıkardı. 4 yıl önce yaşanan olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Geçen yıl da kızının görüntüsünü paylaşan baba Y.D.'nin kızı için istediği fiyatı açıkladığı belirlendi.
3.11.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanının önce bir para yönetimini bilmesi lazım. İki, insan yönetimini bilmesi lazım. Üç, mekan yönetimini bilmesi lazım. Dört problem yönetimini bilmesi lazım. Beş zaman ve problem yönetimini bilmesi lazım. Son olarak da algı yönetimini bilmesi lazım. Özellikle bizdeki muhalefetin belediyecilik anlayışında saydığım 5 yönetimi bilmeksizin sadece ve sadece büyük paralar organizasyonlara vererek algı yönetimiyle uğraştıkları da acı bir gerçek" dedi. Özhaseki, depremin yaralarının sarıldığına da dikkat çekerek, 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.
31.10.2023 Gündem
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı 29 Ekim gösterisinde bir öğrenciye yapılan muameleyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu kez provada öğretmeni tarafından dışlanan çocuğun görüntüleri vicdanları sızlattı. O sırada velilerin öğretmeni tebrik etmesi ise tartışılan başka bir konu oldu.
31.10.2023 Yaşam
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı İsrail Sderot'ta Hamas güçlerinin füze atışında Türk gazeteciler ölümden döndü. Birkaç metre yakınına bomba düşen gazeteci Adem Metan, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Metan, yaptığı açıklamada "Sderot'ta tepe noktada bir yerde görüntü alırken üzerimizde çok sayıda roket gelmeye başladı. Demir kubbe çoğunu imha etti. 15-20 metre yakınımıza düştü. Çok korkunçtu. O anları tarif etmek çok zor." dedi. Ayrıca çatışma bölgesinde görev yapan gazetecilerin telefonlarına Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı sağlandı.
18.10.2023 Gündem
İsrail'den hastane katliamı! Yürek dayanmaz, yeni görüntüler ortaya çıktı
İsrail'den hastane katliamı! Yürek dayanmaz, yeni görüntüler ortaya çıktı İsrail, Hamas’ın saldırılarının ardından Gazze’yi bombalamaya devam ediyor. Günlerdir düzenlenen saldırıların ardından evleri yıkılan sivillerin sığındığı Al Ahli Arab Hastanesi dün İsrail tarafından vuruldu. Korkunç saldırıda hastanede bulunan hasta, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu en az 500 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda kişi yaralanırken, enkaz altında ise kaç kişinin kaldığı henüz bilinmiyor. Öte yandan katliama sahne olan hastaneden ise yeni görüntüler geldi.
18.10.2023 Dünya
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti Tayland'ın başkenti Bangkok’ta bir AVM’de meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 14 yaşındaki çocuk polis tarafından gözaltına alındı.
3.10.2023 Dünya
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu Beyoğlu'nda yalnız yaşayan kadını darbedip parasını aldıktan sonra domuz bağı yöntemiyle boğarak öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2'si yaşı küçük 3 sanıkla ilgili savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mehmet Solmaz'ın ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapsi istenirken; olay tarihinde 16 yaşında olan 2 sanığın ise toplam 29'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.
3.10.2023 Gündem
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Görüntüler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni görüntüler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.