Yeni Doğmuş Bebek

Yeni Doğmuş Bebek

Son dakika yeni doğmuş bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni doğmuş bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni doğmuş bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Doğmuş Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni doğmuş bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 yeni doğmuş bebek haberi bulunmuştur. Tüm yeni doğmuş bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşandığı eşinden hamile kaldı! Yeni doğmuş bebeğini çöpe attı
Boşandığı eşinden hamile kaldı! Yeni doğmuş bebeğini çöpe attı Sarıyer'de 25 Ocak’ta çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bebek bulundu. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde bebeği çöp poşetlerinin arasına bırakan kişinin Karolin Y. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Karolin Y. bugün sabah saatlerinde Adliyeye sevk edildi.
10.02.2024 Gündem
Akciğerleri yeni doğmuş bebek gibi yapıyor! Yediğiniz anda etkisini gösteriyor
Akciğerleri yeni doğmuş bebek gibi yapıyor! Yediğiniz anda etkisini gösteriyor Akciğerleri tertemiz yapan besinler, genel olarak antioksidan ve anti-inflamatuar özelliklere sahip besinlerdir. Bu besinler, akciğerlerde biriken toksinlerin ve zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olur. Akciğerleri tertemiz yapan besinler şunlar...
19.10.2023 Sağlık
Korkunç olay! Üst geçidin altındaki poşeti açan polisler dehşete düştü
Korkunç olay! Üst geçidin altındaki poşeti açan polisler dehşete düştü Karabük'te yaşana bir olay bu kadar da olmaz dedirtti. Üst geçidin merdivenlerinin altında poşeti açan polisler dehşete düştü. Hemen harekete geçen ekipler, sorumluyu tespit etti ve gözaltına aldı.
14.07.2023 Yaşam
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis...
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis... Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Kendilerini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtan kişiler, milyonlarca liralık vurguna imza attı. Şanlıurfa polisi tarafından 4 ay süren çalışmada dolandırıcılara büyük darbe vuruldu. Polisin operasyonu ile fırsatçılar büyük bir şok yaşarken başka bir haber de İstanbul Pendik’ten geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi ağına düşürdüğü kişinin parasını elden aldı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.
21.01.2023 Yaşam
Korkunç olay! Çöpte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Korkunç olay! Çöpte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu Şanlıurfa’da çöp konteynerinde yeni doğmuş bir kız bebeği cesedi bulundu.
21.01.2023 Yaşam
Hamileliğini eşinden gizlemiş! Cesedi yol kenarında bulundu: 'Bebeğin kimden olduğunu bilmiyorum'
Hamileliğini eşinden gizlemiş! Cesedi yol kenarında bulundu: 'Bebeğin kimden olduğunu bilmiyorum' Adana'da tren yolu kenarında poşet içinde bebek cesedi bulunmuştu. Cesedin 38 yaşındaki H.M. adlı kadın tarafından bırakıldığı ortaya çıktı. İfadesinde ise bebeğin kimden olduğunu bilmediğini ve bol kıyafetler giyerek eşinden gizlediğini söyledi. İşte detaylar...
9.11.2022 Yaşam
Yeni doğmuş bebeği bagaj kapağında bıraktılar! Vicdanları yaralayan olay
Yeni doğmuş bebeği bagaj kapağında bıraktılar! Vicdanları yaralayan olay Konya'da park halindeki otomobilin bagaj kapağı üzerinde, bez torba içinde yeni doğmuş kız bebek bulundu. Kaldırıldığı hastanede hipotermi geçirdiği belirlenen bebek, tedaviye alındı. Bebeği bırakan kişi ya da kişilerin tespiti için çalışma başlatıldı.
18.08.2022 Yaşam
İstanbul'da çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu!
İstanbul'da çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu! İstanbul Sancaktepe'de çöp konteynerinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu.
29.03.2022 Yaşam
Bağcılar'da yeni doğmuş bebek bulundu!
Bağcılar'da yeni doğmuş bebek bulundu! Bağcılar’da bir apartmanın arka bahçesinden ağlama sesleri duyan vatandaşlar, yeni doğmuş bir bebek buldu. Bebek sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülürken, polis ekipleri bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.
9.12.2021 Yaşam
Bağcılar'da şoke eden durum! Ağlama sesi dikkat çekti, görenler şaşkına döndü!
Bağcılar'da şoke eden durum! Ağlama sesi dikkat çekti, görenler şaşkına döndü! Bağcılar’da bir apartmanın arka bahçesinden ağlama sesleri duyan vatandaşlar, yeni doğmuş bir bebek buldu. Bebek sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülürken, polis ekipleri bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.
9.12.2021 Yaşam
Rüyada bebek görmek ne anlama gelir? Rüyadaki yeni doğmuş bebek neye işaret eder?
Rüyada bebek görmek ne anlama gelir? Rüyadaki yeni doğmuş bebek neye işaret eder? Rüyada bebek görmek güzel bir haberin işareti olarak yorumlanır. Rüya alimleri bebek rüyalarını yorumlarken rüyadaki olayların örgüsüne göre yorumlar yapmışlardır. Peki, Rüyada bebek görmek ne anlama gelir? Rüyadaki yeni doğmuş bebek neye işaret eder? İşte bebek görülen rüyaların yorumu…
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Arnavutköy'de parkta yeni doğmuş bebek bulundu
Arnavutköy'de parkta yeni doğmuş bebek bulundu Parka dinlenmek için oturan vatandaşlar, duydukları ağlama sesinin kaynağını ararken, çanta içerisinde yeni doğmuş ve göbek bağı dahi kesilmemiş bir bebekle karşılaştılar. Durumu polise bildiren vatandaşlar bir yandan da bebeğin unutulmuş olma ihtimaline karşın parkta bebeğin ailesini aradılar. Bebeğin bulunduğu parka gelen polis ekipleri, bir çanta içerisine konularak terk edildiği anlaşılan bebeği, Arnavutköy Devlet Hastanesine götürüldü. Sağlık kontrolleri yapılan bebeği kimin ya da kimlerin parka bıraktığı araştırılıyor.
19.08.2021 Yaşam
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı Avcılar’da kağıt toplayıcısı kadın, çöp konteyneri içerisinde göbek bağı kesilmemiş erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği çöp kutusuna atan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.
26.11.2020 Yaşam
Çöplerin arasında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Çöplerin arasında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu Antalya'nın Kepez ilçesindeki atık geri dönüşüm ve bertaraf tesisindeki çöplerin arasında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.
26.04.2020 Yaşam
Avcılar'da şoke eden olay! Yeni doğmuş bebek...
Avcılar'da şoke eden olay! Yeni doğmuş bebek... İstanbul Avcılar'da çöp konteynerine ayakkabı kutusu içerisinde bırakılan, yeni doğmuş kız bebeği hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, bir süre kuvözde tutularak besleneceği öğrenildi.
12.03.2020 Yaşam
Bunun adı vicdansızlık! Çöp konteynerinde buldular
Bunun adı vicdansızlık! Çöp konteynerinde buldular Avcılar'da çöp konteynırına bırakılan yeni doğmuş bebek bulundu. Atık toplayıcıları tarafından bulunan bebek hastaneye kaldırıldı.
11.03.2020 Yaşam
Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek bulundu!
Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek bulundu! Adana'nın Kozan ilçesinde, vatandaşlarca bulunan bebek hastanedeki kontrollerinin ardından, Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne yerleştirildi. Bebeğin annesi ve babası olduğu iddia edilen kişiler gözaltına alındı.
2.10.2019 Yaşam
Çöp konteynerinden bebek cesedi çıktı
Çöp konteynerinden bebek cesedi çıktı Hatay'ın Antakya ilçesinde çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.
11.06.2019 Yaşam
Hastane tuvaletinde doğum yapıp, bebeğini çöpe attı
Hastane tuvaletinde doğum yapıp, bebeğini çöpe attı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, 21 yaşındaki M.Ç., gittiği devlet hastanenin tuvaletinde doğum yapıp, dünyaya getirdiği kız bebeği çöp kovasına attı. Temizlik görevlisinin bulduğu bebek, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, M.Ç. ise polis ekiplerince evinden alınıp, tedavi için aynı hastaneye götürüldü.
25.12.2018 Yaşam
İçinden çıkan şoke etti!
İçinden çıkan şoke etti! 28 yaşındaki Gallerli Keely Favell'dan 26 kiloluk, bir başka deyişle yedi yeni doğmuş bebek ağırlığındaki bir yumurtalık kisti alındı. Birçok kez negatif çıkan hamilelik testlerine karşın, doktorlar Favell'in giderek büyüyen karnının hamilelikten kaynaklandığını düşündü. Ancak Favell, "sadece şişmanladığını" sanıyordu.
30.11.2018 Dünya
Köpeğin getirdiği bebek cesedine otopsi yapıldı
Köpeğin getirdiği bebek cesedine otopsi yapıldı Aydın'ın Söke ilçesinde bir köpeğin ağzıyla tutarak getirdiği tespit edilen erkek bebek cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi tamamlandı. Göbek bağının kesilmemesi nedeniyle bebeğin doğumdan hemen sonra terk edildiği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.
31.10.2018 Yaşam
Köpek, bulduğu bebek cesedini kafenin önüne bıraktı
Köpek, bulduğu bebek cesedini kafenin önüne bıraktı AYDIN'ın Söke ilçesinde, temizlik işçileri kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. İşçilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde bebeği bir sokak köpeğinin ağzında getirerek kafenin önüne bıraktığını tespit etti.
30.10.2018 Yaşam
Vahşet! Yeni doğmuş bebek...
Vahşet! Yeni doğmuş bebek... Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kanalizasyonda yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.
9.07.2018 Yaşam
Vicdansız anne! Yeni doğan bebeğini sokağa bıraktı ve...
Vicdansız anne! Yeni doğan bebeğini sokağa bıraktı ve... Peru'da doğduktan kısa süre sonra annesi tarafından sokağa terk edilen bebek, sokak köpekleri tarafından parçalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebeğin durumu 24 saat içinde belli olacak.
24.04.2018 Dünya
Evin önünde yeni doğmuş bebek bulundu
Evin önünde yeni doğmuş bebek bulundu Adana'da atıl durumdaki evin kapısının önünde erkek bebek bulundu.
26.03.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Doğmuş Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni doğmuş bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.