Yeni

Yeni

Son dakika yeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 298.768 yeni haberi bulunmuştur. Tüm yeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandıAtama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran görevden alındı, yerine ise Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Adil Çalışkan atandı. 6 üniversiteye de rektör ataması gerçekleştirildi.
20.09.2024Gündem
Doğalgazda zam olacak mı? Bakan Bayraktar soruları yanıtladı: Elektrik ve doğalgazda faturaların devlet olarak yüzde 60'ını biz karşılıyoruz
Doğalgazda zam olacak mı? Bakan Bayraktar soruları yanıtladı: Elektrik ve doğalgazda faturaların devlet olarak yüzde 60'ını biz karşılıyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı bir programda doğalgaza zammı ve Akdeniz'deki gaz arayışına ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.09.2024Ekonomi
Candan kardeşler davasında yeni karar! Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanık tahliye edildi
Candan kardeşler davasında yeni karar! Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanık tahliye edildiDolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme aralarında Bahar Candan'ın da bulunduğu 6 sanığın tahliyesine karar verdi. Nihal Candan, kardeşinin tahliye edilmesini ailesine haber verirken, "Söylemiştim, tahliye, çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
20.09.2024Gündem
İzmir'de 'makas' kazasında 5 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu
İzmir'de 'makas' kazasında 5 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli olduİzmir'in Menderes ilçesinde makas atıp 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı kazaya neden olan hafif ticari aracın sürücüsü Yusuf İslam Koçak'a (19), 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan, takdir indirim uygulanmadan 18 yıl hapis cezası verildi.
20.09.2024Gündem
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arzlara yönelik düzenleme
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arzlara yönelik düzenlemeSermaye Piyasası Kurulu (SPK), "payların ilk halka arzında uygulanacak satış yöntemleri ve dağıtım esaslarına ilişkin kurul ilke kararı"nı açıkladı.
20.09.2024Ekonomi
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’deMerakla beklenen derbi geldi çattı. Süper Lig’in 6. haftasında; 13 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, ligde şu ana kadar oynadığı 5 maçı da kazanan 15 puanla lider Galatasaray’ı konuk ediyor. 21 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Dev derbinin heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile yine Misli’de yaşanacak.
20.09.2024İddaa
Güzel Aşklar Diyarı’na geri sayım başladı: Alaca Konağı’nı görmeye hazır mısınız?
Güzel Aşklar Diyarı’na geri sayım başladı: Alaca Konağı’nı görmeye hazır mısınız? Kapadokya’nın eşsiz doğasının, Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde imkânsız bir aşk hikayesi ile birleştiği “Güzel Aşklar Diyarı”, 23 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek. Herkesin merakla beklediği diziden yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Dizinin görsel dünyasının zenginliğini ortaya koyan kareler, ilk bölüme dair heyecanı artırdı.
20.09.2024Magazin
Serra Pirinç Ünlü Sohbetleri'nde Hazal'ı anlattı: Sevginin iyileştirici bir gücü olduğunu gördü
Serra Pirinç Ünlü Sohbetleri'nde Hazal'ı anlattı: Sevginin iyileştirici bir gücü olduğunu gördüKanal D dizisi Yalan’da “Hazal” karakterini oynayan Serra Pirinç, “milliyet.com.tr”nin Youtube kanalında yayınlanan ‘Ünlü Sohbetleri’ne katıldı. Hazal’ın başlangıçta gerçek olamayacak kadar kötü bir karakter olduğunu daha sonra evrildiğini kaydeden genç oyuncu, “Hazal, sevginin iyileştirici bir gücü olduğunu gördü. Tek ortak noktamız da bu herhalde.” dedi.
20.09.2024Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
20.09.2024İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz vermeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına 7204 yeni aracın hizmete alım töreninde açıklamalarda bulundu. Terörle mücadele vurgusu yapan Erdoğan, "Türkiye'nin huzurundan en ufak taviz vermeyiz. Son derece kararlıyız. Milletimize, demokrasimize yönelik en ufak tehdidi dahi görmezden gelmiyoruz. Hemen her gün üst düzey teröristin imha haberini alıyoruz." dedi. Savunma alanında Türkiye'nin geldiği noktaya dikkat çeken Erdoğan, "Lübnan'daki terör saldırıları ile bunun ne kadar önemli olduğunu gördük. Milli teknoloji hamlemizin yatırımların kıymeti anlaşılmış oldu. Savunma sanayiinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşana kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.
20.09.2024Gündem
Narin'in ölüm tarihi belli oldu! Otopsi raporu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Narin'in ölüm tarihi belli oldu! Otopsi raporu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktıDiyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın yaşadığı Tavşantepe Mahallesi’ndeki çocukların durumlarına ilişkin psikososyal destek ekibince hazırlanan ön rapor tamamlandı. Raporda dikkat çeken detaylar yer aldı. Öte yandan Narin'in otopsi raporu ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ölüm tarihi belli olan Narin ile ilgili Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren açıklama yaptı.
20.09.2024Gündem
Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?
Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?Kapadokya’nın önde gelen ailelerinden Alacaların düğünü kana bulandı. Hakim Alaca’nın, torunu Arhan Alaca’yı evlendirdiği görkemli düğün törenine silahlı saldırı düzenlendi. Ünlü iş adamının diğer torunu Cemal Alaca, gelinle dans ettiği sırada vuruldu. Polis her yerde katili arıyor.
20.09.2024Advertorial
Vileda Türkiye’ye yeni genel müdür
Vileda Türkiye’ye yeni genel müdürVileda Türkiye Ülke Pazarlama Müdürü Banu Saraç Baktır’ın, Eylül 2024 itibarıyla terfi ederek Türkiye Genel Müdürlüğü görevine atandığı açıklandı. Banu Saraç Baktır’ın, yeni görevinde şirketin tüm Türkiye organizasyonunun yöneticiliğini üstleneceği belirtildi.
Türkiye’nin ilk tasarım fuarı Furnishings & Design Istanbul kapılarını açtı
Türkiye’nin ilk tasarım fuarı Furnishings & Design Istanbul kapılarını açtıTürk mobilya endüstrisinin tasarım, zihinsel dönüşüm ve vizyon fuarı olma niteliğini taşıyan Furnishings & Design Istanbul (FDI) başladı. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) tarafından 19-21 Eylül tarihleri arasında iç mekâna ait ekosistemlerin bütününü tasarım odağında bir araya getirecek olan FDI’da ürün sergilemelerinin yanı sıra tasarımcı ile üreticiyi buluşturan pek çok sempozyum ve etkinlik düzenlenecek.
20.09.2024Ekonomi
Kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı!
Kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı!Artan kira fiyatları nedeniyle açılan kira tespit davalarında, İstanbul’da bir ev sahibinin açtığı dava Türkiye’de bir ilke imza atıldı. İlk kez kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı.
20.09.2024Gündem
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdır
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdırDoğru Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Doğru, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.
20.09.2024Galatasaray
Hizbullah 'savaş ilanı' dedi, İsrail Lübnan'ı vurdu! En büyük bombardıman dalgası...
Hizbullah 'savaş ilanı' dedi, İsrail Lübnan'ı vurdu! En büyük bombardıman dalgası...Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah dün Lübnan'daki patlamalarla ilgili İsrail'i suçladı ve "Tüm kırmızı çizgiler aşıldı" dedi. 'Bu bir savaş ilanıdır' diyen Nasrallah intikam sözü verirken İsrail bu konuşmadan saatler sonra Lübnan'ı bombaladı. ABD medyası dün geceki saldırının şimdiye kadarki en büyük bombardıman dalgalarından biri olduğunu yazdı. İsrail ordusu, ülkenin kuzeyinde yer alan Yukarı Celile'deki sınıra yakın İsrail yerleşim yerlerinde yeni güvenlik talimatları açıkladı, bölgedeki sakinlere geceyi sığınakların yakınlarında geçirmeleri talimatını verdi. Öte yandan, ABD, İngiltere ve Fransa her iki tarafa da itidal çağrısında bulundu.
20.09.2024Dünya
Beşiktaş'a dev neşter! Fesih görüşmeleri başlıyor
Beşiktaş'a dev neşter! Fesih görüşmeleri başlıyorBeşiktaş yönetimi devre arası için yapılacak operasyonun startını verdi. Geçen yıl takımın banko isimleri olan Salih ve Muçi 11’i unuttu. Yeni transfer Can Keleş, 18 kişilik kadroya giremiyor. Ndour, Onana, Chamberlain ve Zaynutdinov ise kulübeye mahkum. Devre arasında geniş çaplı bir operasyon yapılması bekleniyor.
20.09.2024Beşiktaş
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.09.2024İddaa
Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü gol attı gündem oldu: Benfica Türk büyüsünü kullandı
Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü gol attı gündem oldu: Benfica Türk büyüsünü kullandıUEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Portekiz ekibi Benfica, Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün kaydettiği gollerle deplasmanda Kızılyıldız'ı 2-1 mağlup etti. Milli yıldızların performansı Portekiz'de gündem oldu.
20.09.2024Süper Lig
THY, Şili'nin başkenti Santiago'ya uçuş başlatıyor
THY, Şili'nin başkenti Santiago'ya uçuş başlatıyorTürk Hava Yolları (THY) Amerika Kıtası’ndaki 26'ncı uçuş noktası olan Şili’nin Başkenti Santiago’ya seferlere başlıyor. Bu sefer ile birlikte havayolu şirketi kıtada 10 ülkeye uçuş yapmış olacak.
20.09.2024Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan ülke gruplarına göre ihracat analizi
Ticaret Bakanlığı'ndan ülke gruplarına göre ihracat analiziTürkiye'den Avrupa, Asya, Yakın ve Orta Doğu, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Orta Amerika ve Karayipler, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya yapılan ihracat, ocak-ağustos döneminde yıllık bazda artış gösterdi.
20.09.2024Ekonomi
Sıfır faizli kredi yarışı kızıştı! Yeni rakam 50 bin lira
Sıfır faizli kredi yarışı kızıştı! Yeni rakam 50 bin liraSıfır faizli kredi veren bankalar eylül ayı kampanya detaylarını duyurdu. Bankalar yeni müşteri kazanabilmek için rakamları artırırken faizsiz kredi çekmek isteyen vatandaşlar da konuya dair araştırmalarını yoğunlaştırdı. 0 faizli kredi için tavan rakam ise 50 bin TL olarak duyuruldu. Peki hangi banka faizsiz kredi veriyor? 0 faizli kredi başvuru şartları nedir? Kimler sıfır faizli kredi kampanyalarından faydalanabilir? İşte sıfır faizli krediye kampanyaları için tüm detaylar...
20.09.2024Ekonomi
İdil Bilgen Türkiye güzellerini ikiye böldü! 'Güzel ama yeterli değil'
İdil Bilgen Türkiye güzellerini ikiye böldü! 'Güzel ama yeterli değil'Miss Turkey’deki birinciliği eleştirilen İdil Bilgen, Türkiye’nin ünlü güzellerini de ikiye böldü. Yolu aynı yarışmadan geçen Demet Şener’in birincilik için yeterli bulmadığı yeni güzel, Didem Soydan’dan geçer not aldı. Dilan Çiçek Deniz ise linç kültürünü eleştirdi.
20.09.2024Magazin
Bilim insanlarından deniz hayvanları için çöpçatanlık programı
Bilim insanlarından deniz hayvanları için çöpçatanlık programıBilim insanlarının, tehdit altındaki türleri rekor seviyedeki okyanus sıcaklıklarının tahribatından korumak için hayal ettiği birçok yeni girişim arasında, Florida'da yeni başlayan “kabuklu deniz hayvanları için çöpçatanlık” programı belki de en sıra dışı olanı.
20.09.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.