Yelken

Yelken

Son dakika Yelken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yelken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yelken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yelken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yelken gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.928 yelken haberi bulunmuştur. Tüm yelken haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Boğazı gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı gemi trafiğinin, 11.00-17.00 saatlerinde yapılacak Bauisc yarışı nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındığını bildirdi.
4.05.2024 Gündem
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi!
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Magazin
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı Son dönemde özel hayatında aradığını bulamadığını anlatan demeçler veren oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu kez mutluluğu yakaladı.
8.04.2024 Magazin
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’ Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı olaylı boşanmanın ardından yeni bir aşkla yelken açtı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti.
3.04.2024 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
Artık gizlemiyorlar! Ceyda Düvenci'nin pozuna yeni aşkından yorum
Artık gizlemiyorlar! Ceyda Düvenci'nin pozuna yeni aşkından yorum Oğlu Ali'nin babası oyuncu Bülent Şakrak ile tek celsede boşanan Ceyda Düvenci, son olarak Güçlü Mete ile yeni aşka yelken açmıştı. İkili ilişkilerini artık gizlemiyor.
25.03.2024 Magazin
Oyuncu Yasemin Allen gönlünü eski FBI çalışanı Erdal Kaya’ya kaptırdı! ‘İlk defa onay veriyorum’
Oyuncu Yasemin Allen gönlünü eski FBI çalışanı Erdal Kaya’ya kaptırdı! ‘İlk defa onay veriyorum’ Oyuncu Yasemin Allen meslektaşı Tolga Güleç ile yaşadığı 5 aylık birliktelik sonrasında yeni bir aşka yelken açtı. Eylül 2022'de ilişkisi biten Allen "Ben gerçek aşka inanarak büyüdüm, çocukluğum öyle geçti ama bu zamandaki ilişkiler öyle değil ne yazık ki. Biraz eski kafalıyım bu anlamda" ifadelerini kullanmıştı.
20.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti
Ceyhan’da hayata engel yok! 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti Sosyal ve toplumsal belediyeciliği elden bırakmayan, Türkiye’ye örnek çalışmalarla dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 50 Ceyhanlı komşusunun yarasına merhem oldu. İlçe genelinde yiyecekten giyeceğe, ısınmadan barınmaya, beslenmeden kişisel bakıma kadar ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarını düşünen Başkan Hülya Erdem, 50 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
4.03.2024 Adana
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Magazin
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Magazin
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor İş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş nikah masasına oturuyor.
18.02.2024 Magazin
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler...
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler... "Benimle evlenir misin" dünya genelinde bilinen ve en çok kullanılan evlilik teklifi cümlesidir. Evlenme niyetinde olan çiftlerin, birlikteliklerini resmiyete dökmenin ilk adımıdır. Günümüzde birçok kişi bu kalıplaşmış ve klasik yerine daha özgün, farklı ve ilginç evlilik cümleleri arayışına girmektedir.
28.01.2024 Gündem
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Magazin
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti Bir süredir turizmci Mehmet Ferman Doğan ile aşk yaşadığı konuşulan Özgü Namal 6 aylık sevgilisinden ayrıldı.
12.01.2024 Magazin
Avrupa’da derbi fırtınası! Dev maçlara Türkiye’nin ek yüksek oranları yine Misli’de!
Avrupa’da derbi fırtınası! Dev maçlara Türkiye’nin ek yüksek oranları yine Misli’de! Avrupa’da derbi günü, Türkiye’nin en yüksek oranları ile Misli’de yaşanacak. 3 kupada oynanacak 3 muhteşem derbi ile futbol heyecanı doruğa çıkarken çekişme dolu maçları Süper Oran ayrıcalığı ile Misli’de oynayabileceksiniz.
10.01.2024 Gündem
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
4.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'nin şahlanışına set çekmeyi amaçlayan menfur terör saldırılarının, kutlu yürüyüşümüzü asla durduramayacağının bilinmesini istiyorum. 12 evladımız şehit oldu, Allah rahmet etsin. Tüm ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ama bakın 36 saatte 54 terörist yok edildi. Çünkü bizim bu şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacak" dedi.
27.12.2023 Gündem
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliği sona erdikten sonra Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu ilişkide de aradığını bulamadı.
27.12.2023 Magazin
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu 'Leyla ile Mecnun' dizisinin de rol alan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini ise verdikleri dudak dudağa poz ile ilan etti.
21.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yelken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yelken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.