Yedikule

Yedikule

Son dakika yedikule haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yedikule ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yedikule haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yedikule

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yedikule gelişmeleri de dahil olmak üzere 379 yedikule haberi bulunmuştur. Tüm yedikule haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir?
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP'nin belediye başkanları ile yaptığı 'yerel seçimler' konulu toplantıda yaşananları katıldığı televizyon programında anlattı. İmamoğlu'nun 'sokağa çıkamıyor' diyerek hedef aldığı Kerimoğlu, İmamoğlu'nu eleştirdi. "Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden kürsü veriyorsunuz diye bir ifadesi oldu. Bu sorunları çözemediğimiz için de ben sokağa çıkmakta zorlanıyorum, çok haklı" dedi. Yapılan açıklamaların ardından Bülent Kerimoğlu kimdir, hangi partili, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi parti, nerelidir?
25.07.2023 Gündem
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  "Sirkeci-Kazlıçeşme arasında atıl vaziyette duran 8,3 kilometrelik hattı gerekli iyileştirmeler ve değişimler yapılarak 8 istasyonla tekrar kullanıma başlatıyoruz" dedi.  
6.04.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı
'Çip' zorunluluğu sonrası sayı üçe katlandı Evcil hayvanlara ‘çip’ takma zorunluluğunun getirilmesinin ardından korkulan oluyor. Hayvan sahipleri, 31 Aralık gecesi dolan süreye rağmen çip taktırmadıkları evcil hayvanlarını sokağa terk etmeye başladı. Her Eve Bir Pati Derneği Başkanı Emre Demir, “Normal aylarda bizim bahçemize 20-30 dostumuz gelirken, şu anda 80-90’lara dayandı” dedi.
2.01.2023 Gündem
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası  Fatih'te yol kenarında hurda arabasını çekmesini isteyen otomobil sürücüsünü döner bıçağıyla yaraladığı iddiasıyla 9 yıla kadar hapsi istenen kağıt toplayıcısı Ferhad Omranıfar, ilk duruşmada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın pişmanlığını dikkate alarak cezada indirim yaptı. Şikayetçi Şeyhmus Aykurt, "Tedavim devam ediyor. Herhalde 2 yıl daha parmaklarımı kullanamayacağım gibi görünüyor" diyerek adaletin yerini bulduğunu belirtti. 
22.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretiyle ilgili, "FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz." dedi. Ayrıca çıkar hesaplarının yükünü milletin omuzlarına yıkma peşinde olanlara meydan bırakmayacağını söyleyen Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.
23.10.2022 Siyaset
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 693 bin üyesi ile İstanbul iş dünyasının çatı örgütü olan İstanbul Ticaret Odası’nın Başkanı Şekib Avdagiç’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İTO 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Programı'na katıldı.
25.09.2022 Ekonomi
Balıklı Rum Hastanesi'nin sahibi kim, hastane kimin, kaç yılında kuruldu? Balıklı Rum Hastanesi nerede?
Balıklı Rum Hastanesi'nin sahibi kim, hastane kimin, kaç yılında kuruldu? Balıklı Rum Hastanesi nerede? İstanbul'da öğle saatlerinde Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın sonrası hastane alev aldı. Peki, Balıklı Rum Hastanesi nerede, kaç yılında kuruldu, Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangın söndü mü, yangının nedeni ne? Balıklı Rum Hastanesi'nin sahibi kim?
4.08.2022 Yaşam
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: "Ülkemizi bir teknoloji üssü haline getirme zamanı geldi"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: "Ülkemizi bir teknoloji üssü haline getirme zamanı geldi" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin dört bir tarafında devasa Bilim Merkezleri inşa edildiğini belirterek, "Bizim bir vizyonumuz var. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu sayesinde savunma sanayinde şu anda destanlar yazıyoruz. Artık ülkemizi hak ettiği pozisyona taşıma, bir teknoloji üssü haline getirme zamanı geldi” dedi.
1.04.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul'da helikopter destekli kaçak göçmen operasyonu
İstanbul'da helikopter destekli kaçak göçmen operasyonu İstanbul'da havadan helikopter destekli gerçekleştirilen operasyonda ülkeye kaçak yollarla girdiği tespit edilen kaçak göçmenler gözaltına alındı. Gözaltına alınan göçmenler polis merkezine götürüldü.
5.03.2022 Gündem
Yeditepe Bianeli'nin 2'ncisine İstanbul'un 4 önemli mekanı ev sahipliği yapacak
Yeditepe Bianeli'nin 2'ncisine İstanbul'un 4 önemli mekanı ev sahipliği yapacak Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Fatih Belediyesi ve Klasik Türk Sanatları Vakfının iş birliği ile düzenlenen Yeditepe Bienalinin ikincisi başlıyor. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbulla özdeşleşmiş 4 önemli mekânda 282 sanat eserine ev sahipliği yapacağız dedi. 
4.01.2022 Kültür Sanat
Tatul Anuşyan kimdir? Türkiye Ermeni Kilisesi Başrahibi Tatul Anuşyan!
Tatul Anuşyan kimdir? Türkiye Ermeni Kilisesi Başrahibi Tatul Anuşyan! Türkiye Ermeni Kilisesi din görevlilerinden Başrahip Tatul Anuşyan 14 Kasım Pazar günü akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Başrahip Anuşyan bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Başrahip Tatul Anuşyan aynı zamanda Türkiye Ermenileri Patrikliği Ruhani Kurul Başkanlığı görevini yürütüyordu. Peki, Tatul Anuşyan kimdir?
15.11.2021 Gündem
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak Fatih Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat Sezonu açılış programı, dün tarihi Yedikule Hisarı’nda gerçekleşti. Yedikule Hisarı’nın yıllardır kapalı olduğunu ve belediye tarafından restore edildiğini belirten Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Hisar’ın bundan sonra nitelikli kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacağını söyledi.
23.10.2021 Kültür Sanat
Yedikule Hisarında restorasyon çalışmaları
Yedikule Hisarında restorasyon çalışmaları Türkiye'nin ve dünyanın en eski açık hava müzelerinden biri olan, İstanbul'un sembol yapılarından Yedikule Hisarında Fatih Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon çalışması büyük bir titizlikle sürüyor.
15.10.2021 Kültür Sanat
Sokak hayvanları tedavi merkezi hizmete açılıyor
Sokak hayvanları tedavi merkezi hizmete açılıyor “Hayvan Dostu Belediyecilik” anlayışıyla sokak hayvanlarının yaşam ve sağlık şartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Fatih Belediyesi, ilçeye Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi kazandırıyor.
3.10.2021 Yaşam
VPL aşısı nedir? VPL aşısı gönüllüsü nasıl olunur?
VPL aşısı nedir? VPL aşısı gönüllüsü nasıl olunur? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli imkanlarla koronavirüs karşı üretilen VLP aşısının Faz-2 çalışmalarının yan etki görülmeden tamamlandığını duyurdu. Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Gönüllüsü olduğum VLP aşısında önemli bir aşamayı daha tamamladık. Faz-2 aşılamaları da herhangi bir yan etkiyle karşılaşılmadan başarıyla sona erdi." ifadelerini kullandı.
13.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yedikule ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yedikule haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.