Yazıcıoğlu

Yazıcıoğlu

Son dakika yazıcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yazıcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yazıcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yazıcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yazıcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.739 yazıcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm yazıcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor!
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik sonrasında aradığı aşkı ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlunda buldu.
24.04.2024 Magazin
Kolbastı oyununu tanıtan sanatçı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti
Kolbastı oyununu tanıtan sanatçı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti Trabzon’da kolbastı oyununun tanınmasında katkıları olan ses ve saz sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti.
22.04.2024 Magazin
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
25.03.2024 Gündem
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitinginde konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz. Ve bu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Barışın şehri İstanbul'da, barış içinde yaşayacağız. Buradan İstanbul'umuzun güzel insanlarına sesleniyorum. 31 Mart'ta gelin, gerçek belediyecilikten yana olun. 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun. 31 Mart'ta gelin, sağlam İstanbul'dan yana olun. Her oy bir tohumdur. Hizmet görürse yeşerir, emek verilirse fidan olur, karşılık bulursa orman olur. Haydi İstanbul şehrine oy ver. Şehrine oy ver ki, İstanbul; hizmet bulsun. Huzur bulsun. Mutluluk bulsun. Sen yaparsın, sen cesursun. Çünkü sen İstanbul'sun. Çünkü sen İstanbullusun" dedi.
24.03.2024 Gündem
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
MHP, 55 adayını daha açıkladı!
MHP, 55 adayını daha açıkladı! Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) yerel seçim hazırlıkları sürüyor! MHP, 8 il 40 büyükşehir ilçe ve 7 ilçede 55 adayını daha açıkladı.
11.01.2024 Gündem
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Mehmet Ali Erbil ve Hamza Yazıcı, yeni sevgilileriyle gecelerde
Mehmet Ali Erbil ve Hamza Yazıcı, yeni sevgilileriyle gecelerde Mehmet Ali Erbil ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan tanınan Hamza Yazıcı geçen pazar akşamı yeni kız arkadaşlarıyla birlikte magazin muhabirlerinin objektifine yakalandı.
28.11.2023 Magazin
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi!  'Diziden kazandığım parayla aldım'
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi! 'Diziden kazandığım parayla aldım' Tiyatrocu, sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu Erhan Yazıcıoğlu evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Usta ismin mütevazı yaşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.
14.11.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık'
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık' Mert Yazıcıoğlu, önceki gece Karaköy’deki bir davetten çıkarken görüntülendi.
22.09.2023 Magazin
Pendik'te kimyasal alarmı
Pendik'te kimyasal alarmı Pendik'te caddedeki orta refüje bırakılan içi kimyasal madde dolu bidon panik yarattı. Bidon içindeki kimyasal madde, kaldırıma ve caddeye aktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
14.09.2023 Yaşam
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu Mert Yazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde ilişkiye başlayan ve sessiz sedasız ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in adı bir süredir Oğuzhan Koç ile anılıyordu. Ünlü güzel, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından isyan etti.
1.09.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Afra Saraçoğlu sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı! Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sütyensiz poz veren güzel oyuncunun pozuna beğeni yağdı.
30.08.2023 Magazin
Ayrılıkları kısa sürdü: Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı
Ayrılıkları kısa sürdü: Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra partneri Mert Ramazan Demir'le aşk yaşamaya başladı. İlişkileri ortaya çıkan ikilinin aşkı kısa sürmüştü.
11.08.2023 Magazin
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası bugün yapılan seremoni ile başladı. Şampiyonanın 1’inci gününde sıralama ve eleme atışları gerçekleştirdi.
5.08.2023 Diğer Sporlar
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yazıcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yazıcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.