Gazete Vatan Logo
Magazin Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!

Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!

Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.

Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!

Güzellik yarışması Miss Turkey 2014'te ikinci seçilen, şimdilerde oyunculuk kariyeriyle ön planda olan Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson'dan ayrılmış, Afra Saraçoğlu ile dört yıllık aşkı biten Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Ancak ünlü çiftin ilişkisi uzun sürmemiş, ikili; Yazıcıoğlu'nun Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile poz vermesinin ardından sessiz sedasız ayrılmıştı.

KENDİNE HAS TARZI DİKKAT ÇEKTİ

Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Kendine has kombiniyle dikkat çeken Deniz’in evinin anahtarını pantolona takmış olması ise görenleri şaşırttı.

Ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayan 28 yaşındaki Deniz, rol aldığı tiyatro oyunu hakkında konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Her şeyin ayrı güzelliği var. Dizinin de, tiyatronun da. Tiyatro sahnelerinde de ilk kez yer almıyorum, çocukken de tiyatro deneyimim olmuştu. Keyif alarak oynuyorum.