Yayın Yasağı

Yayın Yasağı

Son dakika yayın yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayın yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayın yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayın Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayın yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 943 yayın yasağı haberi bulunmuştur. Tüm yayın yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor?
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor? 31 Mart yerel seçim sonuçları il il gelmeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu yayın yasağını daha önce saat 21:00 olarak açıklamıştı. Ancak seçmenlerin merak ettiği bazı detaylar var. Peki yayın yasağı kalktı mı? 2024 yerel seçim yasağı saat kaçta kalkıyor?
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener: Seçim yasakları kalktı
YSK Başkanı Yener: Seçim yasakları kalktı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Yener, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin yayın yasağının kaldırıldığını bildirdi. YSK Başkanı Yener, "Yayın yasağına riayet eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ancak biz açıklamadan yayın yasağını delen yayın kanalları hakkında suç duyurusunda duyuracağız. Yayın yasağı şu an itibariyle kalkmıştır." dedi.
31.03.2024 Gündem
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı,  sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler...
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı, sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler... Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için okullara akın etti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanları bu akşam sonuçların açıklanmasıyla belli oluyor. İstanbul'da Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında geçen mücadele Ankara'da Turgut Altınok ve Mansur Yavaş arasında devam ediyor. Saat 17:00'da biten oy verme işlemi YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından yayın yasağı kalacak ve canlı veriler açıklanmaya başlanacak. gazetevatan.com'da seçim sayfasında anlı verilerin açıklanacağı yerel seçim sonuçları en sıcak ve son durumlarla birlikte seçim sayfamızda olacak.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı'ndan yayın yasağı açıklaması!
YSK Başkanı'ndan yayın yasağı açıklaması! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Ankara Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu Emeklilere promosyonda son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aylık miktarına göre 8 ila 12 bin lira arasında olacak şekilde yükseltilen kamu bankalarındaki emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvurularının pazartesi itibarıyla alınacağını duyurdu.
21.03.2024 Çalışma Hayatı
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi 6 yaşındaki H.K.G.'nin Kadir İstekli ile evlendirildiğinin ortaya çıkması Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olaya ilişkin Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davada karar verildi.
23.10.2023 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme! Duruşma 9 Ekim'e ertelendi
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme! Duruşma 9 Ekim'e ertelendi 6 yaşındaki H.K.G.'nin evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel yargılandığı davanın duruşması, Kadir İstekli'nin avukatının istifa etmesi üzerine 9 Ekim'e ertelendi. 
17.07.2023 Gündem
13. Cumhurbaşkanı kim oldu, Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu seçildi? 28 Mayıs 2. Tur Seçimi kim kazandı?
13. Cumhurbaşkanı kim oldu, Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu seçildi? 28 Mayıs 2. Tur Seçimi kim kazandı? Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur sonuçlarına ilişkin yayın yasağı saat 18.15 itibarıyla kalktı. 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu sağlayamaması nedeniyle seçimler 2. Tura kalmıştı. Türkiye bugün yeniden sandık başına gitti ve 13. Cumhurbaşkanı için oyunu verdi. Peki, 13. Cumhurbaşkanı kim oldu, Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu seçildi? 28 Mayıs 2. Tur Seçimi kim kazandı?
28.05.2023 Gündem
YSK Başkanı açıkladı: Yayın yasağı 18:15'te kalkıyor
YSK Başkanı açıkladı: Yayın yasağı 18:15'te kalkıyor Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener açıklamada bulundu. YSK Başkanı Yener "Kurumumuza olumsuz bir durum iletilmedi." dedi.
28.05.2023 Gündem
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Yayın yasağı kalktı
YSK Başkanı Yener: Yayın yasağı kalktı Sandıkların kapanmasının ardından YSK Başkanı Başkanı Ahmet Yener açıklama yaptı. YSK Başkanı Yener, yayın yasağının kalktığını söyledi.
14.05.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den yayın yasağı açıklaması: YSK saat öne çekebilir
RTÜK Başkanı Şahin'den yayın yasağı açıklaması: YSK saat öne çekebilir RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "YSK kararlarına göre seçim sonuçlarının 21:00’den önce verilmesi seçim yasakları kapsamındadır. YSK’nın bu saati daha erkene çekme yetkisi bulunmaktadır" mesajını paylaştı.
14.05.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanacak mı? 14 Nisan Kızılcık Şerbeti yayın yasağı var mı? Show Tv yayın akışı
Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanacak mı? 14 Nisan Kızılcık Şerbeti yayın yasağı var mı? Show Tv yayın akışı Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Nisan Kızılcık Şerbeti yayın yasağı hakkında gelişmeler yaşandı. RTÜK tarafından 5 kez yayın durdurma yasağı ve 1,45 milyon TL ceza alan dizinin yaptığı itiraz haklı bulunmuştu. Yürütmenin durdurulma kararı sonrası geçtiğimiz hafta yeni bölüm ekrana gelmişti. Peki 14 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm var mı?
14.04.2023 Televizyon
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında yeni gelişme!
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında yeni gelişme! Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında evlendirilmesine ilişkin davanın üçüncü duruşmasından bugün karar çıkması bekleniyordu. Duruşma 5 Haziran’a ertelendi.
31.03.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili dava kapsamında baba Gümüşel ve 6 yaşındayken H.K.G. ile evlendiği iddia edilen Kadir İstekli bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davanın duruşmasının kapalı yapılmasına ve yayın yasağı getirilmesine karar verildi. Öte yandan dava ile ilgili dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç mahkemede karşı karşıya! 'Aynı havayı solumaktan rahatsızım'
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç mahkemede karşı karşıya! 'Aynı havayı solumaktan rahatsızım' Bir televizyon programında 3 yıl önce eski eşi Emre Aşık ve avukatına söylediği sözler nedeniyle "hakaret" ve "tehdit" suçlarından toplamda 6 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmada Yağmur Sarnıç, "Sözlerde hakaret yoktur, hayatın olağan akışına aykırıdır." dedi. Emre Aşık ise ifadesinde, "Ben sanıkla kesinlikle sulh olmak istemiyorum. Karşı tarafla aynı yerde olmaktan ve aynı havayı solumaktan bile rahatsızım" diye konuştu.
18.01.2023 Magazin
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı Türkiye gündemine oturan özel bir okul öncesi eğitim kurumundaki görüntülerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakımevindeki bazı öğretmen ve bakıcıların çocuklara karşı uyguladığı şiddet olayında, 1 yıl öncesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Başka bir dava dosyasına konu olan görüntülerde, kreşteki diğer 2 çalışan daha çocuklara işkence yaptı. İşte detaylar...
12.12.2022 Yaşam
Kreş skandalında korkunç detaylar ortaya çıktı! Uyumayan çocukları bağlıyorlar, karanlık odada bırakıyorlar
Kreş skandalında korkunç detaylar ortaya çıktı! Uyumayan çocukları bağlıyorlar, karanlık odada bırakıyorlar Tekirdağ’daki kreşte çalışan 2 öğretmenin çocuklara defalarca şiddet uyguladığı görüntülerin yayınlanmasının ardından olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Çocukların kreşe gitmemek için sürekli garip davranışlar sergilediği ve çocukların ceza olarak karanlık odaya kapatıldığı iddia edildi.
11.12.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 kişinin vefat ettiğini, 2'sinin ağır 81 kişinin de yaralandığını söyledi. Oktay, 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi.' dedi. Bakan Soylu, "Eylem talimatının Kobani'den geldiği değerlendirmesi var. Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Yaşam
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar Sosyal Medya Yasası olarak da bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ediyor. 40 maddelik düzenlemenin geçtiğimiz günlerde 12 maddesinin daha TBMM'de kabul edilmesiyle şu ana kadar 14 maddesi yasalaşmış durumda.
12.10.2022 Gündem
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı!
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı! Bağcılar’da annesinin kafasını kesti videosu kan dondurdu. İstanbul Bağcılar'da Ali S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Şüpheli gözaltına alınırken evdeki yangın söndürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da savcılığa yayın yasağı talebinde bulundu. Peki, Bağcılar cinayeti nasıl oldu, Bağcılar olayı ne?
29.09.2022 Yaşam
Vahşi cinayet! Cani evlat, annesinin kafasını kesip balkondan sokağa fırlattı
Vahşi cinayet! Cani evlat, annesinin kafasını kesip balkondan sokağa fırlattı Bağcılar'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Şüpheli gözaltına alınırken, evdeki yangın söndürüldü.
25.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yayın Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayın yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.