6 Yaşında

6 Yaşında

Son dakika 6 yaşında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 6 yaşında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 6 yaşında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

6 Yaşında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 6 yaşında gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.689 6 yaşında haberi bulunmuştur. Tüm 6 yaşında haberleri aşağıda listelenmiştir.
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Gündem
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi 6 yaşındaki H.K.G.'nin Kadir İstekli ile evlendirildiğinin ortaya çıkması Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olaya ilişkin Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davada karar verildi.
23.10.2023 Gündem
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum!
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum! Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşleri magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Antalya'da dünyaya gelen, 2 aylıkken bir köyde bakıcı kadına terk edilen sonrası yetiştirme yurdunda büyüyen ve 6 yaşında evlat edinilen ikizlerden Duygu Nebioğlu, "Umarım hayattadır" dediği kendisine bakan kişiyi dün bulduğunu açıklamış ve fotoğraflar yayınlamıştı. Bugün ise Posta Gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz Metin Akpınar konusunu köşesine taşıdı.
20.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızlarından sonra torunları da ortaya çıktı! Bilinmeyen detay herkesi şoke etti
Metin Akpınar'ın kızlarından sonra torunları da ortaya çıktı! Bilinmeyen detay herkesi şoke etti Türkiye, Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşleri konuşuyor. Antalya'da dünyaya gelen, iki aylıkken bir köyde bakıcı kadına terk edilen, yetiştirme yurdunda büyüyen ve 6 yaşında evlat edinilen ikizlerden Duygu bu süreçte yaşadıklarını anlattı. Ortaya filme çekilecek bir hayat hikayesi çıktı
14.10.2023 Magazin
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Sıfır atık hareketi ile milyonlarca ton atık ekonomiye kazandırıldı
Emine Erdoğan: Sıfır atık hareketi ile milyonlarca ton atık ekonomiye kazandırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi'nin 6. yılını kutlayarak, Türkiye'nin, dünyada sıfır atık hareketinin öncüsü konumunda olduğunu bildirdi.
27.09.2023 Gündem
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme! Duruşma 9 Ekim'e ertelendi
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme! Duruşma 9 Ekim'e ertelendi 6 yaşındaki H.K.G.'nin evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel yargılandığı davanın duruşması, Kadir İstekli'nin avukatının istifa etmesi üzerine 9 Ekim'e ertelendi. 
17.07.2023 Gündem
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman teknik adam Stefan Kuntz hakkında "Biliyorsunuz bu hocayı ben getirmedim" ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Futbol
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası   Michael ve Kristina Barnett çifti evlat özlemlerini gidermek ve aile olmak için 6 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiler. Ancak 'küçük kızın' olağan dışı hareketleri gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Sosyopat bir cüce olduğu anlaşılan Natalia hakkındaki yeni iddia kan donduran cinsten.
15.06.2023 Dünya
6 yaşındaki çocuğun evlendirilme davasında yeni gelişme!
6 yaşındaki çocuğun evlendirilme davasında yeni gelişme! İstanbul'da 6 yaşında çocuğun evlendirilmesi ile ilgili duruşma 17 Temmuz'a ertelendi. Mahkeme, sanıklar Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel'in tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
5.06.2023 Gündem
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi Alibeyköy'ün ortasına ucundan su fışkıran mısır heykeli yapan Ressam Orhan Albaş merak konusu oldu. Peki, Orhan Albaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
23.10.2023 Gündem
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.
10.05.2023 Yaşam
Uzaya çıkacak ilk Türk Alper Gezeravcı oldu! Annesi oğlunun hayalini açıkladı
Uzaya çıkacak ilk Türk Alper Gezeravcı oldu! Annesi oğlunun hayalini açıkladı Türkiye'nin uzaya göndereceği ilk astronot olan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli F-16 pilotu Alper Gezeravcı'nın (43) annesi Sıddıka Gezeravcı, (63) "Sağ salim gidip gelsin. Daha 6 yaşında anneannesine, 'Büyüyünce uçak şoförü olacağım' derdi. Küçüklüğünden beri pilotluk hayali vardı" dedi.
4.05.2023 Yaşam
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu Çocuk istismarının panzehirinin “okullaşma” olduğuna dikkat çekilen raporda çocukları damgalamadan “Risk Haritası” çıkarılması tavsiye edildi. Öneriler arasında, mükerrer suç işleyen çocukların ailelerine yaptırım uygulanması da yer aldı.
4.05.2023 Gündem
Necmi Arslan kimdir? Anadolu Adliyesi hakimi Necmi Arslan Hande Arslan olayı nedir?
Necmi Arslan kimdir? Anadolu Adliyesi hakimi Necmi Arslan Hande Arslan olayı nedir? İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerinde eşiyle kavga eden hakim Necmi Arslan, eşi Hande Arslan tarafından önce darp edildi sonra da kızgın yağ dökülüp bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli eş de balkondan atlayarak intihar etti.
1.04.2023 Yaşam
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında yeni gelişme!
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında yeni gelişme! Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında evlendirilmesine ilişkin davanın üçüncü duruşmasından bugün karar çıkması bekleniyordu. Duruşma 5 Haziran’a ertelendi.
31.03.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun ihbarı evi küle dönmekten kurtardı
6 yaşındaki kız çocuğunun ihbarı evi küle dönmekten kurtardı Antalya'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu evlerinde yangın çıktığını mahalle muhtarına koşup haber vermesiyle alt kattaki evin de yanmasını önledi. Mahalle muhtarı Bayram Ali Kurt, "Dumandan ve yangından etkilenen olmadı. Yangını fark edince dışarı çıkmışlar. Küçük kız çocuğu geldi o haber verdi bana" dedi.
20.03.2023 Yaşam
Depremde arka sokaklarda dram! İş makineleri girmiyor
Depremde arka sokaklarda dram! İş makineleri girmiyor Depremin yıkıcı boyutu gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Hatay’da aramaların büyük çoğunluğu ana arterlerde yapılıyor. Ara ve arka sokaklar perişan halde. Sokaklar çok dar. Enkazdan dolayı iş makinelerinin girmesi ise mümkün değil.
10.02.2023 Gündem
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın?
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın? 21 yaşındaki genç kadının paylaştığı video sosyal medyada şok etkisi yarattı. 15 yaşında bir kızı olduğunu söyleyen genç kadının hikayesi herkesi şaşırttı.
2.02.2023 Dünya
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili dava kapsamında baba Gümüşel ve 6 yaşındayken H.K.G. ile evlendiği iddia edilen Kadir İstekli bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davanın duruşmasının kapalı yapılmasına ve yayın yasağı getirilmesine karar verildi. Öte yandan dava ile ilgili dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
6 yaşında evlendirilme davası yarın başlıyor
6 yaşında evlendirilme davası yarın başlıyor 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili dava kapsamında Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel yarın ilk kez hakim karşısına çıkacak.
29.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

6 Yaşında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 6 yaşında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.