Yasin Aktay

Yasin Aktay

Son dakika yasin aktay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasin aktay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasin aktay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasin Aktay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasin aktay gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 yasin aktay haberi bulunmuştur. Tüm yasin aktay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı Şair, yazar Sezai Karakoç, Şehzadebaşı Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
17.11.2021 Yaşam
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin davada ilk duruşma görüldü
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin davada ilk duruşma görüldü Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı katlettikleri iddiasıyla 20 Suudi sanığın gıyabında yargılandığı dava başladı. Duruşmada şikayetçi olarak ifade veren Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, "Çok büyük bir ihanet ve kandırmacayla o konsolosluğa çağırıldı. O konsolosluktaki tüm insanlardan şikayetçiyim. Orada uçan kuştan bile şikayetçiyim. Şoföründen, çaycısından, herkesten" dedi.
3.07.2020 Gündem
Gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin birinci yılında anıldı
Gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin birinci yılında anıldı Gazeteci Cemal Kaşıkçı, vefatının 1. yılında katledildiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu önünde düzenlenen etkinlikle anıldı.
2.10.2019 Gündem
Son dakika... BM raportörü, Kaşıkçı cinayetinin ses kayıtlarını dinleyecek
Son dakika... BM raportörü, Kaşıkçı cinayetinin ses kayıtlarını dinleyecek BM raportörü ve heyeti Cemal Kaşıkçı cinayetinin set kayıtlarını dinleyecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, BM heyetinin cinayetin baş sorumlusu olarak Veliaht Prens'i gördüğünü söyledi.
1.02.2019 Dünya
Sean Penn, Kaşıkçı cinayeti için İstanbul'a geldi
Sean Penn, Kaşıkçı cinayeti için İstanbul'a geldi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili belgesel çekmek üzere Türkiye'ye gelen ünlü ABD'li oyuncu Sean Penn, Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda çekim yaptı.
5.12.2018 Gündem
Akar'dan flaş bedelli askerlik açıklaması
Akar'dan flaş bedelli askerlik açıklaması Bakan Akar, bedelli askerlikle ilgili, "Eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç aralık ayının başında tamamen açıklanacak. 633 bin 844 vatandaşımız müracaatlarını tamamladı, paralarını yatırdı ve eğitim konusunda planlamaya dahil edildi." dedi.
7.11.2018 Gündem
Yasin Aktay'dan Cemal Kaşıkçı açıklaması: Parçalayıp, eritmişler!
Yasin Aktay'dan Cemal Kaşıkçı açıklaması: Parçalayıp, eritmişler! Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesine ilişkin soruşturmayı değerlendiren AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, "Bizdeki son bilgilere göre cesedi parçalamalarının sebebi daha kolay eritmek. Cesetten eser bırakmamak amaçlanmış" dedi.
2.11.2018 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar! HDP ile ittifak olacak mı?
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar! HDP ile ittifak olacak mı? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme dair merak edilen her şeyi Hande Fırat'la Gece Görüşü'nde değerlendirdi. "HDP ile ittifak yapılacak mı?" sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Biz işbirilği yapacağız ama kiminle? İktidarın uygulamalarından rahatsız olanlarla... Bizim işbirliğimiz A partisi, B partisiyle değil, seçmenle... İşbirilği vatandaş ile yapılır." dedi.
1.11.2018 Siyaset
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz canlı yayında ağlayarak anlattı
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz canlı yayında ağlayarak anlattı Suudi Arabistan Konsolosluğu’nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Hatice Cengiz ilk kez canlı yayında konuştu. Kaşıkçı'nın vasiyetini açıklayan Cengiz, "Cemal Kaşıkçı, Medine'ye gömülmeyi vasiyet etmişti" dedi.
26.10.2018 Gündem
Araçlara detaylı temizlik
Araçlara detaylı temizlik Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim’de girdiği Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu binasında öldürülmesinin ardından cesedi halen bulunamadı.
26.10.2018 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cemal Kaşıkçı eleştirisi
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cemal Kaşıkçı eleştirisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili, olarak 15 Ekim'de konsoloslukta, 16 Ekim'de de konsolosluğun konutunda arama yapıldığına dikkati çekti. Suudi Konsolos'un ise ayın 16'sında elini kolunu sallayarak gittiğini savunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Konsolos Suudi Arabistan'a giderken neden müdahale edilmedi" dedi.
23.10.2018 Siyaset
‘Vur dedik öldürdü’ diyecekler!
‘Vur dedik öldürdü’ diyecekler! New York Times, Suudi Arabistan yönetiminin, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinden Veliaht Prens Muhammed bin Selman’a yakın üst düzey istihbarat yetkilisi General Ahmed el Assiri’yi sorumlu tutacak
19.10.2018 Gündem
Sır perdesini camı film kaplı siyah minibüs aralayacak!
Sır perdesini camı film kaplı siyah minibüs aralayacak! Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda sırra kadem basan gazeteci Kaşıkçı’nın öldürüldüğü ve cesedinin camları filmle kaplı bir konsolosluk aracıyla binadan çıkarıldığı düşünülüyor.
8.10.2018 Gündem
‘Başkonsoloslukta barbarca öldürüldü’
‘Başkonsoloslukta barbarca öldürüldü’ Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’na girdikten sonra bir daha haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklama yapan Türk Arap Medya Derneği Başkanı Kışlakçı “Öldürüldüğü kesinleşti” dedi
7.10.2018 Gündem
Yasin Aktay'dan Suudi gazeteci açıklaması
Yasin Aktay'dan Suudi gazeteci açıklaması AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Suudi Arabistan vatandaşı olan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili konuştu. Aktay, "Saat 13.00'te evrağın hazır diye bekliyor. O saatte de 2 uçak dolusu insan geliyor ve konsoloslukta bulunuyor. Bana 16.40 civarı haber veriliyor. 3 saat 40 dakika sonra ilk haber alanın ben olduğumu anlıyorum. Ben gerekli yetkililere haber veriyorum. Bütün tedbirlerin de alındığını biliyorum" dedi.
7.10.2018 Gündem
Turan Kışlakçı: Bize ulaşan bilgi öldürüldüğü yönünde
Turan Kışlakçı: Bize ulaşan bilgi öldürüldüğü yönünde TÜRK Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için, "Bize ulaşan bilgi, öldürüldüğü yönünde. Bu kesinleşti. Büyük ihtimalle bugün, yarın bütün detayları açıklanacak" dedi. AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay da, Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aktay, "Saat 13.00'te evrağın hazır diye bekliyor. O saatte de 2 uçak dolusu insan geliyor ve konsoloslukta bulunuyor. Bana 16.40 civarı haber veriliyor. 3 saat 40 dakika sonra ilk haber alanın ben olduğumu anlıyorum. Ben gerekli yetkililere haber veriyorum. Bütün tedbirlerin de alındığını biliyorum" dedi.
7.10.2018 Gündem
Prens’e biat etmedi kaçırıldı
Prens’e biat etmedi kaçırıldı Lübnan’daki Al-Akhbar gazetesi İstanbul’daki Suudi konsolosluğunda sır olan gazeteci Kaşıkçı’nın Prens Salman’a biat etmemesinin ardından siyah camlı bir araçla havalaanına götürülüp buradan Suudi Arabistan’a kaçırıldığını iddia etti
6.10.2018 Gündem
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan haber alınamıyor!
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan haber alınamıyor! İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğa'na giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan haber alınamıyor. Türk Arap Medya Derneği'nden yapılan açıklamada, "Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın bugün saat 13.00 sularında girmiş olduğu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu binasından henüz çıkamamış olmasını endişe ile izliyoruz" denildi.
3.10.2018 Gündem
Suudi gazeteciden haber alınamıyor
Suudi gazeteciden haber alınamıyor Washington Post yazarı Suudi Arabistanlı Cemal Kaşıkçı'dan, resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gittikten sonra haber alınamadığı belirtildi.
2.10.2018 Dünya
Vatandaşlar 'ışık hadisesini' merakla izledi
Vatandaşlar 'ışık hadisesini' merakla izledi Siirt'in Tillo ilçesinde, 254 yıl önce İbrahim Hakkı Hazretleri'nin yaptırdığı ışık düzeneğiyle, güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesi izlendi.
23.09.2018 Gündem
Aktay, AK Parti Genel Başkan danışmanı oldu
Aktay, AK Parti Genel Başkan danışmanı oldu Prof. Dr. Yasin Aktay, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a danışman olarak görevlendirildi.
4.09.2018 Siyaset
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Hepsi öldürüldü
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Hepsi öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu saldırının ardından başlatılan operasyonda 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirdi.
30.03.2018 Gündem
Şehit korucunun eşinden Kürtçe ağıt: Şehitler ölmez
Şehit korucunun eşinden Kürtçe ağıt: Şehitler ölmez Siirt’in Eruh ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 6 güvenlik korucusunun naaşı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle toprağa verildi. Törende Kürtçe ağıtlar yakan şehit korucunun eşi, “Şehitler ölmez” dedi.
30.03.2018 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Bak Filistin'de
Gençlik ve Spor Bakanı Bak Filistin'de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, işgal altındaki Batı Şeria’da yer alan Ramallah kentindeki Filistin eski Devlet Başkanı Yasir Arafat’ın kabrini ve müzesini ziyaret etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Yasin Aktay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasin aktay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.