Yasa Dışı Göç

Yasa Dışı Göç

Son dakika yasa dışı göç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasa dışı göç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasa dışı göç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasa Dışı Göç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasa dışı göç gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 yasa dışı göç haberi bulunmuştur. Tüm yasa dışı göç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan: Sorunların çözümüne yeni yaklaşımlar getirmek konusunda hemfikir olduk
Bakan Fidan: Sorunların çözümüne yeni yaklaşımlar getirmek konusunda hemfikir olduk Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "FETÖ, PKK ve DHKPC gibi terör örgütleri ile mücadelemizde de komşumuzdan etkin iş birliği görmeyi beklediğimizi ilettik" dedi.
5.09.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'te PKK/YPG'nin gösterisine ilişkin, "Bu eylem şehrin merkezinde, belediyenin hemen önünde, herkesin gözünün önünde gerçekleşti. Dolaysıyla İsveç’in burada sorumluluğu var, bu sorumluluktan kaçamazlar. Hele hele sadece kınayarak kaçamazlar" dedi.
13.01.2023 Gündem
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı ABD Başkanı Joe Biden, Güney ve Orta Amerika ülkelerinden ABD'ye yasa dışı yollarla yapılan göçmenliği önlemek üzere, belirli 4 ülkeden her ay en fazla 30 bine kadar göçmen kabul edileceğini duyurdu.
5.01.2023 Dünya
Terör örgütü PKK/YPG ile ilgili skandal ortaya çıktı!
Terör örgütü PKK/YPG ile ilgili skandal ortaya çıktı! Alman Deutschlandfunk haber sitesi terör örgütü PKK/YPG'nin iç yüzünü ortaya koydu. Sitede yer alan habere göre terör örgütü, yasa dışı göç, uyuşturucu ve insan kaçakçılığı konularında faaliyet göstererek maddi kazanç sağlıyor.
1.07.2022 Dünya
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...'
Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde Rusya paniği! 'Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir...' Rusya-Ukrayna savaşı Kuzey Avrupa ve Baltık ülkelerinde son dönemde büyük bir tedirginliğe neden oldu. Peki Ukrayna işgalinden sonra Rusya'nın Baltık ve Kuzey Avrupa coğrafyasını hedef alması yakın bir gelecekte söz konusu olabilir mi? Uzmanlar, "Bu durum yeni bir dünya savaşı anlamına gelir" diyerek çarpıcı yorumlarda bulundu.
19.03.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop, Polonyalı mevkidaşıyla basın toplantısı düzenledi
TBMM Başkanı Şentop, Polonyalı mevkidaşıyla basın toplantısı düzenledi TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Polonya'daki temasları kapsamında bugün ilk olarak, Polonya Meclis Başkanı Elzbieta Witek ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından Şentop ve Witek, ortak basın toplantısı düzenledi.
1.12.2021 Dünya
Türkiye'den Avrupa'daki göçmen kriziyle ilgili sert açıklama: Reddediyoruz
Türkiye'den Avrupa'daki göçmen kriziyle ilgili sert açıklama: Reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, Polonya ve Belarus sınırındaki göçmen krizinde, Türkiye'nin, tarafı olmadığı bir konuda sorunun parçasıymış gibi gösterilmeye çalışılmasını reddettiğini bildirdi.
11.11.2021 Gündem
AK Partili Kurtulmuş: Terör bir insanlık suçudur
AK Partili Kurtulmuş: Terör bir insanlık suçudur AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Afganistan’da yaşanan saldırıyla ilgili, “Türkiye olarak bu saldırının karşısında güçlü bir şekilde durduğumuzu ifade etmek istiyorum. Terör bir insanlık suçudur. Maalesef Afganistan’da yaşanan terör, bir kez daha terörün esas kaynaklarının ne olduğunu küresel olarak düşünmemizi ortaya koyuyor” dedi.
27.08.2021 Siyaset
Dünyanın gözü bu zirvede! Türkiye ile Libya arasında 5 kritik anlaşma...
Dünyanın gözü bu zirvede! Türkiye ile Libya arasında 5 kritik anlaşma... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Heyetler arası görüşmelerinin ardından, 5 anlaşmanın imza töreni yapıldı. Erdoğan, Türkiye'nin Libya'ya her türlü desteği vereceğini belirterek, "Bu vesileyle corona belasının yaygın şekilde devam ettiği sürede yarın 150 bin doz aşıyı da kendilerine teslim edeceğiz" dedi.
12.04.2021 Siyaset
Borell'den Türkiye mesajı: AB destek olmak zorunda
Borell'den Türkiye mesajı: AB destek olmak zorunda Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB'nin, ağırladığı göçmenler dolayısıyla Türkiye'ye yardım etmek zorunda olduğunu söyledi.
18.03.2021 Dünya
Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Libya tezkeresi TBMM'de kabul edildi Türk askerinin, Libya'daki görev süresinin 18 ay uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
22.12.2020 Siyaset
Libya tezkeresi Meclis'e sunuldu! 18 ay uzayacak...
Libya tezkeresi Meclis'e sunuldu! 18 ay uzayacak... Libya'ya asker gönderilmesi için verilen iznin süresinin 18 ay uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
12.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB liderlerine mektup
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB liderlerine mektup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) kurumlarının başkanlarına ve üye ülkelerin liderlerine birer mektup göndererek, Türkiye'nin Doğu Akdeniz konusuna yaklaşımını ve sorunların çözümüne yönelik önerilerini aktardı.
30.09.2020 Siyaset
Ünlü isim Trump'a kızdı harekete geçti!
Ünlü isim Trump'a kızdı harekete geçti! ABD'nin sevilen rapçilerinden Cardi B, Trump'ın İran politikalarına olan tepkisini belirterek Nijerya vatandaşlığı almak için harekete geçtiğini açıkladı.
8.01.2020 Dünya
Libya Tezkeresi Resmi Gazete'de!
Libya Tezkeresi Resmi Gazete'de! Libya'ya asker gönderilmesine onay veren Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.01.2020 Gündem
Son dakika: Libya Tezkeresi Meclis'te!
Son dakika: Libya Tezkeresi Meclis'te! Libya'ya asker göndermenin önünü açacak olan tezkere, bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülüyor. Görüşmenin ardından oylama yapılacak. Son dakika habere göre, AK Parti, MHP ve Saadet Partisi tezkereye “Evet”, CHP, İYİ Parti ve HDP ise “hayır” oyu verecek.
2.01.2020 Siyaset
Meclis olağanüstü toplanıyor!
Meclis olağanüstü toplanıyor! Libya'ya asker göndermenin önünü açacak olan tezkere, bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülecek ve oylanacak. AK Parti ve MHP tezkereye “Evet”, CHP, İYİ Parti ve HDP ise “hayır” oyu vereceklerini açıklamışlardı. Son dakika habere göre, Saadet Partisi'nin tezkereye "Evet" oyu vereceği belirtildi.
2.01.2020 Siyaset
Libya tezkeresi Meclis'te
Libya tezkeresi Meclis'te Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Genel Kurulu'nu 2 Ocak Perşembe olağanüstü toplantıya çağırdı.
30.12.2019 Gündem
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bugün resmen başladı...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bugün resmen başladı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme bugünden itibaren uygulanmaya başlandı. Gelen son dakika haberine göre mahkeme kararı olmaksızın ad ve soyadı değişikliği yapılabilmesi uygulamasının süresi 3 yıl uzatıldı. İhracatçılara verilen hususi pasaport hakkı süresi 4 yıla çıkarıldı. Polis, emniyet müdürü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin izin, ve rütbe süreleri ile ilgili düzenleme yapıldı. Ödül sistemi değişti.
24.12.2019 Siyaset
Libya mutabakatı Meclis'te kabul edildi!
Libya mutabakatı Meclis'te kabul edildi! Türkiye ile Libya arasında güvenlik ve askeri iş birliği mutabakat muhtırasının onaylanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
21.12.2019 Gündem
Libya ile askeri mutabakat Meclis’te
Libya ile askeri mutabakat Meclis’te Türkiye ile Libya arasında imzalanan güvenlik ve askeri iş birliği anlaşması, TBMM'ye sunuldu.
14.12.2019 Gündem
Rusya'dan ABD'nin Türkiye tepkisi!
Rusya'dan ABD'nin Türkiye tepkisi! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, "Yaptırım aracılığıyla baskı kurma politikası, uluslararası ilişkilerin koordinasyon sisteminde kabul edilemez." dedi.
12.12.2019 Dünya
Türkiye’nin ilk görme engelli diplomatı Dilek Ertürk
Türkiye’nin ilk görme engelli diplomatı Dilek Ertürk Bugün, Dünya Engelliler Günü. Ülkemizdeki sayıları 3 milyon ve sadece yüzde ikisi eğitim alıyor! Oysa özel gereksinimli çocukların kendi yaşantılarını özgürce sürdürebilmeleri açısından eğitim çok önemli!
3.12.2019 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan NATO açıklaması!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan NATO açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Plan, Koordinasyon ve Analiz Şube Müdürü Piyade Albay Olcay Denizer, "Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO), ülkemizin tam siyasi kontrole sahip olduğu önemli bir uluslararası siyasi-askeri örgüttür. NATO üyelerinin eşit üyelik ve söz hakları vardır. Dolayısıyla, Türkiye'nin veto hakkı bulunmaktadır. NATO, ülkemizin güvenliğinin temininde önemli bir role sahip olmuş; ülkemiz de her zaman üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiş, getirmeye devam edecektir" dedi.
2.12.2019 Gündem
Brüksel'de Türkiye-AB Siyasi Diyalog Toplantısı düzenlendi
Brüksel'de Türkiye-AB Siyasi Diyalog Toplantısı düzenlendi Siyasi direktörler düzeyinde yapılan Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) Siyasi Diyalog Toplantısı Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleşti.
13.09.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yasa Dışı Göç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasa dışı göç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.