Yardım Paketi

Yardım Paketi

Son dakika yardım paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yardım paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yardım paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yardım Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yardım paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 806 yardım paketi haberi bulunmuştur. Tüm yardım paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım ABD Ukrayna’ya hava savunma, topçu ve hafif silah mühimmatı ile tanksavar silahları içeren 250 milyon dolarlık askeri yardım paketini onayladı.
28.12.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Aile destek ödemeleri uzatıldı mı, 2023 aile destek programı bitti mi? Aile destek ne zaman bitecek?
Aile destek ödemeleri uzatıldı mı, 2023 aile destek programı bitti mi? Aile destek ne zaman bitecek? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen sosyal yardım paketi hanedeki gelir durumuna göre 850-1250 TL arasında ödeniyor. Aile destek ödemesi, başvuru şartlarını taşıyan başvuru sahiplerine 12 ay boyunca gerçekleştiriliyor. Yardımdan faydalananlar arama motorlarına yönelerek 'Aile destek programı uzatıldı mı, aile destek ödemeleri bitti mi?' sorularını yöneltmeye başladı. Peki, Aile destek ne zaman bitecek?
31.05.2023 Ekonomi
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
ABD’den Ukrayna’ya 1,85 milyar dolarlık askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 1,85 milyar dolarlık askeri yardım ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’ya içerisinde Patriot hava savunma sistemlerinin dahil olduğu 1,85 milyar dolarlık askeri yardım yapılacağı duyuruldu.
21.12.2022 Dünya
Savaştan sonra bir ilk! Biden kapıda karşıladı
Savaştan sonra bir ilk! Biden kapıda karşıladı Rusya'nın saldırılarının ardından ilk kez yurt dışı ziyareti gerçekleştiren Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i taşıyan uçak ABD’nin başkenti Washington DC'de bulunan Joint Base Andrews Askeri Havaalanı'na indi.
21.12.2022 Dünya
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı nakit mi verilecek 2022, ne kadar sürecek, kaç ay verilecek?
Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı nakit mi verilecek 2022, ne kadar sürecek, kaç ay verilecek? Doğalgaz yardımı destekleri hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamada bulunmuş ve tarihlerini açıkladı. Öte yandan destek başvurusunda bulunan vatandaşlar Doğalgaz yardımı tamamlandı ibaresinin olduğunu da sorguluyor. Peki, doğalgaz yardımı nakit mi verilecek, kaç ay verilecek? Doğalgaz yardımı tamamlandı ne demek?
11.11.2022 Ekonomi
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak
Stoltenberg: NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında, “NATO'nun nükleer silah kullanmak zorunda kalabileceği koşullar son derece uzak” ifadelerini kullanarak, “Rusya, nükleer bir savaşın kazanılamayacağını ve asla savaşılmaması gerektiğini biliyor” dedi.
13.10.2022 Dünya
ABD’den Ukrayna’ya 625 milyon dolarlık ek askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 625 milyon dolarlık ek askeri yardım ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, ABD’nin Ukrayna’ya 625 milyon dolarlık ek askeri yardım yapacağını bildirdi. Son yardım paketi ile ABD’nin Ukrayna'ya yönelik askeri yardımları 17,5 milyar doları aşmış oldu.
4.10.2022 Dünya
ABD'nin yarın Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni silah yardımını duyurması bekleniyor
ABD'nin yarın Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni silah yardımını duyurması bekleniyor ABD yönetiminden iki üst düzey kaynak, ABD’nin yarın Rusya’ya karşı savunmasına destek olmak için Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık ek silah yardımını duyuracağını açıkladı.
3.10.2022 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı
ABD'den Ukrayna'ya 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı Beyaz Saray, ABD'nin Ukrayna'ya yüzlerce zırhlı araç, roketatar ve drone sistemlerini içeren 1,1 milyar dolarlık ek savunma yardımı sağlayacağını duyurdu.
28.09.2022 Dünya
Çocuk destek bileşeni nedir, 1-2-3-4-5 çocuk sayısına göre ne kadar destek verilecek? Çocuk destek bileşeni paketine kimler, nasıl başvuracak, şartlar neler?
Çocuk destek bileşeni nedir, 1-2-3-4-5 çocuk sayısına göre ne kadar destek verilecek? Çocuk destek bileşeni paketine kimler, nasıl başvuracak, şartlar neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını duyurdu. Yeni programda, sosyal yardımlara 'Çocuk destek bileşeni' ismiyle yeni bir program dahil edilirken aile desteği ve doğal gaz desteklerinde ödeme miktarı da artırıldı. Bakan tarafından yapılan duyurunun ardından “Çocuk destek bileşeni” hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Çocuk destek bileşeni nedir, kimler, nasıl başvuracak? Çocuk destek bileşeni kapsamında çocuk sayısına göre ne kadar destek verilecek, başvuru şartları belli mi? İşte Çocuk destek bileşeni yeni sosyal yardım paketi hakkında merak edilenler ve e devlet Çocuk destek bileşeni başvurusu detayları…
28.09.2022 Ekonomi
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi!
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Sosyal yardımlara 'Çocuk destek bileşeni' ismiyle yeni bir program dahil edildi. Aile destek programı ile doğalgaz desteklerinde ödeme miktarı da arttı. Peki, Sosyal yardım parası ne kadar? Aile destek paketi ne kadar oldu? Aile Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi hakkında merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor!
Yeni sosyal yardım paketi ne? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? Eğitim, fatura, nakit yardımlar geliyor! Yeni sosyal yardım paketi geliyor. Hükümet çalışmalara başladı. Kapsam genişletiliyor. Devlet tarafından vatandaşa verilen sosyal yardımların miktarı arttırılıyor. Ayrıntılar belli oldu. Eğitim, fatura, nakit yardımlar kapsamı genişletilerek uygulamaya konulacak. Peki, Yeni sosyal yardım paketi ne? Yeni sosyal yardım paketi ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım paketinde neler var? Sosyal yardım başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…
8.09.2022 Ekonomi
ABD'den Ukrayna'ya yaklaşık 3 milyar dolarlık ek güvenlik yardımı
ABD'den Ukrayna'ya yaklaşık 3 milyar dolarlık ek güvenlik yardımı ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'nın bağımsızlığının 31’inci yıldönümünde ABD'nin Ukrayna'ya yaklaşık 3 milyar dolarlık yeni güvenlik yardımı sağlayacağını açıkladı. Söz konusu yardım paketi ABD'den Ukrayna'ya sağlanan bugüne kadarki en büyük güvenlik yardım paketi olarak kayıtlara geçti.
24.08.2022 Dünya
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret!
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret! İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'nın 31. Bağımsızlık Günü yıldönümü için geldiği başkent Kiev’de, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelerek Ukrayna için yeni yardım paketi kararını duyurdu.
24.08.2022 Dünya
100 yeni metrobüsün hizmete alım töreni yapıldı
100 yeni metrobüsün hizmete alım töreni yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İETT Yeni Araçların Filoya Katılması ve İETT Garaj İşlettirme Modeli Değişim Programı Töreni"ne katıldı.
30.07.2022 Gündem
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti
İtalya'da hükümet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella parlamentoyu lağvetti İtalya Başbakan Mario Draghi, liderlik ettiği koalisyondaki 3 partinin hükümetine dün parlamentoda destek vermemesi sonrasında, Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya istifasını sunmuştu. Mattarella, istifayı kabul ederek İtalya Parlamentosu'nu lağvetti. Böylece ülkede erken seçime gidilmesi de kesinleşti.
21.07.2022 Dünya
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu
İstifası reddedilen İtalya Başbakanı Draghi’ye senatodan güvenoyu İtalya’da koalisyon hükümetinde meydana gelen siyasi çatlağın ardından parlamentonun üst kanadı senatoda yapılan güven oylamasında, 3 partinin oylamayı boykot etmesine rağmen Başbakan Mario Draghi, 95'e karşı 38 oyla güvenoyu aldı.
20.07.2022 Dünya
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek Paralar hesaba yatıyor. Milyonlarca kişiye doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim desteği ödenecek. 'Türkiye Aile Destek' projesi kapsamında hak sahiplerine ödemeler önümüzdeki günlerde yatırılacak. Milyonlarca ihtiyaç sahibinin dört gözle beklediği aile destek paketinden 4 milyon hane faydalanacak. Hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450-550-600 lira arasında destek verilecek. Destekler 12 ay boyunca sağlanacak. İşte milyonlarca vatandaşı kapsayan destek paketi ile ilgili tüm detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti Son dakika gelişmesi. İngiltere'nin ardından İtalya'da da istifa depremi. İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyondaki partinin güven oylamasına katılmaması gerekçesiyle bu akşam saatlerinde istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya sunacağını açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı Mattarella, Draghi'nin istifasını reddetti.
14.07.2022 Dünya
ABD'den Türkiye’nin Ukrayna tahılının ihracatına yönelik girişimleriyle ilgili flaş açıklama...
ABD'den Türkiye’nin Ukrayna tahılının ihracatına yönelik girişimleriyle ilgili flaş açıklama... Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD’nin Türkiye’nin Ukrayna tahılının ihraç edilmesini sağlamak amacıyla yaptığı girişimlerini memnuniyetle karşıladığını ifade etti.
23.06.2022 Dünya
Stoltenberg: “Savaşın yıllarca sürebileceği gerçeğine hazırlanmalıyız”
Stoltenberg: “Savaşın yıllarca sürebileceği gerçeğine hazırlanmalıyız” NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Alman medyasına verdiği röportajda, “Savaşın yıllarca sürebileceği gerçeğine hazırlanmalıyız” dedi.
19.06.2022 Dünya
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım...
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardımlarla ilgili son dakika açıklaması! Emekli, memur, işçi milyonlarca vatandaşın maaşı artacak, tüm planlama yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Tüm öğretmenlerimiz 3600 ek gösterge, 2 yıllık polis memurlarımızı 3600 ek göstergeye çıkarılmış durumda. Din görevlilerimizin ek göstergeleri 3600’e çıkarılmış durumda. Yardımcı hizmet sınıfı dahil tüm kamu çalışanlarına 600 puan veriliyor. Bu süreç hala istişareye açık. Meclis’e gelecek. O süre içerisinde Çalışma Bakanlığı’mız istişareyi başarılı bir şekilde yürütecektir. Uzlaşma ile toplu sözleşme tamamlandı. Asgari ücrette tarihimizin en yüksek oranında artış söz konusu oldu” dedi. EYT ile ilgili de açıklama yapan Sarıeroğlu, “Bakan Bey masada dedi. Muhakkak bir yol haritası vardır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yardım Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yardım paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.